Sereglin Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=zHwSldTwvmc abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 abi ben boyle seyleri izlerken cok utaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 abi siktir ama ya çok kötü.. rock fm de metehan çakırın bi "cingıl"ı var uzunca "biz 3 kişiydik" diye başlayan.. işte bildiğin onlar çalmış bu şarkıyı çok kötü lan, kötü.. gözlüklü o gitarı bana hibe etsin ceza olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bizim çocuk da işte metal dinleyip kafasını yuvarlıyor falan, metalci olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 hayır o da değil hiç mi sevenleri yokmuş "abi çok kötüsünüz yapmayın etmeyin" dememiş bunlara? trolle mi gelmişler ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 söyleyecek söz yok :(.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bu arkadaşlar performanstan önceden prova etmişlerdir bunu heralde. peki nasıl "aga bizim yaptığımız müzik değil, anca ramazan davulcusunun manisine background olur" diyememişler acaba? o ney lan, klavyeciyi geçtim gitarist yok ki. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ulan hadi vodafone yarışmasındakiler liseli de bunların bahanesi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Abi bu ne ya cidden üzüldüm. Lisede neyim biz baya iyi çalıyormuşuz dedim kendi kendime şunları görünce abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 hazırlık sınıfı öğrencisidir bunlar "liseli tier" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Bu kaynağı belirsiz özgüven de bu yüzyılın laneti heralde amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Kafasını sallarken gelişine bi vurucan, pıt diye fırlayacak kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Phyx said: abi ben boyle seyleri izlerken cok utaniyorum almanca'da bunun için bir kelime var yahu, başkası adına utanmak. du hasstt :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Bana da bırakın, ben de vurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Benim anlamadığım hadi bunlar kendini bilmiyo ve saçma bi özgüvenleri var. Bunları buraya çıkmaya izin verenler daha önce dinlememiş mi bunları hiç? Çıkıp rezil olmuşlar neyse bitmiştir umarım müzik hayatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 SeaGle said: Kafasını sallarken gelişine bi vurucan, pıt diye fırlayacak kafası. ahudhfasfdaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 abi solist mi daha kotu grup mu bilemedim ya butun sarkıyı bi riffle çaldı derken du hast mi ge-frahat diye bişiler dedi sonra mşin mışın dışın felan dedi orda solist dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 kulaklarımdan kan geldi dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 of lan başka başlığa mı yazdım burada önizleme mi yaptım bilmiyorum ama: almanlarda bunun için bir kelime var abi. fremdschaemen: başkası adına utanmak du hassst :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ve tanrı özgüveni yarattı, yeteneksizler kendisini rezil etsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 calimero said: Phyx said: abi ben boyle seyleri izlerken cok utaniyorum almanca'da bunun için bir kelime var yahu, başkası adına utanmak. du hasstt :(fremdschämen :D edik: adam iki post önce yazmış ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 BonePART said: abi solist mi daha kotu grup mu bilemedim ya butun sarkıyı bi riffle çaldı derken du hast mi ge-frahat diye bişiler dedi sonra mşin mışın dışın felan dedi orda solist dedim tişörtünü yırttıgı için direk solist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 allah kahretsin böle işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 http://i.imgur.com/bLFWQpp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 of sabahın beşinde posta bakıp üyeyi doğru tahmin ettim ne yaptın bana paticik forumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar