knox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 oyundaki puzzelar belirli bir sureden sonra pixel huntinge bagladigindan baya bayik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Xenus said: sonunda yarın başlıyorum oyuna. sıfırdan co-op oynamak isteyen varsa, pm'den yazsın. full time evdeyim, uyum sağlarım :P steam'den ekleyin. http://steamcommunity.com/id/jakoben/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 iyi bari oyunun masrafını çıkarıp kar etmeye başlamışlar artık, KS ile beraber 200k olmuştur artık heralde satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 boş zamanlarda relax şek,lde oynanır mı bu 1-2 saatlik aralarda falan? yoksa yuksek konsantrasyon mu istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Istedigin sekilde oynarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 sevemedim ben oyunu ya nedense. iyiki almadan önce bi korsanı denemişim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Arkadasinla co-op zevki ayri oyunun, karakterler arasi diyaloglar gulme krizine sokabiliyor iki kisi oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 of stream izliyorum 1 saattir falan aşık oldum resmen oyuna. lan niye hype a katılmadım ki. kaça düşmüştü summer sale zamanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 %20 vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 9 dolar bisi indirim vardi. sigara iciyorsan bi sigara parasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 30 dolara düştü en fazla ks'de 25'ti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Region lock var mı oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 g2a 25 dolara veriyordu geçen gün.. şimdi 28 sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 abi http://www.youtube.com/watch?v=RyWpSpdiKhY AHAHAHAHAHAHAHAH http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=270391131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 80 saatte arkadasla bitirdik campaign'i hard'da ki cok nadir combatta load attik. Hikaye haric oldukca iyi. Death Punch ftw ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Laptop iskence cekiyo grafiklerde pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Bright said: 80 saatte arkadasla bitirdik campaign'i hard'da ki cok nadir combatta load attik. Hikaye haric oldukca iyi. Death Punch ftw ! level kaç olmuş oluo karakterler oyun bitince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ştt arada wildstar'da 40 ol da şu dungeonları yapalım, ben 39 u yarıladım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 oyun zormu yoksa benmı acele edıyorum oynarken. baya baya 20 kere falan denedımn o ilk cadıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 oyunda level sıkıntısı oluyor benim gözlemlediğim kadarıyla. linear olmadığı için atıyorum lvl 3'de lvl 5 contente denk geliyorsun. onu bırakıp, level 3 content'i aramazsan çok zorlaşıyor oyun. 1 level bile çok fark ediyor level 10'a kadar. ben 4-5 olana kadar çatladım resmen. salak saçma şehirdeki görevleri yapmak gerekiyormuş. witch'e giden tünel girişindeki pack'te en az 15 kere ölmüşümdür. ondan sonra levelım content'i yakaladı ve hiç ölmeden çatır çatır ilerledim. şimdi 12-13'de level 15 contenti rahat rahat yapıyorum. combatlar gereksiz uzun sürebiliyor ama ölmüyorüm en azından. combat çok tek düze döndü yanlız, sıkılmaya başladım şahsen. hep aynı combolar falan. rogue ve cleric açtım. rogue'da 3 tane ability var kullandığın, gerisi çöp. çoğunlukla stun bile vurmuyorum, 2 tane knockback yapan karakter var zaten, sadece haste basıyorum, bu yani ability based combat level 13'de rogue için. stealth, bs. bu kadar. bir de herşeye böyle bir hikaye sokmaya çalışmışlar, o da biraz sıktı. troll cave'e gidiyorsun, yok işte özel büyü gerek. witch hut'a gidiyorsun, ona ayrı özel büyü gerek. mine'a iniyorsun, dread knight, ona özel büyü gerek, diğer content'e gidiyorsun senden 4 level üstünde. sürekli bir yerden çıkıp, bir yerlere gidip, bir şeyler alıp geri gelmeni gerektiriyor. hani rpg olarak güzel bir şey ama benim gibi adamları sıkıyor yani. bir yere de girip çıkayım anasını satayım. hepsine 3 kere gidip geliyorsun bitirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 combatlar cok uzun suruyo zaten, 2 v8 falan 9olunca hele o zombieler ağır zombie animasyonlarıyla falan bayıyolar insanı. bi combat speed ayarı koysalarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 oyun beni daha şehirde baydı. En sinir olduğum bir quest line ı takip ettirmemesi. Bingil in dediği gibi şehrin kuzey kapısından çık misal lvl 3 te karşına lvl 10 skeleton getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ilk 3-4 level'ı atlattıktan sonra o sıkıntı baya ortadan kalkıyor ama ilk 4 level gerçekten sabır işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Nereye gidip ne yapacağımı gösteren bir tool filan yok mu abi. Oturup quest log mu okuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 abi "oturup quest log mu okuyorsunuz" diosan zatne sana göre oyun değil bu demektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar