monoscope Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Saat 18.30 civarı metroyu bekliyoruz, klasik iki köşede bekleyen bir grup ortası metrodan inicekler için boş bırakılıyor falan. metronun kapısı açıldı 2 tane kız içeri dalmaya çalıştı yer kapalım diye daha kimse inmeden. Tabi hemen köşedekiler hop mop el kol yapıp sokmamaya çalıştılar, bir de üstüne inenler çok güzel bir şekilde kızların üstüne üstüne yürüyüp metrodan çıkınca çok zor anlar yaşadı kızlar. Toplumun ne kadar güzel bir sistemi var ya takdir ettim. Umarım ders olmuştur o kızlara. Bu da böyle bir anım.
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Kızları ellediler diye konu açsaydın ya.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bazen ben de o saatte metrodan cıkarken karsımdakileri dövmek istiyorum da, sadece kollarımla olabildgnce sert vurup geciyorum, cok sinir bozucu öküz gibi kapı önünde bekleyenler, bir gün tersime gelcek kavga edicem ama
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 akşam iş çıkışı mecidiyeköy metrobüsünün yanında bişey değil
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 günde 2 rekat omuz geçiriyorum kapının ortasında binmek için duran tiplere, günlük şiddet ihtiyacım karşılanmış oluyor sağolsunlar.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ben otobüs beklerken kuyruğa hunharca saldırıp önden binmeye çalışanları çok güzel rezil etmeyi düstur edindim.
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 zincirlikuyudan avcılar a gidecek kişi napsın,bence haklı
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 kızlara o konuda ben de hak veriyorum
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Havalarda iyice ısınmaya başladı 2013 gögüs dekolte sezonunuda açmışlardı
scorch Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Kadıkoy metrosu ilginç işe giderken problem yok akşam dönerken rörörö barzolar inmenize bile müsade etmiyorlar. Pendik ahalisi yada o yönde oturanlar ayı bunu anladım ben sdffs
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Fazla dolu olunca heleki 4. levent sanayi duraklarında insanlar süper saçmalamaya başlıyorlar. sen in ben bineyim diyen barzo bile gördüm.
Öne çıkan mesajlar