Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bal arisi?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Kucukken iki tane kovanim vardi... Cok severdim arilarimi, hala da ozlerim.

Emekli olunca falan mutlaka bahcemde istiyorum 1-2 kovan. Cocukken baktiklarimin yaptigi bal "azgin" dedikleri turden olmustu, kimse yiyemedi. Yakinlarda cok okaliptus vardi, onlari doldurmuslar, olips seker gibi kokan, aci, bogaz yakan bisey oldu bal yerine...

Ahhh durduk yerde ozledim hayvanlari bak, nereden aklima getirdiniz simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Kucukken iki tane kovanim vardi... Cok severdim arilarimi, hala da ozlerim.

Emekli olunca falan mutlaka bahcemde istiyorum 1-2 kovan. Cocukken baktiklarimin yaptigi bal "azgin" dedikleri turden olmustu, kimse yiyemedi. Yakinlarda cok okaliptus vardi, onlari doldurmuslar, olips seker gibi kokan, aci, bogaz yakan bisey oldu bal yerine...

Ahhh durduk yerde ozledim hayvanlari bak, nereden aklima getirdiniz simdi.

Bende bi bal var doğal diye aldım. Tadı acı azgın mı acaba
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bi bilene sormak lazim, azgin yenmiyor cunku... Zararli sanirim.

Denemek isteyenlere siddetle oneririm ama cok zevkli bir ugras. Kendi balinizi uretebilirsiniz iki kovanla... Muhtemelen maliyeti cokcok yuksek olur ama isin zevki orada.

En buyuk zorluk essek gubresine ihtiyaciniz var. kolay bulunmuyor ve iyi kurumuz essek gubresi yakmadan yaklasamazsiniz kovanlara bakim vs icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Istedigin kadar kiyafet giy, dumanlamadan elini kolunu kovana sokarsan ofkeleniyorlar. Sana saldirip kendilerini yaraliyrolar, verim dusuyor hatta israr edersen erken ogul denen sey oluyor, ihtiyarlari birakip terkediyorlar kovani. Kalanlar da bi sure sonra oluyor.

Illaki duman sikacaksin, essek gubresi ise onlari en cok sakinlestiren, huzur veren dumani uretiyor...

Ben maskemi kendim yapmistim vallaso kovasina omuz kesip onune de sinek teli dikmistim. Atla deve degil o isler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...