Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babamin ameliyati icin Ab Rh (-) veya B Rh (-) kan gerekiyor

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

arada mesaj atan tüm arkadaşlara iyi dilekleri için teşekkür ediyorum.takas konusunu biz de sorduk,şu an takas yapmıyorlar çünkü stok kontrol durumunu aynı kan grubunu ver-al yöntemine göre yapıyorlarmış. ancak eğer kan bulmakta sıkıntı yaşamaya devam edersek ben bu konuda gidip bastırıp takas imkanını da zorlayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

sağol gangren.
seagle, 2 nedenden kana ihtiyacımız var. 1incisi babamın kan değerleri çok düşük,bu hafta hastahanede yatarken kan değerlerini biraz iyileştirmeye çalışıyor doktor,bu nedenle dün akşam ve bu sabah 2şer ünite kan verdiler. yattığı süre boyunca da vermeye devam edecekler. Bu nedenle kan ihtiyacımız acil.2inci neden de haftaya olacağı ameliyat için de kana ihtiyacımız var.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Çetintaş takas yapıyolardı bi ara? Sen ne grup olsa veriyodun kan bankası sana lazım olanı veriyodu yok mu ole bişi?

Abi o aranan kan grubuna bagli. AB+ ya da B+ rahat bulunuyor ama negatifler o kadar rahat bulunmuyor, haliyle kabul etmiyorlar oyle bir seyi. Acil durumdakiler icin sakliyorlar mevcut rezervleri.

Bol bulundugundan ihtiyac olacagini sanmam ama oturup da kimin kan grubu neymis diye toparlayacak olursa biri B+'im.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

- ler bu konuda sanssiz cok ya. gerci cok acil bir durum olmadikca + lara - vermekten de kaciniyorlar ama - olunca anca kendi grubun olmasi kotu. benim peder de 0- o yuzden birkac tanidik var cevrede cok degil.

Aklinda olsun benim de 0 negatif, isallah ihtiyaciniz olmaz tabi. Gerci ben süresi doldukca gidip veriyorum zor bulunuyor diye simdi merak ettim herkes lazim oldugunda kendi kanini buluyorsa bizim verdiklerimiz ne oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

applev0dka said:

- ler bu konuda sanssiz cok ya. gerci cok acil bir durum olmadikca + lara - vermekten de kaciniyorlar ama - olunca anca kendi grubun olmasi kotu. benim peder de 0- o yuzden birkac tanidik var cevrede cok degil.

Aklinda olsun benim de 0 negatif, isallah ihtiyaciniz olmaz tabi. Gerci ben süresi doldukca gidip veriyorum zor bulunuyor diye simdi merak ettim herkes lazim oldugunda kendi kanini buluyorsa bizim verdiklerimiz ne oluyor?

ilk başvurulari hastaneler yapıyor zaten öyle durumlarda, acil hastalar için,onun dısında insanlar cevreden soruşturuyor genelde, hani bildiğimz ettgimiz insan olsun mantıgı ile
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...