AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Farklı mekaniklerden vuruyorlar dediğin gibi. Amnesia oynarken yaşadığım hissi en iyi tarif eden kelime gerginlik olur. Korkuyla gerilimin farkından yola çıkarsak, ve korkunun daha güçlü duygu olduğunu hatırlarsak, beni sandalyemden defalarca zıplatan oyun daha çok Outlast oldu, fear at its best. Amnesia'da ise karanlıktı, sanity'di, lambaya yağ aramaktı derken fena geriliyordum. Amnesia'da yaşadığım duygunun biraz daha hafifini aynı zamanda Alan Wake'de de yaşadım bu arada. Outlast'te, dün bitirdim, hop oturup hop kalktım, oyun sürekli diken üstünde tutuyor seni, gücünü daha ziyade ani gelişen şeylerden alıyor ve bunu tekrarlama sıklığını tam ayarında tutmuş; ne fazla ne az. 2 oyunun da süresi tam olması gerektiği gibi. Çok kısa diyenlere katılamıyorum, bu oyunlar daha uzun sürse bayabilirler. Outlast'te başlardaki dehşet hissi sonlara doğru kısılmaya bşaladı mesela, tahmin gücün gelişiyor nereden ne gelebileceğine dair. Yine oyunun da çok güzel soundtrackleri var, Outlast'in en iyisi zaten ana menüdeki keman melodisi. Amnesia'da da bir oda vardı tamamen güvenli, yaratık trafiğinden kurtulduğumuz. O odada başlayan şarkıyı hiç unutamam lan, dünyanın en huzurlu insanı olmuştum 2 dakikalığına. http://www.youtube.com/watch?v=n7wFuaD3zdE Hikaye olarak da, Outlast 1 gömlek daha üstün derim (Amnesia'yı sonlara doğru bıraktığım için çok iddialı bir kıyas yapamıyorum, duyduğum ve okuduğum şey ise hayal kırıklığı olduğu). Oyun boyunca iyi gidip sonu fazla kısa, oldu da bittiye tuttular ama DLC Whistleblower'la o açık kapatıldı. Whistleblower hem blood gore, hem sexual olarak orijinal oyunu epey geride bırakacak kadar işin cılkını çıkarmış yalnız, gerçekten rahatsız edici bulabilir çoğu kişi. Nihayetinde 2 oyunun da paralarını sonuna kadar hakettiğini söyleyebilirim, indie yapımlar olduğunu düşündükçe bu fikrim iyice sağlamlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 sonu komik baya bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 outlast'in hikayesi sıradan olmakla birlikte son kısmı FEAR'dan arak. amnesia hikaye ve anlatım olarak ayrı bir seviyede. outlast'in hatırı sayılır bir bütçesi var. fondan 1 milyon dolar alınca pek indieliği kalmamış. ölçek ve sunum kalitesine direkt yansımış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Outlast 2 demosunu tavsiye ediyorum. atmosfer muazzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 outlast hollywood korku filmi, jumpscare, hikaye önemsiz amnesia hp lovecraft, atmosfer, stres ve gerginlik, yaşanmışlığı ve tarihi yansıtan güzel anlatım/hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 outlast 2'yi kesin deniycem. 1'i de oynamak lazım mı ne diyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Tabi abi hikaye devam ediyo Birincide tam BÖÖÖ diye orada kalıyordu, şimdi ÖÖÖÖ gelicek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 lan dalga geçme legit bi soru. outlast 2 demo çok iyiydi ama outlast 1 sikko diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 outlast 1 sikko diye duyduysan nerelerei okuyorsun bilmiyorum açıkçası :D amnesia ile beraber horror genre'sını canlandırdılar yani. bu arada 2'nin hikaye 1'le alakalı mı bilmiyorum her şekilde alıp oynucam ben sonuçta. ama google'larsan eminim 30 saniyede bulursun cevabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bulamadım cevabını ama zaten oyunu açtım 1 dakka sonra kapattım korkup. korkuyu birileriyle paylaşarak zevki çıkar bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Alakası yok sanırım ya. 1 çok garip bitiyordu şimdiye kadar izlediğim kadarıyla yok gibi. ama ola da bilir. peki ben ne dedim bu cümleye kadar? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 1'le alakası yok 2'nin. Tamamen farklı hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bu arada 49 tl'ymiş lan ahahaha durmaplay benzeri siteler 150 tl'ye satıyordu steam'de açık değilken. oha diyordum bunu da mı kazık fiyata alacaz steam'den. meğerse durmplay'in kazığıymış ki, of ne kazık. alan da kesin vardır yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 tiLi said: bulamadım cevabını ama zaten oyunu açtım 1 dakka sonra kapattım korkup. korkuyu birileriyle paylaşarak zevki çıkar bunun elele oynayalım tatlım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 valla birinin elimden tutması lazım yoksa olmıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 zipzip said: 1'le alakası yok 2'nin. Tamamen farklı hikaye. outlast 2'ye daha yeni başlıycak bi yayıncı var mı iyi? mesela sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Dün lirik oynuyordu, bitirmiştir muhtemelen aç vod'lardan izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 vodlarla olmaz abi kenarda chat olsun community olsun live olsun. dansgaming halloween'de oynıycakmış. orda da spoiler verirler kaç ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Valla kendin de chatte lulululu falan yazmaya çok önem vermiyorsan, direk izle, artık chat de kaydediliyor vod'larla çünkü. Canlı olmasının pek önemi yok Halloween'de mi.. 6 ay sonra oynayacakmış, şimdiden program mı yapmış ahaha, o ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Ben başladım abi ya. İzle de demem çünkü beklediğim gibi eğlenceli geçmedi yayın fasd. Oyunu açık dünyamsı yapalım derken o havayı kaçırmışlar. Bosslar da tırt geldi bana. Ama yerden yere vurulcak kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 3-4 saatte bitiyor diyorlar peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Az önce bitirdim oyunu. Belgeleri okumayınca bir bok anlamıyomuşsun ama bittikten sonra açıklama okudum bir iki tane. Outlast 1 bok yesin bunun yanında. Harikaydı oyun fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Yine sağdaki soldaki kağıtları okuyarak hikayeyi anlatan oyun mu... abi. yani hakkaten anlamıyorum. kağıt okuyarak, telefon dinleyerek ana hikayeyi anlatmak nedir ya? lore anlatırsın belki eyvallah da ana hikayeyi ben oynayarak öğrenmeliyim zaten. kağıt okuyacaksam niye oynuyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Okuma da az buz değil he. Anasının hörekesi gibi okutuyor. Bi de şu var aklınızda bulunsun, çektiğiniz şeyleri sonradan izleyince karakterin ekstra yorumları oluyor videolarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 https://clips.twitch.tv/StylishScrumptiousBobaTheTarFu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar