Flassh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hahahah deny açıklaması HAHAAHAHAHAHAHHAHAHHHH
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ahahah siz harbi kötüsünüz ama ya lanedeki wave pozisyonunu ayarlamak için sadece hit vs hit + 50% den itibaren denylamaya başlayabildiğin kendi creeplerin arasındaki farkı anlıyamıyorsanız ben sizi çay partinize bırakıyım kardeş kardeş oynamaya devam edin http://i.imgur.com/vCpHiOd.jpg
barbu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 adam hala savunuyor ya hahaha. 0ne tier'a düşecek saçmalık savunmada.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bayağı kötüsünüz zaten ya arada girip spectateliyorum yemek yerken falan güzel oluyor
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 o deny açıklaması lol vs dota rekabetini bitirmiş zaten.
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 şimdi ben anlamadım adamın deny şansı yoksa benim last hiti almam nası zor olabilir?
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 knoxville said: şimdi ben anlamadım adamın deny şansı yoksa benim last hiti almam nası zor olabilir? olm carry'yken farmlayamadığın için takım qq'layınca bahanen hazır oluyo işte: "DENY YAPTILAR AMA YA". daha ne istiyosun anlamam ki? lol o konuda acımasız. bahanen yok.
0ne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 lol de hic bi sekilde deny yapilamiyomu simdi. yoksa sadece xp yi mi etkilemiyo deny yapilmasi?
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 creep/hero/tower hiçbiri yok galiba ett
0ne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 tam "ya dotada, hon da deny var adamlar para ve xp kastirmiyo cok zor bu oyun yeaaa" yapan whiner kitle icin yapilmis bu oyun o zaman. f2p olmasida cabasi tabe.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Kaede said: ahahah siz harbi kötüsünüz ama ya lanedeki wave pozisyonunu ayarlamak için sadece hit vs hit + 50% den itibaren denylamaya başlayabildiğin kendi creeplerin arasındaki farkı anlıyamıyorsanız ben sizi çay partinize bırakıyım kardeş kardeş oynamaya devam edin http://i.imgur.com/vCpHiOd.jpg abi şurda kendini çürütüyorsun hit+deny > hit.. basit matematik hit+deny yapmak için beyninde daha fazla işlem uyguluyorsun,daha cok emek harcıyorsun, daha komplike dusunuyorsun, neresinden tutarsan tut elinde kalıyor lol yani.. deny olmasın, ölünce paran gitmesin, götün tutusunca hoppp base e ısınlan(tp scroll tasıma derdi olmadan) sonra oyun kolay diyince de ama deny yok diyorsun, e işte kolay
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 arkadaslar az once kaktüsüme konusmayi ogrettim ben. bosuna ugrasmayin anlamayacak kaede. sizde bitkilerinize konusmayi ogretmeyi deneyin daha az zaman alacak emin olun.
samaella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 eğerki nc pull falan yapmazsan lvl çok bariz farketmiyor sanki deny da.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 tek getirisi lvl farkı degil ki,2 arka sayfadaki yurnero ile obs arasındaki gold farkını bir düşünsene min 500 gold fark atiyor adam 1.5 dk içinde
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 en güzel duygular repost http://www.youtube.com/watch?v=Ldq1afiKQb8
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Kaede buraya sadece bizi trollemek için geliyor farkında değilsiniz dimi? Adam evinde "Lan bi laf attım yine atladılar zuha" diye takılıyor. Sizde her seferinde yiyosunuz. Herhangi bir MobA oyuncusunun deny kavramını; kaede said: deny olması last hitde zıçınca genede toparlayabilmeni sağlıyor resmen ikinci bir şans. ne kadar kötü olursan ol lanei sabit tutabiliyorsun deny yoksa tek kontrol last hit. hata yok, geri dönüş yok, çok daha fazla dikkat istiyor bu kadar basite indireceğini sanmıyorum.
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 adam bir haksızlık birimi olduğu için gerçek olabilir. sam de öyle mesela, her postu inanılmaz duruyor ama gerçek. iyi çocuk ama aslında.
Öne çıkan mesajlar