lemuria Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 B rh (+), çok geçmiş olsun. Umarım gereken kanı bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Çetintaş takas yapıyolardı bi ara? Sen ne grup olsa veriyodun kan bankası sana lazım olanı veriyodu yok mu ole bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Bide abi güzel bi fikir aslında bi mod üşenmese kan grubu şehir tadında bi liste oluştursa bunnardan da bi yerde bulunsun ihtiyaç oldu mu direk tık tık ulaşılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 hocam çok geçmiş olsun a- istanbul lazımsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 arada mesaj atan tüm arkadaşlara iyi dilekleri için teşekkür ediyorum.takas konusunu biz de sorduk,şu an takas yapmıyorlar çünkü stok kontrol durumunu aynı kan grubunu ver-al yöntemine göre yapıyorlarmış. ancak eğer kan bulmakta sıkıntı yaşamaya devam edersek ben bu konuda gidip bastırıp takas imkanını da zorlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Abi kanama fln mi var, ondan mi bu kadar kan ihtiyaci yoksa sadece ameliyat icin mi hazirliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Şirkete "Medipol Hastanesinde yatmakta olan bir hasta için B RH(-) kana ihtiyaç var." diye mail geldi, senin baban olabilir herhalde. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 sağol gangren. seagle, 2 nedenden kana ihtiyacımız var. 1incisi babamın kan değerleri çok düşük,bu hafta hastahanede yatarken kan değerlerini biraz iyileştirmeye çalışıyor doktor,bu nedenle dün akşam ve bu sabah 2şer ünite kan verdiler. yattığı süre boyunca da vermeye devam edecekler. Bu nedenle kan ihtiyacımız acil.2inci neden de haftaya olacağı ameliyat için de kana ihtiyacımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Laorx said: Şirkete "Medipol Hastanesinde yatmakta olan bir hasta için B RH(-) kana ihtiyaç var." diye mail geldi, senin baban olabilir herhalde. geçmiş olsun. sağol kardeşim. o hastanın da yaratan yardımcısı olsun ancak benim babam çapa tıpta yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 kan tutuo 4gündürde tertemiz besleniyorum ama sehir tutmuo ben ank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Geçmiş olsun abi. 0 rh+ ve düzenli ilaç kullanıyorum malesef =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 B rh-. 4-5 ay oldu kan vereli. Verebilirim gerekiyorsa. Çapa'ya mı gelmem lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 evet canım,sana özelden annemin cebini atayım.annem hastahanede su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 a+/ankaradayım ama bir şekil transfer imkanı vs. olabiliyorsa verebilirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 - ler bu konuda sanssiz cok ya. gerci cok acil bir durum olmadikca + lara - vermekten de kaciniyorlar ama - olunca anca kendi grubun olmasi kotu. benim peder de 0- o yuzden birkac tanidik var cevrede cok degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Çok geçmiş olsun çetin bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 sağolun dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 BonePART said: Çetintaş takas yapıyolardı bi ara? Sen ne grup olsa veriyodun kan bankası sana lazım olanı veriyodu yok mu ole bişi? Abi o aranan kan grubuna bagli. AB+ ya da B+ rahat bulunuyor ama negatifler o kadar rahat bulunmuyor, haliyle kabul etmiyorlar oyle bir seyi. Acil durumdakiler icin sakliyorlar mevcut rezervleri. Bol bulundugundan ihtiyac olacagini sanmam ama oturup da kimin kan grubu neymis diye toparlayacak olursa biri B+'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 applev0dka said: - ler bu konuda sanssiz cok ya. gerci cok acil bir durum olmadikca + lara - vermekten de kaciniyorlar ama - olunca anca kendi grubun olmasi kotu. benim peder de 0- o yuzden birkac tanidik var cevrede cok degil. Aklinda olsun benim de 0 negatif, isallah ihtiyaciniz olmaz tabi. Gerci ben süresi doldukca gidip veriyorum zor bulunuyor diye simdi merak ettim herkes lazim oldugunda kendi kanini buluyorsa bizim verdiklerimiz ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 gecmis olsun. kan konusunda ne yazıkki yardım edemiycem Rh+ oldugum icin ama umarım sorun cıkmaz yeterli kan bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 DeathLord said: applev0dka said: - ler bu konuda sanssiz cok ya. gerci cok acil bir durum olmadikca + lara - vermekten de kaciniyorlar ama - olunca anca kendi grubun olmasi kotu. benim peder de 0- o yuzden birkac tanidik var cevrede cok degil. Aklinda olsun benim de 0 negatif, isallah ihtiyaciniz olmaz tabi. Gerci ben süresi doldukca gidip veriyorum zor bulunuyor diye simdi merak ettim herkes lazim oldugunda kendi kanini buluyorsa bizim verdiklerimiz ne oluyor? ilk başvurulari hastaneler yapıyor zaten öyle durumlarda, acil hastalar için,onun dısında insanlar cevreden soruşturuyor genelde, hani bildiğimz ettgimiz insan olsun mantıgı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 arada destek mesajları için teşekkürler dostlar. verilen kanları kan bankasına koyuyorlar,onların biraz daha kapsamlı incelemesini yapıyorlar,bu arada verdiğiniz ünite kan kadar size kan veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar