Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 aynı engine ile 2 rpg daha yapıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 apocalyptic ya da cyberpunk-steampunk filan yapılması lazım o engine ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 yapsinlar, cuzdanim firlatilmaya hazir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 valla yapsınlar abi cyberpunk beni müthiş çekiyo.Ha keza post-apokaliptik bir evrende... Gerçek RPG tadı alıyorum buralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Motor güzel, ekip sağlam, desteğimiz tam (tu) Bu arada 2 tane de ödül almış. Ha kim takar gamespotun ödülünü o ayrı http://www.gamespot.com/articles/divinity-original-sin-pc-game-of-the-year/1100-6423910/ http://www.funandseriousgamefestival.com/english/best-games-2014/best-role-playing-game-of-2014/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Bu oyun çok güzel ya. Sindire sindire oynuyorum özlemişim güzel izometrik rpg'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Her turlu cyberpunk/futuristik RPG'ye cuzdan firlatmaya hazirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Şu oyunu alim deneyeyim ama önce ilk oyunlara bir bakayım dedim, Divinity 1 deli gibi zamanımı çaldı :p henüz 2 ye geçemedim ehehe. Tatil istiyorum, biraz oyun oynayabileyimmmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Baya sevdim oyunu. En zorlandığım olay görevleri bulma, yapma vs. oldu. Ne kadar tembelleşmişim onu anladım, alışmışım mapin beni yönlendirmesine. Çok uzun zaman sonra internette walkthroughlara bakmam gerekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Oynayacak varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 neutrino said: Bu oyun çok güzel ya. Sindire sindire oynuyorum özlemişim güzel izometrik rpg'yi. oyle de oyunun 2/3 u bittikten sonra cok kolaylasiyo, en zor da oynamaya ragmen, soguttu beni, halen bitirmedim oyle duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Div 2 yi oynamaya başladım, türü tamamen değişik, 1 ve 3 ü gördükten sonra beklemiyordum açıkcası :). Bitirip 3 e geçeceğim lore more güzel oturur. 2 de 1 den yığınla referans var. 1'de divine ı oynuyordunuz, 3 seçilmişten bir sizin karakter başarıyordu. 2 ise divine öldürüldükten yıllar sonra geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 bi divinity commanderı sevemedim sanırım bu seride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 co-op yapmak isteyen varsa eklesin steam steamID= Nixniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 bu e3 te Larian Studios yeni oyun duyuracakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Bu oyun harikaydı ya, sırf bunu almadan evvel divinity I ile başladım, II yi bitirdim sonra indirimden alıp oynadım bayağı bayağı güzel oyun. II nin I ve III ile hiç alakası yok ama yinede güzel oyundu :) 3 leme alıp oynayın bence, ilk oyunun grafiklerine zor dayanabilirsiniz yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 duyursunlar gozum kapali siparisi veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 tease vermisler: Dragon's scale and witch's hair, Take a peek soon, if you dare. Tooth of wolf and impish blood, Something wicked this way comes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 enhanced edition geliyomuş mail atmışlar kickstarter projesinden "In appreciation of all the fans who helped make Divinity: Original Sin the success that it was, the Enhanced Edition will be completely free to everyone who owns Original Sin." :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Oo güzel, içinde ne olacakmış ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 said: As well as local co-op, split screen and controller support, the Enhanced Edition also features: * All characters are now fully voiced by AAA-voice actors * New quests, new characters, and new content * Entirely new gameplay modes and character builds * A heavily rewritten story with a brand new ending * Massively reworked visuals and sound effects * And much more to be announced in the coming months! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 süper , sezcük ile çok güzel oynamıştık sonuna kadar. hikayesi über olmasa da gayet güzel oynanıyordu co op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Local co-op çok çok iyi olmuş. Yeni son ve hikaye de yeterliyse baştan oynarım ben hanımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Yenisinin cikma sebebi konsollar. Divinity: Original Sin, "hands down the best classic-style role-playing game in years", is coming to PS4 and Xbox One. What's more, it's been overhauled for the occasion, transformed into an Enhanced Edition that will launch at the end of the year. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Oo PC ye Xbox 360 controller takılı zaten GTA 5 için, bunu da onunla oynarım artık controller la oynanan RPG nin tadı başka. Bu yorumu beğenenler eqlesin xDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar