razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 fena değil ilk bölüm ama çok da devam etme hissi uyandırmadı hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 baya güzel lan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 2 ciksada izlesek modundayim guzel dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 biri bana bölümü anlatsın ben anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 nedir tam olarak anlamadığın kısım daha detaylı sorarsan spoilerden açıklarız. Ama genel olarak; Kızları kaçıran ve yiyen Will'in evinde silahıyla öldürdüğü, karısının ve kızının boğazını kesen adam. Crawford (Laurence Fishburne) Hannibal'ın yardımını istiyor çünkü kendisi adli psikiyatris. Hannibal Will ile tanıştıktan sonra kendisine ilgi duyuyor çünkü her ikisininde aklı aynı şekilde çalışıyor. Will katillerle empati kuruyor, sosyal açıdan sorunlu vs. Hayal gücü çok geniş o yüzden cinayetleri çok rahat analiz edebiliyor. Hannibal Will'e yardım etmek için, bakış açısını değiştirmek için arazide buldukları o kizi öldürüp akciğerlerini yemek için alıyor. Sonra bir güzel yediriyor Will'e sabah kahvaltısı olarak. Dizi Zaten Hannibal ile Will'in ilişkisi üzerine kurulu olacak. Will farkında olmadan Hannibal'ı avlamaya çalışıyor. Hannibal devamlı taunt ediyor Will'i. Böyle psikopat bi ilişkileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ilk sezon 13 bölüm olacak diğer sezonlar da 13 bölümden oluşacak. Kaliteyi koruyacaklardır bu şekilde. İyi olmuş normal network dizileri gibi program yapmadıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 mani said: nedir tam olarak anlamadığın kısım daha detaylı sorarsan spoilerden açıklarız. Ama genel olarak; Kızları kaçıran ve yiyen Will'in evinde silahıyla öldürdüğü, karısının ve kızının boğazını kesen adam. Crawford (Laurence Fishburne) Hannibal'ın yardımını istiyor çünkü kendisi adli psikiyatris. Hannibal Will ile tanıştıktan sonra kendisine ilgi duyuyor çünkü her ikisininde aklı aynı şekilde çalışıyor. Will katillerle empati kuruyor, sosyal açıdan sorunlu vs. Hayal gücü çok geniş o yüzden cinayetleri çok rahat analiz edebiliyor. Hannibal Will'e yardım etmek için, bakış açısını değiştirmek için arazide buldukları o kizi öldürüp akciğerlerini yemek için alıyor. Sonra bir güzel yediriyor Will'e sabah kahvaltısı olarak. Dizi Zaten Hannibal ile Will'in ilişkisi üzerine kurulu olacak. Will farkında olmadan Hannibal'ı avlamaya çalışıyor. Hannibal devamlı taunt ediyor Will'i. Böyle psikopat bi ilişkileri var. abi ben de öyle anladım ama bana mantıksız gelen şey şu aynı dizinin tek bölümünde 2 tane seri katil yamyam nasıl olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Orjinal hikayede de hanniballın taklitçileri , yolundan giden adam(kızıl ejder)vardı diye hatırlıyorum' they know' diye uyarması da bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 2. bolumde hayatimda bir ekranda izledigin en rahatsiz edici sahne vardi, tuylerim urpertiden diken diken oldu. Izleyenler hangi sahne oldugunu bilir. Cok gercekci gorunuyordu. Ikinci bolum birden cok daha iyiydi. 13 bolum boyle kalirsa efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Illumemati said: abi ben de öyle anladım ama bana mantıksız gelen şey şu aynı dizinin tek bölümünde 2 tane seri katil yamyam nasıl olabilir. bu nasıl bir mantık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 düz mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 GERGE said: 2. bolumde hayatimda bir ekranda izledigin en rahatsiz edici sahne vardi, tuylerim urpertiden diken diken oldu. Izleyenler hangi sahne oldugunu bilir. Cok gercekci gorunuyordu. Ikinci bolum birden cok daha iyiydi. 13 bolum boyle kalirsa efsane olur. hangi sahne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Dizinin senaryo yazarları arasında Hannibal Lecter'da var sanırım, ikinci bölümdeki sapıklık gibi sapıklık hayatımda görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 It takes one to... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Bu diziyi de beğenmedim valla karakterler çok kasıntı, senaryo bayağı. bu sezon bana eğlence yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mads Mikkelsen adamın dibidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mads için izlenecek o dizi çocuklar. Gerçek bir aryan. Burtonesk nerede, kesin sırıl sıklamdır şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Dizi cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 dizide iyi oyuncularda iyi ama mads hakkaten çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 diger eleman da baya iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 BiTcH_oFBaT said: antony hopkis'den sonra hepsi yalan gelir bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 4. bölüm çocuk cinayetleri üzerine olduğu için yapımcı Bryan Fuller'ın isteği üzerine önümüzdeki hafta yayınlanmayacak ve dizi 5. bölümden devam edecekmiş. Bu son Boston terör saldırısı yüzünden. Halkın rahatsız olacağını düşünmüş Bryan Fuller yayınlanırsa bölüm. Herhangi bir devamlılık sorunu olmayacağını söylemişler. Belki Amerika dışında ülkelerde 4. bölüm gösterilebilirmiş. DVD ve Blu-ray releaselerinde kesin olur herhalde bölüm. Sezon finali 1 hafta erken olacak yani dizinin. NBC, Bryan Fuller'in anlatımıyla 4. bölümde yaşanması gereken olayları karakter gelişimini yansıtması için özel olarak editleyip online olarak yayınlayacakmış ilerki günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 3. bolumde enfesti.. canli canli yesin su kadini.. su kadin o kadin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 evet ya. bi ortaya karışık lazım o kadından. nefret ettim 3 bölümde iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 bu abd'lilerin ruh sağlığı da türk ailesinin ruh sağlığından daha kırılgan hamınakey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar