Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi yaş ortalamasına bakmak yeterli gayet ya. uzağa da gitmeye gerek yok, bugün türkiye'de internet cafelerde en son 2 ay önce banyo yapmış veletler kınayt onlayn yerine lol oynuyorsa üzerine çok da düşünmeye gerek yok. ben 15-16 yaşındaki liseli veledin üstünde lol t-shirtü gördüysem yine üzerine düşünmeye pek gerek yok, sonuç ortada.
Mesaj tarihi:
ben twitch diye bişeyi yeni öğrendim 30 yıldır dota oynamama rağmen.

ayrıca lol dota2'den çok öncedir var. twiçte daha çok izlenmiş olması aşırı normal değil mi? izlenmek başka oynamak başka.
Mesaj tarihi:
Phyx said:

Kaede said:

Flassh said:

turnuva zamanları twitchte dota2 lolu katlıyor.

http://i.imgur.com/wDOtFTW.jpg

lel

yet

ahahah
OLM ÇİNİ DE DAHİL EDİN ELLE GİRİN ORAYA BİR SAYI KALABALIK ORASI ÇOK
Mesaj tarihi:
400k kişi Çin'den bağlanmadıysa yine değişen bir şey yok?

Ama LoL'de 5 milyon concurrent player var, Dota'yı 400 bin kişi çinden izliyorsa özür dilerim.

Kalanların da yarısı bottur.
Mesaj tarihi:
işte hep icefrog sağolsun.
dotaya 2006 yılında başlamıştım ve ilk aklıma gelen yeni grafiklerle fln bu oyunu warcrafttan bağımsız yapmak olmuştu. fikrimi bir 6 sene sonra değil de en azından 2-3 sene sonra uygulasaydı keşke.
Mesaj tarihi:
Abi kaede şöyle bişey;

Yeni bir oyun çıkıyor adamın yorumuna bakıyorsun, olumluysa almıyorsun olumsuzsa alıyorsun ve asla pişman olmuyorsun kararından.

Anime izlemesiyle lol oynamasıyla falan zevki absolut 0a evrenin en soğuk dehlizlerinin 0 K e yaklaştığından daha çok yaklaşıyor.
Mesaj tarihi:
Kaede lol de lane controlün daha zor olmasından bahsederken:
kaede said:

deny olması last hitde zıçınca genede toparlayabilmeni sağlıyor
resmen ikinci bir şans. ne kadar kötü olursan ol lanei sabit tutabiliyorsun

deny yoksa tek kontrol last hit. hata yok, geri dönüş yok, çok daha fazla dikkat istiyor

Mesaj tarihi:
yok ben zaten direk dota olarak demiştim moba olarak değil. hon dota'nın klonuydu, stand alone versiyonuydu. kısaca dota oynamak isteyen ama kıtlığından dolayı oynayamayan adam hon'a gidiyodu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...