Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Netflix'den baska bir dizi bu da. Hakkinda pek bir bilgi yok kimin yaptigi disinda ama geldikce burayi guncelleyecegim. Su an icin en cok bekledigim dizi ama kendisi. Sirf yapanlarin adi nedeniyle bu heyecan sadece: Yonetmenler: Andy ve Lana Wachowski Yazar: J. Michael Straczynski (Babylon 5, The Amazing Spider-Man (Slott'tan onceki yazar, sacma bir yere goturmemi istiyorlar diye birakmisti) Basitce soylemek gerekirse gelmis gecmis en iyi bir kac bilimkurgu dizisinden biri olan (bazi kisiler en iyi oldugunu iddia ediyor ama ilk 5'e girer bence) Babylon 5'in neredeyse hepsini bu yazdi. Hakkinda tek yazan sey bu: “Several years ago, we had a latenight conversation about the ways technology simultaneously unites and divides us, and out of that paradox Sense8 was born.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=CF8yY1oB9KY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 12 bolum june 5 :) gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konusu ve trialerdan gordugun kadariyla kurgusuds cok guzel Hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Bugun basladi izlemeyi unutmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 yeni bir dizi daha oyle mi? netflixe verdigim 8 dolar helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Bugundu degil mi bu? Yarin bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ilk 2 bolumu izledim ve begenmedim. bir bolum daha izlermiyim bilemiyorum ama ilk izlenimlerim hos degil, dizi sanki 4400, heroes ve tomorrow people'in harmanlanmis ve ortaya bu cikmis gibi. agizda iyi tat birakmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ilk bölümü bitiremedim. trailerı gördükten sonra vazgeçmeliymişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Ilk bolumu bitirdim ama pek hos gelmedi.. Devam ederim iki uc zaten dizi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Bu dizi kesin patliycak dedim dedim inanmadiniz, bakin ne oldu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 gerge'nin hipster dizisi kesin bu. ilk 4 dakkayı zor izliyodum. bi bakiim dedim herkes zaten bölümü zor bitirmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Aksam dört bölümü indirdim izlerim diye, iki kere denemeye rağmen ilk bölüm bitmedi. İlk bölümü böyleyse izlenmez bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 konusundan belli abi zaten patlak oldugu, Science fi olcak pek bisi yok yani, siz secilmis kisilersiniz hepiniz birbirinize baglisiniz, go. diye dizi yapmislar, reviewleri da kotu gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Lesbiyen seksi var nays dedim sonra biri travesti çıkınca tadım kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ahahaha :) aynen bende bi garipsedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 İlk bölüm çok iyiydi ama tüm karakterlere alışmak zor olucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 3. Bolumude bitirdim ve kendimi kutluyorum inat ettim izliycem sonuna kadar.. su ana kadar kotunun tanimi cizgisinden ayrilmadi ama acilacak insallah. Bi umit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 hahahahaha mulgear6 said: Lesbiyen seksi var nays dedim sonra biri travesti çıkınca tadım kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 5 bölüm kastım kendimi izledim şu ana kadar bok gibi. devam eder miyim bilmiyorum. production kalitesi çok iyi. fakat build up'dan başka bir şey yok. hiçbir şey bir şeye bağlanmıyor. hanger, hanger, hanger içim bayıldı. 2183812082 tane karakter var zaten. neyden ne bekleyeceğimizi şaşırdık, big picture'a ait en ufak bir tip yok. eh yani 5 bölümde bir zahmet artık konuya girelim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Abi paylasalim sen 6-7-8-9 u izle ben geri kalanini.. Cok zor tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 6 yi izledim olay orgy imis :) 6 da 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Sonunda hetero olmayanlarin ask ve sex hayatindaki sorunlardan olusmayan bir 20 dk izledim.. 7. Bolum son 20 dk izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Ilk 2 bolumu izledim, lana direk kusmus icinde ne varsa. Diger kardes sanirim ekip bozulmasin diye takilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar