Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yanlış anlamadıysam birşey demiyor. Oyun yazın çıkacak, şuan invite gerekiyor felan diyor. Şuan oyunu herkese açmışlar fakat izleme modunu ve başlangıç tutosunu. Bunun dışındaki şeyler için invite almak gerekiyormuş.
işte dota2 botunun linkini koymuşlar, yada satın alın felan demişler.
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

bundan istiyorum ben ya ahah :D
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q91/s720x720/5606_608008602551112_630324680_n.jpg

ahaha bulursanız linkleyin ben de istiyorum sdf
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

Oce4n said:

bundan istiyorum ben ya ahah :D
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q91/s720x720/5606_608008602551112_630324680_n.jpg

ahaha bulursanız linkleyin ben de istiyorum sdf

Abi ridvana yaptiralim, biri vektorelini yapsin sunun ya baya kolay
Mesaj tarihi:
25 mana cok az en azından 50 75 gibi bisey olsunda atmadan once 3 5 saniye dusunsun suna mı buna mı daha cok lazım diye oyun bası mana poolu ile 4 veya 5 kereden fazla spamleyememesi gereksin yani. spamlenen mana yemiyen ability lol herosu gibi oluyo. ulti de bkbden geciyo o da kanser. herseyi kanser heronun.
Mesaj tarihi:
Dün ilk kez invoker denedim ne kadar başarılı bir hero ya. Tamam bir riki, bloodseeker vs gibi 17 kill fln alamıyorum ama yeri geldiğinde bütün koridoru tek başına yardırıp gidebiliyor haritanın her yerine deli damage atabiliyor. Magicka da kombinasyon kasmaya alışkın olduğumdan sanırım sürekli QWE kasıyorum. Çok başarılı çok...
Mesaj tarihi:
Densiz said:

Senmiydin o zırt pırt basher a laf söyleyen. Arkadaş yeniyiz işte bi anlatamadık.

:p
oyunda ben yoktum da bilmiyorsanız etrafınızdakilere soru ny ada valve in buildleri hatta player made buildler(oyun icinde acabiliyosun)var onlara bakın baya iyi cogu
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Dün ilk kez invoker denedim ne kadar başarılı bir hero ya. Tamam bir riki, bloodseeker vs gibi 17 kill fln alamıyorum ama yeri geldiğinde bütün koridoru tek başına yardırıp gidebiliyor haritanın her yerine deli damage atabiliyor. Magicka da kombinasyon kasmaya alışkın olduğumdan sanırım sürekli QWE kasıyorum. Çok başarılı çok...

baya bi practice yaptiktan snra fena sariyor invo hic bi heroyu yanina yaklastirmiyorsun butun skilleri ezberleyince.
Mesaj tarihi:
Baya sardı beni maks 7 kill alabildim ama sürekli 9-12 asisst var. Tek başıma mobları biriktirip oyunu aldım sabah işe gitmeden önce. Çok keyifli en azından oyunda ciddi anlamda aktif olabiliyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...