Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sense8 (2015) - Netflix

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Netflix'den baska bir dizi bu da. Hakkinda pek bir bilgi yok kimin yaptigi disinda ama geldikce burayi guncelleyecegim. Su an icin en cok bekledigim dizi ama kendisi. Sirf yapanlarin adi nedeniyle bu heyecan sadece:

Yonetmenler: Andy ve Lana Wachowski

Yazar: J. Michael Straczynski (Babylon 5, The Amazing Spider-Man (Slott'tan onceki yazar, sacma bir yere goturmemi istiyorlar diye birakmisti) Basitce soylemek gerekirse gelmis gecmis en iyi bir kac bilimkurgu dizisinden biri olan (bazi kisiler en iyi oldugunu iddia ediyor ama ilk 5'e girer bence) Babylon 5'in neredeyse hepsini bu yazdi.

Hakkinda tek yazan sey bu: “Several years ago, we had a latenight conversation about the ways technology simultaneously unites and divides us, and out of that paradox Sense8 was born.”
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
5 bölüm kastım kendimi izledim

şu ana kadar bok gibi.

devam eder miyim bilmiyorum. production kalitesi çok iyi. fakat build up'dan başka bir şey yok. hiçbir şey bir şeye bağlanmıyor. hanger, hanger, hanger içim bayıldı. 2183812082 tane karakter var zaten. neyden ne bekleyeceğimizi şaşırdık, big picture'a ait en ufak bir tip yok.

eh yani 5 bölümde bir zahmet artık konuya girelim ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...