Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akşam iş çıkışı taksim metrosu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saat 18.30 civarı metroyu bekliyoruz, klasik iki köşede bekleyen bir grup ortası metrodan inicekler için boş bırakılıyor falan.

metronun kapısı açıldı 2 tane kız içeri dalmaya çalıştı yer kapalım diye daha kimse inmeden. Tabi hemen köşedekiler hop mop el kol yapıp sokmamaya çalıştılar, bir de üstüne inenler çok güzel bir şekilde kızların üstüne üstüne yürüyüp metrodan çıkınca çok zor anlar yaşadı kızlar.

Toplumun ne kadar güzel bir sistemi var ya takdir ettim. Umarım ders olmuştur o kızlara.

Bu da böyle bir anım.
Mesaj tarihi:
bazen ben de o saatte metrodan cıkarken karsımdakileri dövmek istiyorum da, sadece kollarımla olabildgnce sert vurup geciyorum, cok sinir bozucu öküz gibi kapı önünde bekleyenler, bir gün tersime gelcek kavga edicem ama
Mesaj tarihi:
günde 2 rekat omuz geçiriyorum kapının ortasında binmek için duran tiplere, günlük şiddet ihtiyacım karşılanmış oluyor sağolsunlar.
Mesaj tarihi:
Kadıkoy metrosu ilginç işe giderken problem yok akşam dönerken rörörö barzolar inmenize bile müsade etmiyorlar. Pendik ahalisi yada o yönde oturanlar ayı bunu anladım ben sdffs
  • Yeni Oluştur...