Killer Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 salondan dönüyorum bu erenköy rehabilitasyon var onun arkası. yağmur yağıyo karanlık vs. 50-60 yaşnlarında bi teyze "oğlum ablam bıraktı beni burda başım dönüyo beni şuraya kdar bırakıver qq " çekti. teyze korkmuş görünüyordu. içimden bir ses bu işin ters gideceğini söyledi. hemen kapiŞONumu ve kulaklığımı çıkarıp etrafımı kestim, etrafta kimse yoktu. fakt kim bilebilird ki çalıalardan çıkıp beni soymaya çalışan biri olup olmayacağını. teyze benim montumu tutmaya çalışıyordu. bense omzunu tutmaya çalışıyordmki hem teyze kontrolümde olsun hem de ellerim boşta kalsın. sağa sola soğuk kanlı bir şekilde bakıyodm. teyze "korkma annen yaşındayım başım döndü şuraya kadar götürüver taksi çağır bana yavurm nolur QQ " çekti tekrar. 0 adrenalin salgısı vardı vücudumda. ben de bir garip canlıyım tabii. neyse kadını bakkalın önüne getirdim teyze otur istersen burda falan tamam şuraya gidicem sağol yavrum allah razı olsun falan dedi. akşam akşam sevaba girdik heralde ne biliym. ama harbi dramlı biyerde yardım ettim. kadın benle mücadale etmeye çalışsa arkadan biri gelse baya kuytu yerler var. bişey olmaz ikisinde döver kafalarını kırar yürümeye devam ederdim heralde. discuss
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 buna insanlık diyoruz dostum,bizim millet de unutulmuş bir haslet 50 senedir maalesef,iyi yapmışsın eline sağlık,ama kıllanman bile ne hallere sokulduğumuzun göstergesi
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 o da birşey mi bi zaman bi teyzenin poşetini taşıması için yardımcı oldum, eve kadar götürdüm. içeri gel istersen yaşında kızım var tanışırsın dedi. korktum yok teyze işim var dedim gittim sdf.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 o kadar vücut geliştirme postundan sonra teyzeden korkmuş ya lan ahudasdasd
Ren Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ordan düğüne gitmişler milfin ayakları tersmiş
Killer Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Lectre said: o kadar vücut geliştirme postundan sonra teyzeden korkmuş ya lan ahudasdasd hacı son cümlelerimi okumadın sanırım? ve aradaki adrenalin 0 falan? Ren said: ordan düğüne gitmişler milfin ayakları tersmiş lan şunu sona eklicektim unuttum dsafsa
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Lan hikayeye bak ben de bugün kadınlar tuvaletine kakazladım şirkette ona bakarsan.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 şimdi gidip yastığının altına bak orada seni ne bekliyor ^_^
pontipati Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ulan mal gibi diş koyduydum bi kere yastık altına. 1000000 lira bile yoktu sabah tü allahsızlar
Arma Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 piçaa taksaydı dövemezdin hacı. ama yardım etmişsin iyi olmuş.
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Bunu 10 yere postla, sonra sevdiğini aklından geçir ve avuç içine bak, teyzenin yüzü belirecek. Yapmazsan tetanoz olucaksın.
antiban Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Fistan said: cool story, bro. fistoşumu bana sormadan nası bamlarsınız ? yine kaçak alkol mu satmaya kalktı forumda yoksa ?
Theridone Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 hikayesini sevdiğim. eşşek kadar adam 60lık teyzeden mi korktun lan
Law Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Bu ne biçim hikaye, bu kadar mı kopuk yaşıyorsunuz. Sanki, susadım ve gidip bir bardak su aldım içtim herhalde iyi bir şey yaptım demek gibi birşey.
Killer Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 LAN YETOLAR KADINDAN NİYE KORKAYIM? kadın trap olabilirdi arkadan atılgan gençler saldırıya geçeblirdi @Law sen ne diyon ya iyilik yaptım hikayesi mi bu?
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 sus be bal gibi korkmuşsun işte 60lık teyzeden. 50-55 yaşında olsa demek ki koşarak kaçıcaksın oradan....
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Killer said: bişey olmaz ikisinde döver kafalarını kırar yürümeye devam ederdim heralde. discuss
Öne çıkan mesajlar