kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Şimdi oldu. https://www.youtube.com/watch?v=DWCpzzG8dtE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 iki kisi co-op oynaniyor diyelim, kalan karakterleri host mu kontrol ediyor? baldur's'daki gibi paylasma, atama falan var mi? ilk oyunda yokmus, ikinciyi soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 ilk oyunda max 4 kişilik partiyi 1up'ın kendi karakteri + 1. npc / 2up'ın kendi karakteri + 2. npc diye bölemiyor muyduk ya? bir de şu başlığı divinity: original sin yapsak, hatta 2. oyun için de yeni başlık açsak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 İlk oyunda partiyi istediğin gibi 2 kişi arasında bölebiliyordun 2+2, 1+3, 4+0 vs. O bölme olayı şehir faslını baya kısaltıyordu, bir kişi vendor gezerken diğeri craft kasabiliyordu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 yanlis yazmis olabilirim baskasi dedi bana da. neyse iyi o zaman, mis gibi oynariz. bir de bu ikinci oyunda 2 PC 2 companion yapiyoruz diyelim, hangi companionlarin hikayesi, muhabbeti falan iyi? early access'de denemis olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 ya bişey sorucam ben bu oyunu indirdim oynadım biraz bir arkla baglantı nasıl yapılabiliyor oynayan varsa söyliyebilir mi ? divinity 2 den bahsediyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 trailer gelmiş https://www.youtube.com/watch?v=bTWTFX8qzPI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Birinci oyunu co-op oynamak isteyen var mi boyle hizli hizli degil de hikayeyi anlayarak falan sakin sakin:D single oynicaktim ama 2 karakter kontrol etme olayini sevmedim ya nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 cidden o 1+ karakter yaratma olayına ben de ısınamadım. icewind dale'ler de hep bi soğuk geldi (pun intended :P) o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 yeni patch'le magic pockets vardı ya, ahmet'te kürek varken selim'le tıklayınca küreği otomatik alıverip kazıyordu. lucky charm da o şekle gelmiş, party'deki en yüksek l.charm skoruna göre açılıyor container'lar (tu) bi de yeni update vidyosunda modçu elemanın masasında benim istediğim tracer mug'ı var yhaaaa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Charm'ın partinin tamamını etkilemesi çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 omersem said: ya bişey sorucam ben bu oyunu indirdim oynadım biraz bir arkla baglantı nasıl yapılabiliyor oynayan varsa söyliyebilir mi ? divinity 2 den bahsediyorum bu arada multiplayer kismindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 birinci oyun ne kadar güzelmiş ya neler kaçırmışım ben böyle :D ikincisi de boyledir ins kis indiriminde almayi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Ikinci daha da iyi diyorlar, ben de sabirsizlaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Divinity: Original Sin 2 ignored 2017’s biggest trends, and that’s why it’s great There is no perfect way to play DOS2; that’s why we need more games like it. https://www.polygon.com/2018/1/19/16906692/divinity-original-sin-2-ignored-2017s-biggest-trends-and-thats-why-its-great .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 yenisi geliyo diye heyecanlandim lan. yapmayin soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 kim 3 yaptı onu? ne oluyor dedim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 ilk açıldığında öyleydi ya. ama saçma tabi, ilk divine divinity'den itibaren hizalayınca 5. oyun mu ne oluyor lel gerçi "divinity 2" denen oyun da 3. oyunmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Ben topiği ilk açarken Divine Divinity (v1) , beyond divinity (v1,5) ve divinity 2 diye düşünmüştüm seriyi, o yüzden kickstarter haberini 3. oyun diye verdim. O dragon kumendır bilmemne saçma salak oyunlar ya saymadım bile onları. Gerçi şu anda bahsi geçen original sin:2 olduğu için aslında serinin 4. oyunu oluyor (başka bi perspektife göre 5). Fakat OS2'nin haberlerini niye hala ilk OS topiğinde tartışıyoruz asıl saçması o. Kendi topiği var onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 bot bug'lanıp yanlış topiğe yazmış >_>` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 ya ben bu oyunu yeni oynicam ama nasıl karakter yaratmalıyım? Bir sürü güzel companion var, ideal character build ne olur?Var mı tavsiyesi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 ne oynamayı sevdiğine bağlı. ama karakter yaratmak yerine var olanlardan şeçersen hikayeleri güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Oyundaki companionlar senin eksiğini tamamlayacak şekilde ayarlanabiliyor. Sen favori classına veya oynama şekline göre bir şey seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Dragonfire said: ne oynamayı sevdiğine bağlı. ama karakter yaratmak yerine var olanlardan şeçersen hikayeleri güzel baya. Hımm, karakter yaratmayıp var olanlarla mı oynayayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 aynen, hepsinde süprizli son var. red prince güzel, necromancer dram falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar