ahmetalttan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 diye turist azarlayan dolmuş şöförü gördüm bugün.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 kendisi türkçe mi konuşuyormuş
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 almanca konusuyormus, turist de fransızmiş, orta yol bulmak için türkce secmişler
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bence şöför haklı burda kıl oluyorum hava atmak için yabancı dilde konuşanlara
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 biz oralara gidip türkçe konussak, şöförleri bize türkçe mi konuscakti. HELAL OLSUN ŞOFÖRE
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 dolmuş şöförü haklı. gitsin bi tercüman tutsun herkes yabancı dil bilmek zorunda değil
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Saeros said: bence şöför haklı burda kıl oluyorum hava atmak için yabancı dilde konuşanlara şimdi adam türk değilse senin bu önermen kökten yanlış bak. ama adam türkse böyle saçma sapan konuşuyorsa evet. bu japona türkçe siz japon musunuz demeye benziyor. yok lan benzemiyor nereden çıkardım ben onu.
Fin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 türkçe konuşmayacaksa kürdistan'a gitsin.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ne diyorsun sen bıdık. o kadar tutarlısın ki her topicte, hayranım ahausd
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Geçen sene Valencia'da trene binecektim, bilet almak için güvenlik görevlisine "afedersiniz sizi rahatsız ediyorum ancak işim dolayısıyla trene binmem gerekiyor. Eğer iş için olmasa idi gerçekten binmez ve sizi rahatsız etmezdim. Ancak türlü uğraşıma rağmen bilet almakta sıkıntı yaşıyorum. Kesinlikle bir hatam vardır, bunun ben de farkındayım ancak geri kalmış bir ülkeden geliyorum ve sizin gibi medeniyetin beşiği olan bir ülkede yetişmediğimden bu tarz sıkıntılar yaşıyorum. Sonuçta makarna ile ekmek yiyen bir ırkız biz dedim. Özür dilerim tekrar kafanızı şişirdim ve arkadaşınızla muhabbetinize engel oldum ancak lütfen bana yardımcı olur musunuz? Tekrar tekrar özür dilerim." dedim. Adam da bana oldukça kaba bir şekilde İspanyolca birşeyler söyledi. Kuvvetle ihtimal o da bana bu dolmuşçu gibi birşeyler söyledi. Şimdi onların güvenlik görevlisi yapınca, adamlar diline sahip çıkıyor oluyor, biz yapınca yabani, cahil. Bence dolmuşçu abimiz en doğrsunu yapmış.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 dolmuşcu türkçe mi konuştu? http://i.imgur.com/E655y.gif
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Lectre said: Saeros said: bence şöför haklı burda kıl oluyorum hava atmak için yabancı dilde konuşanlara şimdi adam türk değilse senin bu önermen kökten yanlış bak. ama adam türkse böyle saçma sapan konuşuyorsa evet. bu japona türkçe siz japon musunuz demeye benziyor. yok lan benzemiyor nereden çıkardım ben onu. ne kadar düz bi adamsın sen ya moralimi bozdun şu güzel cumartesi günü
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 küheylan said: Geçen sene Valencia'da trene binecektim, bilet almak için güvenlik görevlisine "afedersiniz sizi rahatsız ediyorum ancak işim dolayısıyla trene binmem gerekiyor. Eğer iş için olmasa idi gerçekten binmez ve sizi rahatsız etmezdim. Ancak türlü uğraşıma rağmen bilet almakta sıkıntı yaşıyorum. Kesinlikle bir hatam vardır, bunun ben de farkındayım ancak geri kalmış bir ülkeden geliyorum ve sizin gibi medeniyetin beşiği olan bir ülkede yetişmediğimden bu tarz sıkıntılar yaşıyorum. Sonuçta makarna ile ekmek yiyen bir ırkız biz dedim. Özür dilerim tekrar kafanızı şişirdim ve arkadaşınızla muhabbetinize engel oldum ancak lütfen bana yardımcı olur musunuz? Tekrar tekrar özür dilerim." dedim. Adam da bana oldukça kaba bir şekilde İspanyolca birşeyler söyledi. Kuvvetle ihtimal o da bana bu dolmuşçu gibi birşeyler söyledi. Şimdi onların güvenlik görevlisi yapınca, adamlar diline sahip çıkıyor oluyor, biz yapınca yabani, cahil. Bence dolmuşçu abimiz en doğrsunu yapmış. türkçe mi dedin?
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Saeros said: Lectre said: Saeros said: bence şöför haklı burda kıl oluyorum hava atmak için yabancı dilde konuşanlara şimdi adam türk değilse senin bu önermen kökten yanlış bak. ama adam türkse böyle saçma sapan konuşuyorsa evet. bu japona türkçe siz japon musunuz demeye benziyor. yok lan benzemiyor nereden çıkardım ben onu. ne kadar düz bi adamsın sen ya moralimi bozdun şu güzel cumartesi günü kıyamam. ne olur mutlu ol bak, kuşlar uçuyor dışarıda :<
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sucuk ekmek yapıcam şimdi moralim düzelir
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Lectre Tabii ki Türkçe dedim. Acaba bugün turist Türkçe mi konuştu dolmuş şoförüne?
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 küheylan abi öyle ezik gibi konuşsa karşımdaki bende aynısını yapradım. kız almıyosun lan altı üstü bişey soracaksın.
Marty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Saeros said: sucuk ekmek yapıcam şimdi moralim düzelir basliktaki tek mantikli post
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 moriarty said: küheylan abi öyle ezik gibi konuşsa karşımdaki bende aynısını yapradım. kız almıyosun lan altı üstü bişey soracaksın. Ezik sensin tamam mı? Ben sadece kibarım.
calimero Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 küheylan said: Geçen sene Valencia'da trene binecektim, bilet almak için güvenlik görevlisine "afedersiniz sizi rahatsız ediyorum ancak işim dolayısıyla trene binmem gerekiyor. Eğer iş için olmasa idi gerçekten binmez ve sizi rahatsız etmezdim. Ancak türlü uğraşıma rağmen bilet almakta sıkıntı yaşıyorum. Kesinlikle bir hatam vardır, bunun ben de farkındayım ancak geri kalmış bir ülkeden geliyorum ve sizin gibi medeniyetin beşiği olan bir ülkede yetişmediğimden bu tarz sıkıntılar yaşıyorum. Sonuçta makarna ile ekmek yiyen bir ırkız biz dedim. Özür dilerim tekrar kafanızı şişirdim ve arkadaşınızla muhabbetinize engel oldum ancak lütfen bana yardımcı olur musunuz? Tekrar tekrar özür dilerim." dedim. Adam da bana oldukça kaba bir şekilde İspanyolca birşeyler söyledi. Kuvvetle ihtimal o da bana bu dolmuşçu gibi birşeyler söyledi. Şimdi onların güvenlik görevlisi yapınca, adamlar diline sahip çıkıyor oluyor, biz yapınca yabani, cahil. Bence dolmuşçu abimiz en doğrsunu yapmış. boldlu kısım can evimden vurdu beni. geriyiz lan cidden :(
fenn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Yabancı dilde karımıza kızımıza küfür edildiğini düşünün. o yüzden turist murist Türkçe konuşacak
Öne çıkan mesajlar