Goering Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 kitabı ilk sezonda bitirebilirlerdi 20 bölüm falan, gerek yoktu 2. sezona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Çok aptal bi sezon finali oldu yani bişi olmadı heyecanlı bitmedi öyle lak diye bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 la kubbe neymiş söyleyiverin özelden. izlemiyorum dizi boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 lan 4 sezondur yürüyen ölüleri izleyen adamların bu filme leş demeleri tam paticik'e özgü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 2. sezon basladi, bi ben mi izliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ben de izliyorum da başlığı derinlerden çıkarmaya yeterli değildi ilk bölüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Çok yavaş başladı ama son bölümde enteresanlaştı o kızda bir şeyler var ama ne . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 ben sırf julia ve michelle rodrigeze benziyen hatun için izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Hımmm... Ulan kitabı mı okumalı, yoksa dizisi iyi mi diye girdim ki... Anlaşılan ben bi Remzi Kitabevi'ne bi uğrayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 dogru karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Başlığı görünce 3. sezonu geldi sandım bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar