Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Arkadaslarla konuyosduk, en son ne zaman bal arisi gordunuz? Dusunuyorum da en son lisede gordugumu hatirliyorum ben ari ciftlikleri disinda, yaban olarak. 6 yil nereden baksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 27.06.2004 Saat öğleden sonra 14:30 civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 çık kırlarda dolaş biraz. şehrin keşmekeşinden kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Eskiden sehirlerde de olurlardi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Uzun bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 çarpık şehirleşmeden kaynaklanıyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Açıkta kahvaltı yap istemediğin kadar görüyorsun. Daha geçen hafta görüdk manyak manyak uçuyordu, 1 gün evvel kar yağmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Hadi biz biraz şanslıyız bu konuda 2000 doğumlular balı fabrikada yapılıp geliyor sanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 2000 dogumlu diye bisey olduguna sasirmiyorsun da bali fabrikadan gelecek zannetme ihtimallerine mi sasiriyosun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ben her camı açtığımda giriyor bir tane. Cooldownlar yokken giriyorlar bazen sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 şu an yanımda var bi tane çay içiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Kucukken iki tane kovanim vardi... Cok severdim arilarimi, hala da ozlerim. Emekli olunca falan mutlaka bahcemde istiyorum 1-2 kovan. Cocukken baktiklarimin yaptigi bal "azgin" dedikleri turden olmustu, kimse yiyemedi. Yakinlarda cok okaliptus vardi, onlari doldurmuslar, olips seker gibi kokan, aci, bogaz yakan bisey oldu bal yerine... Ahhh durduk yerde ozledim hayvanlari bak, nereden aklima getirdiniz simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 geçen sene yazın bahcede vardı hep eve gireni yastık deodorant ve oda spreyi karışımı ile kovalıyordum genelde, yaz gelsin gene çıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bumblebee ler sevimli en cok onlardan gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ben en son ne zaman insan gördüğümü hatırlamıyorum. allah başka dert vermesin kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 SeaGle said: 2000 dogumlu diye bisey olduguna sasirmiyorsun da bali fabrikadan gelecek zannetme ihtimallerine mi sasiriyosun abi. İnsan bi yazdığını okur değil mi? 2000 doğumlu nedir la :) Şaka gibi Yaşlanıyoruz...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 sostizm said: Kucukken iki tane kovanim vardi... Cok severdim arilarimi, hala da ozlerim. Emekli olunca falan mutlaka bahcemde istiyorum 1-2 kovan. Cocukken baktiklarimin yaptigi bal "azgin" dedikleri turden olmustu, kimse yiyemedi. Yakinlarda cok okaliptus vardi, onlari doldurmuslar, olips seker gibi kokan, aci, bogaz yakan bisey oldu bal yerine... Ahhh durduk yerde ozledim hayvanlari bak, nereden aklima getirdiniz simdi. Bende bi bal var doğal diye aldım. Tadı acı azgın mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 kestane balıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Valla bi bilene sormak lazim, azgin yenmiyor cunku... Zararli sanirim. Denemek isteyenlere siddetle oneririm ama cok zevkli bir ugras. Kendi balinizi uretebilirsiniz iki kovanla... Muhtemelen maliyeti cokcok yuksek olur ama isin zevki orada. En buyuk zorluk essek gubresine ihtiyaciniz var. kolay bulunmuyor ve iyi kurumuz essek gubresi yakmadan yaklasamazsiniz kovanlara bakim vs icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 onun için elbise var biliyorsun değil mi? hani üstüne bok sürmekten daha iyi olabilir bence :D tabi bilemem yetmiyordur belki suit ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Bende onu düşündüm. Duman veren başka birşey kullanıp, Kar maskesi+gözlük dalsak olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Tekirdağ'da falan var. Arıcı arkadaşı olan koji bildirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Istedigin kadar kiyafet giy, dumanlamadan elini kolunu kovana sokarsan ofkeleniyorlar. Sana saldirip kendilerini yaraliyrolar, verim dusuyor hatta israr edersen erken ogul denen sey oluyor, ihtiyarlari birakip terkediyorlar kovani. Kalanlar da bi sure sonra oluyor. Illaki duman sikacaksin, essek gubresi ise onlari en cok sakinlestiren, huzur veren dumani uretiyor... Ben maskemi kendim yapmistim vallaso kovasina omuz kesip onune de sinek teli dikmistim. Atla deve degil o isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Biz hep kendimizi düşünüyorduk. Bu yönden hiç bakmamıştım. Doğru kuşlarda tehdit aldıklarında bırakıp gidiyorlar yumurtalarını o gibi birşey olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 2 hafta önce görmüştüm ofisin içine girdi bizim ofisdeki hatunlar anında panik (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar