Seru Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 archer'da hiçbirşey yok, melee stealth açıp marksman daha sonra vermek en mantıklısı illa dexterity gidicem diyorsan. çünkü backstab ciddi dmglar veriyor sadece 2 AP alıyor. çatır çatır indiriyosun bi de silahında ekstra bonuslar varsa sürekli stun ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Two hander in yaninda dmg olarak pek etkileyici degil bence. Dmg vurmak icin baya kasiyosun adami yerlestircem diye. Cc olarak daha iyi. Biirine charm, birine stun filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 3 wizard 1 knight şeklinde gideyim madem. RPG Oyunlarında oynamaktan en nefret ettiğim karakter rogue/stealth/assassin tarzı karakterler. Ondan onu oynamam. Archer çok severim ama kötü diyonuz, onun yerine başka şey lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 archer kendi yayını yapınca toparlıyor. yaylar drop olarak çok yetersiz(yada bana denk gelmedi) ama oyun başında gold ile her elemente sahip oluyosun orası iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 kendi yayımı nası yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 okçu bence iyi, daha doğrusu yeterli kafan rahat, oklar güçlü olabiliyor tabi büyücü varken ne kadar gereli olur orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Battlemage olarak kasan oldu mu hiç ? rerollayasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 LethE said: archer kendi yayını yapınca toparlıyor. yaylar drop olarak çok yetersiz(yada bana denk gelmedi) ama oyun başında gold ile her elemente sahip oluyosun orası iyi. başlarda legendry yay düştü bana fena sayılmaz.. lootlar hep aynı mı random mı düşüyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 random Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Patchlerde gelen olmazsa olmaz ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 hecbirsey, bugfixden ziyade aiye behaviour eklediler baska birsey aklima gelmedi. yeni mekanlar, yeni npcler ekleyecegiz diyorlardi ama bir hareket yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 güzel oyun tavsiye ederim, rusçudan 9 tf2 key'e aldım. yani aşağı yukarı 22 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 7 key'e falan gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Heroesdan sonra gelmiş en iyi turn based rpg. net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 www.rpg.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 hadibea said: Heroesdan sonra gelmiş en iyi turn based rpg. net heroes la ne alaksı var bunun ya heroes satranc.. burda varil atarak strategy yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 hadibea said: Heroesdan sonra gelmiş en iyi turn based rpg. net hayatında heroes oynamamışsın belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 ironi yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bitmedi oyun ya hala yordu beni artık. vaktim de yok bu aralar. lvl 14'e gelmek üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Sereglinle uzun uzun oynadık oyunu 70 saate yakın bir gameplayle bitirdik geçen gün en sonunda. keyifliydi. Hikayenin wow dedirtecek bir olayı yoktu ama yine de sürükleyici. İş güçten dolayı zar zor buluşup oynuorduk bazı geceler oyuna girip 2 combata girip 2 saatimizi harcayıp yattığımız oluyordu. Yorucu bir oyun Hiç başka campaign falan çıktı mı birilierinin hazırladığı yoksa oynadınız bıraktınız mı oyunu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ben baya soğudum ya, gerçi sonlarına da yaklaştım. hakkaten yorucu bir oyun. bitsin sileyim diye uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Meh kötü değil ya oynanır yine/10. Craftingi koymasalarmış daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Argoel said: Oyunun sonunda senden, önceki tüm side questleri bitirmeni istemesi şahane olmuş. Direk oyunu uninstall edip kendimi oyunu bitirmiş ilan ettim :) Kapiyi kirabilirdin tenebrium weaponla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 axedice said: Torment ya da BG direk epik hikayeli oyunlar, çok büyük bi plotta fazlasıyla merkezi bi yerde karakterin. Falloutlar mesela bunun tersi, önemsiz biri olarak başlayıp hikayenin içine giriyorsun. Divinity de bu ikinci grupta, yazarın tercihi meselesi olarak görüyorum ben, iki tür de keyifli olabiliyor. Önemli olan olayları questleri karakterleri ana hikayeye bağlayabilmekte ki braccus rex line başarılı bi şekilde yapmış bunu. Cinayet soruşturması sıradan bi soruşturma değil tutarlı bi şekilde main plota bağlanıyor sonunda. Oyunun neresine geldin bilmiyorum da ben cysealı anca bitiriyorum, oyunun başında öylesine duyduğumuz conduit kimdir necidir merak ediyorum şu anda. Hani köye saldıran zombilerden kaçan tavuklara kadar herşey main plota bağlanıyor, unravel ettiğin cinayet değil plot aslında. Ben o açıdan gayet beğendim girişi, alpha dönemindeki gibi source hunter academye saldırı oluyor ve sadece iki acemi recruit kurtulup zandalordan yardım alıyor tarzı bi işleyiş olsaydı o zaman bayık olurdu işte. Questler birbirinden kopuk değil aslında, lineer yapmamışlar yalnızca. Ama arkaplandaki pattern kendini belli ediyor ilerledikçe. Bide tabi mortitsin dediği olay var, overland mapin olmaması büyük eksiklik. Basit bi travel ve bi iki random encounterla çok daha "immershun" ekleyebilirlermiş. asds çok talihsiz bir açıklama olmuş spoiler vermeyim ama bundan daha epik bir hikaye düşünemiyorum sdf. Karakter doğuştan epik zaten. bi de oyunun sonunda binlerce sene kara ejderle savaşmış kadının bütün combat boyunca 1-2 tier buff büyüleri basması (bless falan) çok komikti gerçekten. 1000 sene kendini bufflayarak hayatta kalmış herhalde hehehe. Böyle saçma şeyler insanı feci soğutuyo oyundan bunu yapcağını kadını hiç dahil etme savaşa daha iyi. bi de high level crafting sonlara doğru çok manasız bir hale geliyor. 3-4ten sonra ne işe yarıyor tam anlamadım bile. bi de acayip pp gitmezsen, karakterin genelde karşılaştığı bosslarla falan baya birebir seviyede oluyor o yüzden combatlarda acayip strateji yapman gerekiyor ve uzuyor combatlar bu güzeldi. genel olarak oyun zevkliydi aslen atmosfer ortam falan ama yine acayipti diyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Ahahah evet oyunun yarısına gelmeden yorum yapınca bildiğin faillamışım =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar