Namessar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 duvar ustunden bir sey atilmasini yard in etrafindaki alana perimeter wall cekerek hallettim ben, mesafe de koydum. yapamiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 cctv ye 8 den fazla baglamayin. 8 taneyi ayni anda 1 guard izleyebiliyor. ancak 9 tane olunca 1 tanesi cycle etmeye basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Namessar said: Luriel said: ben bu laundry roomu kullanan kimse görmüyorum nasıl kullancaklar bunu? janitor var mi? bir de laundry basket yaptin mi? ironing board un var mi? tabi bir de camasir makiansi alcan :P bu sartlar yerine gledi ve oda da laundry olarak isaretli ise otomatik kullanmaya baslicaklar. herşey var saydıklarından ama kullanılmıyo oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 kullanılır abi illaki bişey eksiktir. janitör yap ya da logisticten prisoner ata çalışması için. ya da bi resim at bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 yok abi janitor var 5-6 tane lojistiktede oraya bişi atayamıom zaten anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 oraya bişey atayamıyosan zaten direkt sorun var demektir:) orası laundry diye gözükmüyodur eger atayamıyosan. bi ss alıp koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 kapı yok ondan atayamıyosun. edit: abi şimdi farkettim de 100 küsür prisoner a o laundry zaten çalışmaz ki:) ondan bi 10 tane olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 daha büyüktü çalışmadı kuculttum. evet kapıdanmış bu arada bari kapının lazım oldugunu söyleseymiş. şimdi büyük bi tane yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 resimdekinin 2.5 katı büyüklüğünde 2 tane laundry odası yap bence. ikisinin de içine 5 er tane koy herşeyden. logisticten de hangi hücre bloguna gidiceklerini falan ayarla on numara olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Bütün her şey odalara yapılıyor. Outdoor olmayan her şeye temel kurman gerekiyor. Enclosed demişse çevresi duvarla çevrili ve kapısı olması lazım. Her şeye temel, duvar ve kapı koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 zaten kapalı binanın içine oda yanda visitation room falan var duvarsız onlar çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Çalışabilir ama deployment gibi tablarda burada neden durmuyorlar/işçi atıyamıyorum falan olabilirsiniz. En mantıklısı her şeyi çevirip kapı dikmek. Sonra bin kişilik hapishanede şu çalışmıyor, neden acaba diyip bütün gün anlamadan bakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Abi opengl yok diye safemodda çalıştırıyor alet oyunu, tabi çok yavaş ve donuk oluyor oynanmıyor. Kart kötü bi kart değil ama win8 ve sonrası nedense microsoft driver olarka gözüküyor ati yerine. Atinin de yok zaten sürücüsü 8.1 için fln. YOk mu böyle bi sorun yaşayan ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 sürücüsü nasıl yok ya modeli ne ekran kartının? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Ben de ati kart var ama win 7 kullanıyorum. Sürücüleri güncellediğinde çözülmüyorsa belki oyunun forumunda bir çözüm falan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 kzpmaza said: sürücüsü nasıl yok ya modeli ne ekran kartının? radeon hd 4500 bakıyorum indiriyorum catalyst hedesini, hiç bi fark olmuyor. Aygıt yöneticisinde de gözüken şu, ATI Mobility Radeon HD 4500 Series (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 iki tane ekran kartı olabilir mi peki? intel olanla giriyorsundur belki. driver şurda altta latest beta driver yazanı indirip dene istersen. catalyst yazanı değil. driver yüklediğinde microsoft yazmaması lazım çünkü orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Namessar said: aktiftablet said: Şu phone tap olayını anlamadım. Phone tap 'i telefona bağladım. Guardlar kendi gitmiyor buun başına. Telefnla konuşan mahkum görürsem kendim gönderiyorum. Dinliyormuş gibi yapıyor. Ama bana bi faydasını görmedim? security room a mi koydun aleti? koymadiysan oraya koy, yoksa gitmezler basina. security odasında zaten. guardı gönderince başına gidiyor, ama gider girmez hemen ayrılıyor ordan. Yeni bi hapisaneye başladım bakalı orada da mı aynısı olacak? Bir de duşlardan akan suyu nasıl engelliycez. drain döşüyorum duşların altına ama yine su taşıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 girise at 2 drain kapi onune. yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 en başta duş alırken akan suyu diyosan o hep akıyo zaten. duşları bittikten 3-5 saniye sonra su gidiyosa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Namessar said: girise at 2 drain kapi onune. yeter. http://i.imgur.com/hTxH1Z4.jpg normal mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 kzpmaza said: iki tane ekran kartı olabilir mi peki? intel olanla giriyorsundur belki. driver şurda altta latest beta driver yazanı indirip dene istersen. catalyst yazanı değil. driver yüklediğinde microsoft yazmaması lazım çünkü orda. Her yerinden öpüyorum rüştü! Oldu abi. Alta bakmamıştım ben catalystden gidiyodum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 aktiftablet said: Namessar said: girise at 2 drain kapi onune. yeter. http://i.imgur.com/hTxH1Z4.jpg normal mi bu? facepalm.jpg en ondeki o iki dus baslıgını kaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 aynen drainleri kaldırma ama. koridorla çok bitişil yaptıgın için normal abi öyle olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar