bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 yapma böyle suark sen yapma bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 http://www.kickstarter.com/projects/larianstudios/divinity-original-sin/posts/610368?ref=email&show_token=2852e06fdd112de8 Son bahardan kışa çektik demişlerdi tarihi, 28 şubat diye açıklamışlar bugünkü KS updatete. Kışın son günü çakallığı nedir ya ahahahah Stretch goallar için ne yaptık vidyası http://www.youtube.com/watch?v=m3VQMTkIxcw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 insan kibarlıktan 15'i falan der hahaha böyle olması çok daha iyi olmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=mnZYMrWI4BI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Steam'e KS alpha key geldi, indiriyorum. Bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 eyv indirmeye başladım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 coop açık mı bu versiyonda bilginiz var mı? videoda bahsediyor mu? bir de şuna access var mı : Pledge $28 or more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Co-op kapalı olacakmış alpha için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Steamden alamıyrz degıl mı?? Sıtesınden alsak girebılır mıyız?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Çok geç artık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 umudum var bundan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Satılan oyunlar arasında yokmuş, evet çok geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Çok guzel ya ks zamanında elım gıttı gıttı geldı ama almadım keske alsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 iniyo alpha, hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bingildak said: coop açık mı bu versiyonda bilginiz var mı? videoda bahsediyor mu? bir de şuna access var mı : Pledge $28 or more Benimki de 28'likti. Giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 coop yoksa oynamam ben bu oyunu, benim gözümde bütün olayı coop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bırak da alpha'da coop olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 olduğunda oynarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Fena başlamadı, skill ler, talent ler falan güzel, eski tadı yakalamış sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Alpha falan ama müzik olaydı iyiydi biraz. :) Harbor kasabasına geldim, can sıkıntısından iskelede insanları biçtim. Karakter zaten heartless olmuştu. Inn gibi bi' yerde lvl??? olanlara saldırdım, party yattı oyun bitti. Bi' daha başlayayım. Yani 40-45 dakika oynamışımdır. Gayet yerinde gözüküyor. Skiller, talentler, davranışlar, diyaloglar ve sonuçları, karakterin gelişimine göre kişisel özelliklerin oluşumu falan hoş. Bir tek TB'den genel olarak hoşlanmıyorum --çok kişisel tabii bu--. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Optimizasyon biraz kötü ya. Gerçi benim külüstür de iyice yaşlandı, bunlar yine iyi de w3 geldiğinde değiştirmiş olmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Ben de sorun çıkmadı hiç. Kadın karakteri mage yapıp, charm skill+ability alın heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abi combata girdim, karakterlere hiçbişey yaptıramıyorum nedense. acaba ben nub muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Skill mi kullanamıyorsun? Kasabayı bu sefer baştan aşağı temizledim, tavuklar dahil. Tabii tüm kasabanın tb'ye girdiğini söylememe gerek yok. Çılgın mavi item düştü. löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar