dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 160k ya ks dahil mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 degildir buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 KS 20k falan işte, çıktıktan sonraki steam rakamını vermişler gibi bence 160k ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 sahilde gizemli bir şişe buldum içinde 'kickstarter da desteklediğiniz için teşekkürler' yazıyordu. ince bir detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mortis said: Oyun cyseal'daki questleri bitirince, bitiyor mu ya? şu sorunun cevabı plz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Bitirmemiş oyunu kimse heh, çünkü oyun zor, ya da ben yanlış yerlerde dolaşıyorum. Lvl 3-4 4 kişilik partiyle, fena gear yok üstlerinde, şehrin hemen kuzeyinde dolaşırken 9 kişilik lvl5 undead grubu tarafından katledildim, daha bunların boss ları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 indeed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Daha anca 1 boss kesebildim, şehrin kuzeyinde bir mağarada. Mekanik bi' şeydi, robot gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 valla şu yüzden sordum; bizim şimdi totalde max 9-10. saatimiz olmuştur oyunda. Kuzey tarafı komple temizledik gibi gözüküyor, Batı tarafı da yaptık. Bir şimdi doğu taraf kaldı oraya doğru gidiyoruz. Level 7 partimiz. Atladığımız bir quest var mı diye baktım. Sonra hızlıca walkthrough a baktım okumadan ama başlıklara. Sadece Cyseal vardı. Quest isimleri olarak verdikleri hepsi de bizde var. O yüzden merak ettim yoksa oyun böyle level 10 olunca falan bitiyor mu? Yani user generated modlar olacağı için adamlar campaigni 1 harita olarak mı tuttular. Umarım öyle değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 siz mutli falanmı oynuyosunuz nalamadım ben hıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 aynen Sezginle co-op oynuoruz. Onun dışında devam etmioz tek başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Sadece tek şehirse oyun bütün heyecanımı kaybedeceğim şu an. Gerçi Beta'da bi' tane imp'in arkasından bir yerlere girmiştim yeraltı, pek hatırlamıyorum şimdi. Orayı falan buldunuz mu? Bayağı oyalanıyoduk yanlış hatırlamıyosam orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Oyunun basinda aciliyor ora, portallar var 10-15 tane kitli, aciliyor zamanla ben daha hall of heroes u actim bi hencman aldigimiz yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mortis said: aynen Sezginle co-op oynuoruz. Onun dışında devam etmioz tek başımıza. peki hikayede seks olduğunda hanginizin karakteri sevişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 http://guides.gamepressure.com/divinityoriginalsin/guide.asp?ID=25135 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Mortis said: Mortis said: Oyun cyseal'daki questleri bitirince, bitiyor mu ya? şu sorunun cevabı plz? :) cyseal'dan sonra daha cok mekan var merak etme. tam olarak soylemek istemiyorum spo vermekten korktugumadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 SNEAK YAPINCA KAYA OLUYOSUN ASHAHAHHAHSADHFHASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 http://img.filmous.com/static/photos/14140/1242287183_daa7022e67df3470241286cf67756f81_midi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Dalga geciyoz da sehir icinde cok abes kaciyor falan diye de, co-op oynarken disarida combatta arkadas rogue'la sneak'e girdi, cok net kaybettim ve nerde oldugunu sordum sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 yalnız yıllar sonra journal dan quest yeri bulmaya çalışınca bir zorlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Journal'a dusmuyor bazi bosslarin yerleri falan, NPC'ler burada boyle bir boss var deyip geciyor, defter dusuyor bu odada bir kapi var ayaginin altinda olsa gormessin falan yaziyor. Sonra 2 lever bulup cekince bi anda trap door cikiyor dssfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 elinden tutup aha quest surda diye gostermiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Evet, bayiliyorum o olaya Bu arada hard'da rogue / 2h warr parcaliyor, siliyor, tedavulden kaldiriyor. Wizard bi nebze yanasiyor aoe ve fire elementalle ama melee agir master race. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Bu madoranın itemları niye diğer bütün itemlardan daha pahalı? Item scaling falan yok umarım, baya saçma olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar