dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 1 ap veren 2 amulet buldum, 2 barter lı vendor fiyatı 3200g, neden acaba, nedir yani 1 ap, taktığımda da sheet de görünmüyor o 1 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Bana da düştü öyle bir kolye. Royal Guard Talisman. Kolye bir de unique. 4500g fiyatı ama satmadım da belki bi' şey olur diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 royal guard talismanin ilerde bir olayi var hiberheim treasure room'da giyersen, itema donusuyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Eyvallah. İyi tahmin etmiştim de satmamisim. Bu arada treasure maplerden 2 tane legendary düştü lol. 1 one handed, bir de shield. Madora'yi tank yaptim, leziz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 bu adamlarin en acilinden iyi yazar almalari lazim, story oyunun belkide en zayif kismi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 iyi item yaptım gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 robe nasıl yapılıyo çözebilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 divinity recipes diye aratırsan hepsi çıkıyor aşağı yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 divinity recipes yazdım tatlı tarifi çıktı ehuhe,sonradan tutturdum ama magic neddle+cloth scrabmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 ahaha earth status ile konuşunca geleceği göstermesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 haha sezgin orada "aa oyun bitti lan bu kadar kısa mı yapmışlar" falan demişti haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 hangi ikili iyi oluyo şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Karakterleri kapasitelerinden fazla agaca yoneltmedigin surece her ikili iyi. Cleric mesela hem str hem int istiyor, cok sacma oluyor oynamasi. Tek main stat'a yonelen karakterler cok daha basarili, bkz. wizard/enchanter/witch/rogue/knight/ranger. Ayrica ilk alacagin companionlar enchanter+knight(2h fighter) oldugu icin gidip basta enchanter veya knight acmanin pek bir anlami yok. Bu mantikla wizard/witch/rogue/ranger'dan herhangi 2'sini acabilirsin. Ancak zaten 1 tane daha cloth user alacagin icin en az 1 tanesinin leather/dex kullanmasi onemli. Ranger'in dusuk tier spelleri cok daha guzel oldugu icin ben sahsen rogue'u tavsiye ediyorum. Scoundrel'i fullerken expert marksman'dan da 1-2 puan alinca mobility'si cok yuksek ve cok damage vuran, backstab'e giremediginde de ok cekip biriken special arrowlari kullanan cok guzel bir karakter cikiyor ortaya. Ha diyorsan ben melee sevmiyorum (oyunun basinda baya kotu melee), o zaman ranger ac. Wizard/Witch arasinda 3 tree spell mevcut. Geomancer/pyrokinetic/witchcraft (basitcene earth/fire/ortaya karisik) seklinde. Sahsen witchcraft dusuk level spellerini oldukca begeniyorum, ozellikle oath of desecration denen +%50 damage veren spell oyundaki en iyi spellerden biri. Bunun yanina zombie falan summonluyor melee vuran o da baya iyi, ancak fire'i da bi o kadar gerekli buluyorum, oil barrellari patlatinca oyun cok daha hizli ilerliyor :). Fire elemental/fireball ayrica erken levellardaki en iyi speller. 2h warr heralde en cok vuran class oyundaki, bully+oath+rage kombosuyla yikip geciyor. Spear taktiginda da 4-5m civari range'e sahip oluyor damage'dan bir miktar fedakarlik ederek veya elde daha iyisi yoksa etmeyerek. Bu acidan 1h+shield kesinlikle tavsiye etmiyorum. Benzer sekilde shield kullanarak damage veya threat ureten talentlarin olmamasi da bunun cabasi. Picture of Health ve Weather the Storm'u da aldiktan sonra ilerleyen levellarda tamamen bir bicer dover haline geliyor. Sonucta tamamen senin ne oynamak istemenle alakali ancak kanimca str/int/dex item dagilimini iyi yap ve cleric/wayfarer gibi kimligini bulamamis classlara yonelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Gruba aldığın ilk npcler 2h warrior ve air/water mage. Bu durumda bi rogue bi de fire/earth mage tavsiye ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Ben neyin RP'sini yapmak istiyorsan onu oynuyorum. cRPG bu, adam gibi oynayin derim, min-max yapacaksaniz ikinci oynayisinizda yaparsiniz. Firemage/cleric kirmasi ve ranger ile oynuyorum su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 ben knight rogue başladım en son, şuan fire spellerinin eksikliğini yaşıyorum o yüzden wizard rogue ideal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 hard da oyle rp yapayim, min max kasmayayimla olmuyor is. oyun baya zor, hatta zorluk bazi kisimlarda oyle sacma ki, bazi seyleri abuselamaniz gerekiyor yoksa yatiriyorlar partyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Oyunda roleplay classınla değil karakterlerinin kişiliğiyle alakalı, keza ne class seçersen seç source huntersın. Bide uzun zamandır ilk defa normali normal hardı hard olan bi oyun var. Ve casuallar bile çok sevmiş oyunu. http://www.youtube.com/watch?v=MKaQwE0viqg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 crafting recipe listesi http://www.reddit.com/r/DivinityOriginalSin/comments/29rlwx/crafting_guide/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 koydeki companion'lar god mode resmen ya. bizim hunter'lar uzun süre çöp kalacak yanlarında herhalde. 4 yaptım hunterları hala skill'lerde 2'yi açtırmıyor birşey alamıyorum. jahan'da 2 air 2 water var lvl3 başlıyor bu nedir la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 2ye puan vermek için 2 puan biriktirmiş olman gerekiyor. Lvl atlayınca bekleteceksin bi sonraki lvlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 skill arttirmak icin 2 puan lazim biriktirip al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 10. level şu anda party, karakterlere zombie ve leech'i alıp, fire res stacklerseniz oyun büyük oranda kolaylaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 knox said: royal guard talismanin ilerde bir olayi var hiberheim treasure room'da giyersen, itema donusuyor lol nerde neye donusuyor tam ozelden pls, hicbisiye donusmedi butun hiberheim clear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Nese buldum ya, guzelmis ring, piercing ice shard ekliyo spellbooka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar