Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ankarada domuz eti nerden alabiliriz? Çok mu pahalı oluyor? Bacon yada Sosisleri felan da olur. Bacon çok denemek istiyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bilkentin oradaki real de vardı görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bilkent real'de vardı 2-3 sene önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Cankayadaki alisveris merkezi neydi buyuk olan ? Onda da vardi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 beğendik diyesim geldi, sonra dedim napıyosun. 1. tam çankaya sayılmaz 2. cami altında domuz eti satarsan, yıkarlar orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 çankaya dediğiniz ankaranın yarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Domuz eti gereksiz bisey ya. Kokusu kotu, tadi ya yok ya kotu. Bi tek chorizo dedikleri islenmis hali fena degil sandvic icinde falan ama yerine sucuk ye daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 müzlüman adamsın ne işin var domuz etiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Jambon guzel bir, uzerine yumurta kirip tavaya atacaksin. Oteki tiplerini sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ak plazaya bak orda vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 14 yaşındayken mi ne yemiştim fransa'da farkında olmadan. çok bir farkı yoktu bence. daha sonra da 4 - 5 defa yemişimdir, çok da kötü değil bence tadı. gene de bir dana değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ben olsam kazana gider kavurma yerim donuz ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 dandik lan pastırma sucuk var bacon ne görmemiş fakir kültürsüz avrupalı barbarlar yiyor yemek dediğin akdeniz türk mezopotamya kültürüdür. çin yemeği de denemedin git ahtapot penisi,kore yemeği köpek gözü çorbası falan ye aynı şey hepsi fakirlikten çıkma zenginleşince ay bi kültür oldu bişeyler karides satıyorlar şimdi 100€a eskiden hapishanede işkence olsun diye verirlerdi karidesi bacon ne ezik le reddit le 9gag bebelerinin salladığı bişey bi sucuk ekmek yumurta gelsin 1v1 atsın bakalım nası eziyo izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Bacon deneme hacı, bi numarası yok. Ona vereceğin parayla git pastırma al, sadece yerken değil, işerken bile keyif verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 pastirmanın kg si 60 tele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Bacon da pahalı olması lazım. Hoş, marketten almadım hiç, market fiyatını bilmiyorum. Ama markette dandik domuz sosislerine bakmıştım, pastırmadan pahalı olduğunu biliyorum onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sucuğun tadı ayrı, bacon tadı ayrı. sucuk vs bacon diyebilmek saçma bence. bir kere birisi düz et, birisi karışım. peperonni vs sucuk olabilir ve onu da sucuk direk ezer zaten. sucuk süper birşey yahu. hele kasap sucuğu. ama polonez, pınar vs sucukları sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 kek said: bilkentin oradaki real de vardı görmüştüm. evet var dun gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 15 gün boyunca bacon ve domuz ürünleri ve balıkla beslendim ,domuza kafam girsin ,bacona bacaaam özentilik yapılabilecek son besin lan ,leş gibi kokusu var ,tadı bir boka benzemiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 domuz kanı sucuğu yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 boffetto muydu neydi bi tane pizzacıdan domuz jambonlu pizza söyledik. o kadar güzel anlatmışlar ki yok 500 gün dinlendirilmiş bilmemneler yapılmış enfes domuz pirzolası diye gaza gelip hadi lan giriyoz günaha dedik aldık. allahım ne iğrenç bir şeydi ne kötü ne tiksinç bi şeydi anlatamam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 pastırmanın kokusunu bile sevmiyorken domuzun uzağından bile geçmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Laorx said: çankaya dediğiniz ankaranın yarısı. Şunu dicektim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 abi hiç yemedim ve denemek istiyorum. Birde birşey dikkatimi cekti domuz eti yemeyen coğu ülke böyle pısırık kücücük dandik vücut yapılı.Domuz eti yiyen ülkelerde ise adamlar doğuştan bir Form kazanıyorlar gibi.Bilmem hiç dikkatinizi çekti mi bu olay? Almanlar özellikle ipi göğüsleyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 kek said: domuz kanı sucuğu yiyin. bunu geyik mi yaptın yoksa biliyor musun ne olduğunu ? :) domuz kanı ,bağırsağı ,buğday ve et var içinde ,böyle dolma gibi ama baya kalın birşey of lan bunu bile yedim cuisine sokaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar