-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Masticore said: -Deno- said: ben vücut için şunun bir alt modelini kullanıyorum, 100 liraya almıştım mediamarkt'tan, http://www.vatanbilgisayar.com/Erkek%20ve%20Bayan%20Bak%C4%B1m%20%C3%9Cr%C3%BCnleri/philips-qg-3280-qg-3280-multigroom-bakim-seti/productdetails.aspx?I_ID=56727 burun için philips'in 20 - 25 liralık bir modeli var, o akıyor. gerçi 2 - 3 ayda bir ihtiyaç oluyor ama olsun. normal traş için de gene philips'in üç başlıklı bir modeli. vucut derken pipinizin 2 gıram kılını kesmek icin mi kullanıyosunuz ? tabi oralara da lazım olur, koltuk altı da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Masticore said: applev0dka said: ben de vucut için bişeyler dusunuyorum da, laser olayi nasıl oluyor. hangisi daha faydali hazır acılmsken :D ben de gidicem mayis'ta başlamayi düşünüyorum. Hatta önceden gittim ama askerlik,yurtdışı girince araya yarım kaldı,kesinlikle yarım bırakma.Gitmemin sebebi de o ztn. Yarım bırakınca daha cok oluyor... Cünkü epilasyon dan önce jilet'le alıyorlar yaptıracağın yerleri. Şimdi piyasa da 2 tip makine var 1. Alexandrite 2. soprano xl geri kalanı çöp (yeni tech. birşeyler cıktıysa bilmiyorum) ama hangisi iyidir bilmem ben soprano'ya gitmiştim ve yine ona gitmeyi düşünüyorum. Daha acısı az diye bir de alex. sonra güneşe cıkmaman lazım bir süre yakıyormuş soprano'da öyle birşey yok yaptır ertesi gün denize git... haa 1 kere de olmuyor yani, kac seans gitmek gerekiyor ki ? istanbulda mu yaptırcaksın bu arada ? benim eve yakın istanbul tıp merkezi var m.köy'de onun bilboardlarını gördum de, sorayim dedim. fiyat olarak nasıl, etkisi nasıl, ne kadar sürüyor, faln fişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 kıllarımdan memnunum, bal döküp fanteziler yapıyorum yabış yabış güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Lazer yaptırmayın. Yan etkileri var, çükünüz düşer. Ben yaptırdım kadınlarkulübünden yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 > . < Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Valla işte orası biraz kötü soprano 2-2.5 sene diyorlar (ama atıyorum ilk 3-4 seans 1.5 ay da bir gidiyorsan 8. seans da 4 ay da bir gitmiş olucan) alex. ise 1-1.5 sene... Hangisi iyi bilmiyorum her halükarda acı cekiceksin cazır,cazur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 abi acıyı gectim de kim ugrascak onla 2 sene pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bu konuyu açan 60 yaşındaki teyzeden korkan arkadaş değilmi? edit:evet oymuş :D şaka bi yana lazeri ben direk yanaklarım ve kaşlarım için düşünüyorum.lan kürtle wolwerine karışımı bi adam oldum bir tek omuzlarda yok :( hepten kurtulmak için kaç gün/ay sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 şu konuda o kadar östrojen varki okurken memelerim büyüdü. teşekkürler paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Frostbite said: bu konuyu açan 60 yaşındaki teyzeden korkan arkadaş değilmi? edit:evet oymuş :D şaka bi yana lazeri ben direk yanaklarım ve kaşlarım için düşünüyorum.lan kürtle wolwerine karışımı bi adam oldum bir tek omuzlarda yok :( hepten kurtulmak için kaç gün/ay sürüyor? sen ağır yetersizsin galiba ? ama yeri burası değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 konudaki arkadaşları fişliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 "şaka biyana" dan,üstüne kendimle dalga geçmeme rağmen anladığın buysa ok.yetersizim ağır hemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 enseye lazer yaptırmıştım 2 seans yine çıkıyor ama baya farketti, normal saç traşında alınması yeterli oluyor 1 ay filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Frostbite said: "şaka biyana" dan,üstüne kendimle dalga geçmeme rağmen anladığın buysa ok.yetersizim ağır hemde.. yok ağır değil o zaman vcbf http://www.hepsiburada.com/liste/philips-qg3250-multigroom-7si-1-arada-erkek-bakim-kiti/productDetails.aspx?productId=sgpqg3250&categoryId=26012161&SKU=SGPQG3250&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dsgpqg3250%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dmultigroom%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch#Yorumlar şunu alcaz da hesabıma giremiyorum. şifre istedim yollanmadı. makina 20 30 tl daha pahalı normalde. siz almayın da bitmesin sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Yok yok sıkıntı büyük sende seninle uğraşamam.. senin kafa yapınla dalga geçmek isteseydim direk alakalı konu başlığına şöyle şeyler yazabilirdim; -killer abi kavga var gelirmisin ama karşı tarafda teyze varmış; yada ya adamın nick-kişi uyumsuzluğuna bakarmısınız? gibi.. ama bu konuda bu kadar hassas olduğunu bilseydim gerçekten "şaka" yapmazdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Burun icin Vatanda 25tlye Fakir marka super bi alet var, 2. basligi sayesinde farkli zor yerlerde aliniyor ve et kapmayan tasarimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 killer'ın pipisi küçük olduğu için badiye başladığı sonucuna varılmıştı en son fitnıs topiğinde ben olsam kallavi bir fotoyla bu iddialara cevap verirdim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 sana ozelden versin, biz merak etmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 sizi terbiyeli olmaya davet ediyorum, lütfen almalı vermeli konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 aldim verdim, ben seni yendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Killer said: AtlaraFisildayan said: epilasyon aletlerine sakın bulaşmayın eğer vücut içinse ,direk lazer öneririm. body yapıyordun ondan sardın sanırım. lazerli vücut +%20 . lan bende maymun gibi oldum, belden altı full, belden üstü sıfır tüy. neyse fazla gören yok. formülü anlamadım hacı ffds eet badiciyim kolları -2 cm falan gösteriyo yani yani lazer yaptırınca kılların kola ve göğüse kattığı amelelik gidiyor, %20 kas kendını belli ediyor manasında. alexandrie yaptırıyorum ben, ankarada ısteyen olursa yardımcı olurum gıttıgım yer uygun fıyatlı sanki. mis gibide oluyor tavsiye ederim lazer uğraşmayın kıl tüy :D edit : bu da aynı kolun kıllı hali. şu an 7. seanstayım sanırım kolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Frostbite said: Yok yok sıkıntı büyük sende seninle uğraşamam.. senin kafa yapınla dalga geçmek isteseydim direk alakalı konu başlığına şöyle şeyler yazabilirdim; -killer abi kavga var gelirmisin ama karşı tarafda teyze varmış; yada ya adamın nick-kişi uyumsuzluğuna bakarmısınız? gibi.. ama bu konuda bu kadar hassas olduğunu bilseydim gerçekten "şaka" yapmazdım.. kafamda sıkıntı yok merak etme. yani öyle bi laf edip şaka bi yana demen konuya odaklanmak içn söylenmiş bişey olabilir. gayeet orda ciddi ciddi, korktuğumu yazan tipler vardı yani NEYSE TAMAM YANLIŞ ANLAŞILMA HADİ KIRGINLIK OLMASIN PLX goldbären said: killer'ın pipisi küçük olduğu için badiye başladığı sonucuna varılmıştı en son fitnıs topiğinde ben olsam kallavi bir fotoyla bu iddialara cevap verirdim! hayır badici olduğum için pipim küçük denmişti tersten anlamışın. varsa kız arkadaşın gönder kanıt olarak anlatsın sana . sevgilin değil bak kız arkadaşın dyiorm. bu açıklamayı yapmıcaktım da gerginlik yaratmiyim dedim neyse sen sağ alttaki adamsın goldbaren asdfka http://galeri4.uludagsozluk.com/104/uzgun-kasli_149734_m.jpg @fısıldayanbro olympia topiğine beklerim seni de. ben cildiyeye bi ara sormuştum epilasyonu sana olmaz demişti. esmerim ve kıllar hakkında bişey demişti. sanırım en iyi sonuç beyaz tende alınıyımouş. yaz sezonu ağda yaparım off sezonda makinayla alırım dert değil. göğüs falan rahatsız etmiyoda kol sıkıyo abi. herifin kol benden ince kıl yok diye daha iri duruyo. tokatlıcam yeter asdflasdf http://www.hepsiburada.com/liste/philips-qg3250-multigroom-7si-1-arada-erkek-bakim-kiti/productDetails.aspx?productId=sgpqg3250&categoryId=26012161&SKU=SGPQG3250&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dsgpqg3250%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dmultigroom%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch şurdan bi iki kişi şuna onay versin alcam bunu. 9 başlık falan akar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 onu diyorum işte %20 farkettiriyo direk. bu arada ten rengim benimde koyu gibi resimde parlak cıkmış. işe yarıyor sen lazere şaaptır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 beter ol üzgün kıllı kaslı, beter ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ERKEKLİĞİMDEN ŞÜPHE EDEN VARSA ANASINI BACISINI GÖDNERSİN kartını açmışsın ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar