Lectre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yine ne? son 2 maçında kazanmış olursa yine diyebiliyorsun.
bck Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Zep said: kural kural deniyorda kimse kuralı bilmiyor var mı topu yere atarsan tribüne yollanırsnın diye bir kural? Unforeseen Circumstances olarak geciyor kural yok hepsinin cezasi ayni ama
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Beyaz Tv.. Ahmet çakar güzel konusuyo.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bck said: Zep said: kural kural deniyorda kimse kuralı bilmiyor var mı topu yere atarsan tribüne yollanırsnın diye bir kural? Unforeseen Circumstances olarak geciyor kural yok hepsinin cezasi ayni ama itlik yapınca tribüne gidiyorsun işte kural bu. herşeyin yazılı olması gerekmiyor.
Zep Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 mani said: Zep said: kural kural deniyorda kimse kuralı bilmiyor var mı topu yere atarsan tribüne yollanırsnın diye bir kural? spesifik olarak yoktur böyle birşey. Ama hakemin otoritesini sarsan, verdiği kararlara karşı saygı duymayan hareketler yaparsan, hakemi iplemezsen, uyarlara karşı vurdumduymaz tavırlar sergilersen cezası saha dışına yollanmak. Dediğim gibi FT bu dakikaya kadar kim bilir kaç kere 4. hakem tarafından "hocam çizgi dışına çıkmayın, hocam sakin, hocam lütfen, hocam yeter" diye uyarılmıştır. Yani biliyoruz Fatih Terim'i. E üzerine topu alıp yere o şekilde vurursan tüy dikmiş oluyorsun. hah bu görüntüyü arıyordum sözlükte buldum. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/12341_364464953662620_1154029943_n.jpg BU NEDİR ABİ?!?!?!?! yemin ediyorum birisi sokakta bana böyle hareket yapsa suç duyurusunda bulunurum lan savcılığa. Yaklaşmama izni aldırırım. Bu nedir abi?!?! nasıl iğrenç bir insan bu Hasan. ya şimdi varsayımlarla gidiceksek işimiz zor daha öncede uyarılmaları gerekiyor bir daha olursa atarım diye.bunlar olmuş mu olmamış mı bilmiyorz ama ne olursa olsun sadece topu yere attı diye trübüne yollanmıssa ben art niyet ararım artık.
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ünal aysalın teknik ekibi uyarması lazım. 3 adam daltonlar gibi tribüne yollanıyor olacak iş değil yani
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ahmet Çakar'dan feyz alıyorsanız sıkıntı var. Şu maçta Galatasaray'a yapılanlar Fenerbahçe'ye yapılsa AİHM'e başvurursunuz ertesi gün. Başvurunuzda da Galatasaray'ın Ankaragücü'nü 8-0 yendiği maçtan bahsedersiniz. Gerekli dersi oyuncular sahada vermiş. Kapaklar takılmış, daha da konuşmaya lüzum yok.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Lectre said: bck said: Zep said: kural kural deniyorda kimse kuralı bilmiyor var mı topu yere atarsan tribüne yollanırsnın diye bir kural? Unforeseen Circumstances olarak geciyor kural yok hepsinin cezasi ayni ama itlik yapınca tribüne gidiyorsun işte kural bu. herşeyin yazılı olması gerekmiyor. O yüzden aziz yıldırım sürekli tribünde oturuyormuş lan, oha yeni çözdüm.
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 deadwoll said: Ahmet Çakar'dan feyz alıyorsanız sıkıntı var. Şu maçta Galatasaray'a yapılanlar Fenerbahçe'ye yapılsa AİHM'e başvurursunuz ertesi gün. Başvurunuzda da Galatasaray'ın Ankaragücü'nü 8-0 yendiği maçtan bahsedersiniz. Gerekli dersi oyuncular sahada vermiş. Kapaklar takılmış, daha da konuşmaya lüzum yok. +1 kıyamam ya neye tutunacaklarını şaşırdı kuşlar
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bişeyden feyz almıyorum adam konusuyo işte..
guernica Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 SeaGle said: Lectre said: bck said: Zep said: kural kural deniyorda kimse kuralı bilmiyor var mı topu yere atarsan tribüne yollanırsnın diye bir kural? Unforeseen Circumstances olarak geciyor kural yok hepsinin cezasi ayni ama itlik yapınca tribüne gidiyorsun işte kural bu. herşeyin yazılı olması gerekmiyor. O yüzden aziz yıldırım sürekli tribünde oturuyormuş lan, oha yeni çözdüm. quad damaj gelmiş sfdsdf
Zep Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bck said: Zep said: kural kural deniyorda kimse kuralı bilmiyor var mı topu yere atarsan tribüne yollanırsnın diye bir kural? Unforeseen Circumstances olarak geciyor kural yok hepsinin cezasi ayni ama tamm işte direk öyle bir kural yok. hakem yorumu yani... ilk pozisyondan direk tribüne yolluyorsa hayvanlık direk. he yok öncede uyarılmıssa doğru olabilir. ü ama top vurmlar şişe atmalar hatta cam kırmalar oluyor kimsede atılmıyor yani...
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 SeaGle said: Lectre said: bck said: Zep said: kural kural deniyorda kimse kuralı bilmiyor var mı topu yere atarsan tribüne yollanırsnın diye bir kural? Unforeseen Circumstances olarak geciyor kural yok hepsinin cezasi ayni ama itlik yapınca tribüne gidiyorsun işte kural bu. herşeyin yazılı olması gerekmiyor. O yüzden aziz yıldırım sürekli tribünde oturuyormuş lan, oha yeni çözdüm. azizi savunan mı oldu sana karşıda kendi kuyruğunu kovalayan kedi gibi bir cevap verdin?
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 deadwoll said: Ahmet Çakar'dan feyz alıyorsanız sıkıntı var. Şu maçta Galatasaray'a yapılanlar Fenerbahçe'ye yapılsa AİHM'e başvurursunuz ertesi gün. Başvurunuzda da Galatasaray'ın Ankaragücü'nü 8-0 yendiği maçtan bahsedersiniz. Gerekli dersi oyuncular sahada vermiş. Kapaklar takılmış, daha da konuşmaya lüzum yok. Çok sert olmuş :(
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ahmet Çakar gibi talk-showculara prim vermeyin yahu. Geçen sene de Şekiple kapıştı diye Gs'liler yürü be diyordu. Bırakın şu adamları.
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 said: Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’dan Deklarasyon 6 Nisan akşamı oynanan Galatasaray-Mersin İdman Yurdu Süper Lig 28. Hafta karşılaşmasında, eğer takımımızın ve taraftarlarımızın gösterdiği olağanüstü direnç olmasaydı bu provokasyon çoktan hedefine ulaşmış olacaktı. Bu gayretlerin, ligin bitmesine artık sayılı ve kritik haftalar kala, belli odakların tasarladığı planlı ve organize bir hareketin mahsulü olduğunu düşünmemiz için maalesef ciddi emareler bulunmaktadır. Tüm spor kamuoyu hissetmekte ve bilmektedir ki, artık unutmak istediğimiz çok yakın bir geçmişte kapalı kapılar ardında ve masa başında bugüne kadar birçok organizasyon yapılmış, bunu uygulamak üzere belli isimler görevlendirilmiş ve bu gayretler birçok kez de maalesef başarıya ulaşmıştır. Eşit rekabet ve adaletli yönetimler üzerine kurulmuş bir lige milyarlarca liralık yatırım yapan kulüpler, sponsorlar ve her şeyden önemlisi hayatının önemli bir bölümünü bu spora adamış futbolseverler için, OYUNUN ADALETSİZ OLDUĞU endişesinin ortaya çıkması, gerekli tedbirler derhal ve gecikmeden alınmaz ise, bütün spor sektörünü tehdit eder boyuta ulaşmak riski ile karşı karşıyadır. Ayrıca, bu gidişatın, zaten son yıllarda büyük yara aldığı bilinen ve çok önem verildiği her fırsatta altı çizilerek ifade edilen ligimizin MARKA DEĞERİni tamamen sıfırlayacağı da ortadadır. Galatasaray Spor Kulübü, futbolu anlamsızlaştıran bu oyunun bir seyircisi olmayacaktır. Taraftarımızın bundan emin olarak tahriklere kapılmamalarını, saygın ve sağduyulu duruşlarını devam ettirmelerini önemle rica ediyorum. Ünal Aysal Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 özeti seyrettim de, drogba ile muslera çok büyük insanlar.
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ünal Aysal açıklama yapmış. Tezgah var demiş.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Adam hem bizim taraftara hem kuşlara selam çakmış. Doğrusu bu. Ha bazılarına 10 kişi kalan bir Galatasaray ve 1-0 mağlubiyet mantıklı gelmiş olabilir de bize gelmedi :)
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 son 6 hafta kaldı. gs bu sene de şampiyon olursa alır yürür maddi manevi. haliyle aysal işi sağlama almaya çalışıyor. haklı kendince.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 iyi de bütün atmosfere rağmen tertemiz maç yönetti hakem bizim adanalılar çingenelik yapttı diye niye eyyam yapıyor klüp
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ya hadi ft hasan tamam da ümit davala ne yaptı hakkaten ?
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 forgiver hakeme de mi totem yapıyo nedir anlamadım ki. Bi muslera bi hakem.
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Akreditasyon kartı mı ne ise onu yere çarpmış Davala.
Öne çıkan mesajlar