Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaliteli Elektronik E-Ticaret Siteleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
istek: bu ingiltereden kulaklık getirtiyordu millet bir ara ucuza geliyor diye. bu şekilde yurt dışından ucuza kapatılabilecek ürün-site bilen varsa ekleyebilir mi lütfen.
Mesaj tarihi:
turkiyede ki en kusursuz elektronik uzerine alisveris sitesi sanalmarketim.com'dur. otesine gecebilen daha gormedim. 10'a yakin siparis verdim bir tanesinde bile aksilik, gecikme olmadi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Eger buyuksehirde yasiyorsun BImeks cunku: http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/?kid=353 Satin aldiktan 1-2 saat sonra kapinda.

Eger beklerim diyorsan Sanalmarketim derim ben de.
Mesaj tarihi:
Ben kurumsal olmayanları tercih etmeye başladım, direk telefonla arıyorum adamlar derdini hiç bürokrasi girmeden anlatıolar, yok tedarikçide takıldı abi söle verelim kargoya sole olru bole olur.

Hepsiburda ticket açıosun otomatik mesaj sistemi cevap verio deli edio.

firbal, inventus, teknobiyotik.

bunlarda direk telefon var. Bi sorun çıkınca arayıp bilgi alabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
ahmd, gold sattığı ürünleri fason imal etmiyor. Teknobiyotik'in sattığı intel işlemci ile gold'un sattığı arasındaki tek fark sadece seri numaraları.

Çinden ne aldıysam geldi hep. Ama belirli bir gümrük sınırı var tabiki. Pahalı şeyler de alabilirsin ancak posta yoluyla gönderimi yaptırırsan gümrükte vergisini ödeyip alabilirsin. Şanslıysan eğer gümrüğe bile takılmadan giriyor bazen.
Mesaj tarihi:
Ereyon

1 notebook, 1 cep telefonu, bir kaç adet sağlık ürünü ve kulaklık aldım, her seferinde hızlı ve ilgili oldu adamlar. en ucuz biziz gibi bir iddiaları yok , ama fiyatlar uygunsa hiç korkmadan alın.
Mesaj tarihi:
http://www.vatanbilgisayar.com/ yılda en az 20k lık alışveriş yaparım, hiç sorun yaşamadım. Fiyatları iyi, garanti sistemi çok iyi.

Bir de Kıbrısa gümrüksüz alabilsek...
  • Yeni Oluştur...