Dworgian Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Arkadaslar, kuzenim icin e-randevu aldik (bayagi zormus bu sistemde saat yakalamak fln. Benim zamanimda ne kolaydi halbuki) ama belgeler yetisir mi bilmiyoruz. Randevuyu iptal edersen bir ay kadar alamiosun gibi seyler duydum ama internette boyle bir bilgi bulamadim. Bilgisi olan varsa aydinlativersin lutfen Edit; bir de rabdevuyu cep telefonundan aldik ama son adimda "randevu belgesini bastirin" yazdi. Screen shot aldik olmaz mi o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 O e-randevu olayı tamamen yalan.. Ben de en erkene almıştım 8'miydi 9'muydu neydi. 7:30'ta emniyetin önüne gittim. Millet kapının önünde sıra olmuş en az 30 kişi vardı. Girdik herkes hurra daldı veznelerin önüne parayı yatıran hemen sıra numarası aldı makineden ve işini halletti kimse randevuya falan bakmadı. Kimsenin randevu alarak gittiğini görmedim ben emniyete.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Alla alla. Kaç yılında aldın acaba? Şu an da böyleyse ne uğraşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Geçen sene almıştım. Bu sene de tanıdığım biri martın başında gidip aldı randevusuz. Tabi ben Ankara için diyorum diğer illerde nasıldır bilemiyorum. İstanbul için almak zorunlu mu bilmiyorum ve randevuyu bulunduğun ilçeden almak zorundaymışsın diğer ilçeler alınamıyormuş. http://eksisozluk.com/e-randevu--3089671 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 sonradan baktım randevu belgesi bastırmak isterken yazıyor "2 kere randevu iptal edersen 1 ay alamazsın" diye. ve sanırım İstanbul'da vermiyorlar randevusuz. bilgi için teşekkürler yine de :) konu amacına ulaştı ayrıca isterse moderasyon kilitlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Ya aynı konu için mi bilmiyorum ama bende ehliyetimi kaybettim bunun için randevu almam gerekıyor, hemen halledilen bi iş mi yeniden ehlıyet çıkarma mevzusu? nerden randevu alıyoduk bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 https://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/ belgeleri tamamlarsan hemen alırsın sanıyorum. edit; esas problem boş randevu günü bulmakta. genelde h.sonu randevu almaya çalışıp hafta başına alırsan daha kolay oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 beyler yetişin kurban oliim son 3 ay kaldı ehliyetim iptal olcak alamazsam mayısa kadar, 2 aydır almaya çalışıyorum en çok bu sabah yaklaştım tam en son bilgileri doldururken geç kaldım kapıldı randevu. nedir bu işin püf noktası, haftaiçi salı çarşamba falan da alabiliyor muyuz saat 9da ? yoksa pazartesi randevular bir kere açılıyor sonra komple kapanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 nerde veriliyorsa gidip mekanin caycisi ile konusun abi..sallayin randevuyu filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 direk git bi gun, kapilarini tekmele, sokarim randevu sisteminize diye bagir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ya yakın aslında maltepe emniyet yarın bi uğrayıp selam vereyim ama nette yazmışlar hep boşuna gitmeyin vermiyolar diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Liebe said: beyler yetişin kurban oliim Abicim sen safmısın, ne gerek var randevuya. Düz giden vatandaşda alıyor 3-4 saat bekleyip. Bu arada herhangi bir trafik şube müdürlüğü olur.(Edit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Gittiğin şubeye göre çok değişiyor randevu olayı. Ben ruhsat değiştirmek için B.Çekmece'ye gitmiştim randevumu alıp, önümde 20 adam vardı, "benim randevu vardı" dedim, farketmez sırayı bekleyecen dediler, 20 adamın 19 tanesi randevusuzdu, bekledik. K.Çekmece'de ama mesela daha adımını atar atmaz randevu soruyorlar, yoksa önce o zaman olmaz diyip geri yolluyorlar, biraz sularına gidip rica edersen "bekle kenarda, yetişirse olur" diyorlar. Benim şansıma yetişmişti, benden sonra gelen bir kişininki yetişmedi, bir sonraki seansın randevulularını beklemeye başladı. 