Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Bastik pledge i. Ilk oyunu da yarim birakmistim, belki bastan oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 avellone'un part time stretch goallugu cidden artik iyice yazik etmeye basladi lead designer yahu herif, en efektif hali adam creative olarak proje basindayken, 1 mekan design etmis 80 saatlik oyunda olsa ne olur olmasa ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 İlkini oynamamıştım henüz 50 dolar pledge yaptım ikisinide alayım diye karlı mı oldu bilmiom sdgdsgdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Ben bunlara pledge yapmayı unutmuştum yahu. İyi oldu gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 http://larian.com/jobs/ irlanda da olup sıkılan bir arkadaş vardı. sokalım ona buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 fenris said: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtp1/t31.0-8/12022546_10203834137534270_6417008708506977119_o.jpg meeting deadlines gozukmuyor, 0-10 filan kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 2M $ kaldırdılar KS'dan. Güzel para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=bDPywueLNHg konsol versiyonundan gelecek paralar cukka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 cikti E-E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Evet oyunu yeniden oynama gazına geldim kurdum takılıyorumdum taki oyunda saçma saçma hata verip oyunda atmaya başlayıncaya kadar önceden bir sıkıntı yoktu fakat şimdi süreki oyunda atıyor bunuda Luculla Forest yapıyor.Yürürken tak oyun kapanıyor, dosyasında şöyle crashdump vb hatalar var. CrashDump - 11-10-2015 07h 54m 18s.dmp CrashDump - 11-10-2015 07h 36m 14s.dmp sitelere bakıyorum okuyorum flamework diyen var .dll alakalı diyen var bende bişeyler kurup ayarlamaya çalışıyorum ama sonuç nafile bununla ilgili bilgisi yardımı olabilecek biri çıksın lütfen yada benzer bir sıkıntı yaşayıp çözebilen. oyun orjinal almadım tabii netten indirme crak falanda çare etmiyor ve oynamak istiyorum. birazda hırs yaptım seni adam ettircem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 uploaded.net e bi upload et onları koy bakayim neden oluomuş. Bu arada oynamak isteyen varmı en baştan co-op atalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Oyunu daha yeni bitirdim, ilk 3-4 lvl hariç baya basit üstüne son boss ne tırt 2 turnde 3 büyü ile öldü :( Birde tactician yani... Combat bulmacalar 10 numara olmuş ama RPG kısmı zayıf baya. Karizma hiç bir işe yaramıyor, dialoglar kısıtlı, birde duruma göre update olmuyor NPC'ler. UI baya kötü, Baldurs Gate'in gerisinde kalmış. Bunun ikincisinde az daha bu yönlere kasarlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 oyuna şimdi başladım da yerdeki loot u highlight yapan bi tuş yok mu ya controls da göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 alt yapıyor diye hatırlıyorum ama bayağı oldu bitireli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: oyuna şimdi başladım da yerdeki loot u highlight yapan bi tuş yok mu ya controls da göremedim shift ya da alt basılı tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 eyv alt mış, ama sadece lootlara çalışıyomuş, crate dir vase dir işlemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Çünkü bazi bulmacalari o crate, vase gibi inaktif objelerle çözüyorsun, o yuzden highlight etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 kikstatçılara early access gelmiş, iki kurcalayıp silicem hemen. daha 1.'yi bitirmemiştim :/ düz early access de yarın geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Eet bana da geldi mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 indirdim şimdi, karakter yaratma ekranına bakıp kapicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Yalan sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 umudum öyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 bırakamadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 KS backer'lara Steam key'lerini dağıtmışlar ha. Early Access'e elimi sürmem ben, zaten PoE campaign'im bitmedi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 9 saat gameplayim olmuş hala ilk townda milletle konuşuyorum. az aksiyon göreyim town dışına çıkayım dedim bir kaç defa, moblar level 6, benim parti level 3 daha, ağzıma yüzüme vurdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar