Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Divinity 3 - Original Sin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk oyunda max 4 kişilik partiyi 1up'ın kendi karakteri + 1. npc / 2up'ın kendi karakteri + 2. npc diye bölemiyor muyduk ya?

bir de şu başlığı divinity: original sin yapsak, hatta 2. oyun için de yeni başlık açsak...
Mesaj tarihi:
İlk oyunda partiyi istediğin gibi 2 kişi arasında bölebiliyordun 2+2, 1+3, 4+0 vs. O bölme olayı şehir faslını baya kısaltıyordu, bir kişi vendor gezerken diğeri craft kasabiliyordu vs.
Mesaj tarihi:
yanlis yazmis olabilirim baskasi dedi bana da. neyse iyi o zaman, mis gibi oynariz.

bir de bu ikinci oyunda 2 PC 2 companion yapiyoruz diyelim, hangi companionlarin hikayesi, muhabbeti falan iyi? early access'de denemis olan var mi?
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Birinci oyunu co-op oynamak isteyen var mi boyle hizli hizli degil de hikayeyi anlayarak falan sakin sakin:D

single oynicaktim ama 2 karakter kontrol etme olayini sevmedim ya nedense.
Mesaj tarihi:
yeni patch'le magic pockets vardı ya, ahmet'te kürek varken selim'le tıklayınca küreği otomatik alıverip kazıyordu. lucky charm da o şekle gelmiş, party'deki en yüksek l.charm skoruna göre açılıyor container'lar (tu)

bi de yeni update vidyosunda modçu elemanın masasında benim istediğim tracer mug'ı var yhaaaa <3
Mesaj tarihi:
omersem said:

ya bişey sorucam ben bu oyunu indirdim oynadım biraz bir arkla baglantı nasıl yapılabiliyor oynayan varsa söyliyebilir mi ? divinity 2 den bahsediyorum bu arada

multiplayer kismindan
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Divinity: Original Sin 2 ignored 2017’s biggest trends,
and that’s why it’s great

There is no perfect way to play DOS2; that’s why we need more games like it.

https://www.polygon.com/2018/1/19/16906692/divinity-original-sin-2-ignored-2017s-biggest-trends-and-thats-why-its-great

..
Mesaj tarihi:
Ben topiği ilk açarken Divine Divinity (v1) , beyond divinity (v1,5) ve divinity 2 diye düşünmüştüm seriyi, o yüzden kickstarter haberini 3. oyun diye verdim. O dragon kumendır bilmemne saçma salak oyunlar ya saymadım bile onları.

Gerçi şu anda bahsi geçen original sin:2 olduğu için aslında serinin 4. oyunu oluyor (başka bi perspektife göre 5).

Fakat OS2'nin haberlerini niye hala ilk OS topiğinde tartışıyoruz asıl saçması o. Kendi topiği var onun
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

ne oynamayı sevdiğine bağlı. ama karakter yaratmak yerine var olanlardan şeçersen hikayeleri güzel baya.

Hımm, karakter yaratmayıp var olanlarla mı oynayayım?
  • Yeni Oluştur...