1-2 kişi de hiç itiraz etmeden tıpış tıpış gitti geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Liebe said: beyler yetişin kurban oliim son 3 ay kaldı ehliyetim iptal olcak alamazsam mayısa kadar, 2 aydır almaya çalışıyorum en çok bu sabah yaklaştım tam en son bilgileri doldururken geç kaldım kapıldı randevu. nedir bu işin püf noktası, haftaiçi salı çarşamba falan da alabiliyor muyuz saat 9da ? yoksa pazartesi randevular bir kere açılıyor sonra komple kapanıyor mu? Ehliyetin niye iptal oluyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 sınavı geçmiş ehliyet almaya başvurmamış elinde ehliyet alabilir belgesi var o iptal oluo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Aaa oyleymis, 29 mayis 2015 sonmus dosyasi elinde olup henuz almayanlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Eylülde aldım ehliyeti ve randevu saatinde gittim. Öylesine gelen adamları randevulu adamların arkasından aldılar ve randevu alan ile almayan arasında max 10 dakka fark oluştu. Bu yüzden çok kasmaya gerek yok. Yer Bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 İstanbulda randevusuz gitme gibi bir şey yok değil mi, kesin bir bilgisi olan var mı? Sıra bekleyip alma olayı filan oluyor mu? 25 aralığa kadar her gün dolu gözüküyor, arada kontenjan açıyorlar mı? Bir de şu bulunduğum ilçeden alma zorunluluğu diye bir şey var mı gerçekten? Sistemde bu ilçede randevular dolmuştur aşağıdaki diğer birimlerden alabilirsiniz diye bi listeye yönlendiriyor bütün ilçeler var bunlardan alırsam arıza çıkarırlar mı? (onlarda da kontenjan yok o ayrı konu) Ayrıca hangi belgeler gerekli onu tam olarak nereden öğrenebilirim? Sistemi tasarlayan süperzekalar randevu almadan gerekli belgeleri göstermiyorlar. Randevu alırken da bütün bu belgeler var diye işaretlemem lazımmış filan ama randevuyu almak bile mucizelere kalmış durumda hangi akla hizmet öyle yaptılarsa artık. Sertifika, belgeler filan tam ama harç/makbuz konusunu randevuyu aldıktan önce mi sonra mı halletmek lazım? Bir de bazı yerlerde parmak izi çıktısını önceden almak lazım diye okudum, bazı yerlerde onu randevu için emniyete gidince yapıyorlar yazıyor hangisi doğru? Bir de kan grubu kartının ne zaman alındığı önemli mi? 2 sene önce alınmış bi kart var git yenisini çıkart diye arıza çıkarırlar mı? Bayağı salakça bi soru oldu gerçi sorarken utandım ama malum, türkiye bürokrasisi. Hiçbirşeyden emin olamıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Yakın bi polis tanıdığın varsa randevusuz yoksa kolay gelsin. Tüm ilçelerden alabilirsin ama kartı verme süreleri değişiyor. Bakırköy öğleden sonra vermişti mesela Esenler 4-5 gün sonra. Belgeleri genelde sürücü kursu hallediyor ama internette var http://www.ehliyetokulu.com/trafikislem.htm Parmak izini sorup yönlendiriyorlar. Pasaporta verdiysen gerek yok diye hatırlıyorum. Kan kartı olayının önemi yok hatta kimlikte varsa karta bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Ankara'da randevu aldim ben, 5 dakika once emniyete gittim, 10 dakikada guvenlikten filan gecip, tum isimi bitirip ciktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 yeni ehliyetler ne zamana kadar alınacak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 5 yilda almak gerek sanirim, acelesi yok. Seneye filan gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Neyse randevu kaptım, seneye kalmıyorum bi problem filan çıkmazsa ^^ Yalnız bana şimdi eski ehliyetlerden verecekler, seneye bunu yeniletmemi isteyecekler di mi? Direkt olarak yeni ehliyetlerden mi verecekler yoksa? (Biometrik foto filan yok listede, muhtemelen eskisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar