Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hönk? Parse error: parse error, unexpected $ in /view.php on line

Suark

Öne çıkan mesajlar

Parse error: parse error, unexpected $ in /home/web/paticik.com/forum/htdocs/view.php on line 311
paso bu hatayı verior sitede?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Sosyal ağlarda paylaş

ikide bir değiştirip upload ediyorlar, bir bitsin bakalım :) bu arada günün mesajı gibi birşey olacak heralde random değil cunku hala aynı konu duruyor :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

VAlla bende onu görünce korktum . Aha sıçtık yine dedim :D
Meğer herkeşler görüyomuş bide phaze error vermeye başladı bazı topiclere . Hadi hayırlısı[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi sçtın esprinin içine babacum da topic de karışmış :)[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...