Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

esrarengiz teyze

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
salondan dönüyorum bu erenköy rehabilitasyon var onun arkası. yağmur yağıyo karanlık vs. 50-60 yaşnlarında bi teyze "oğlum ablam bıraktı beni burda başım dönüyo beni şuraya kdar bırakıver qq " çekti. teyze korkmuş görünüyordu. içimden bir ses bu işin ters gideceğini söyledi. hemen kapiŞONumu ve kulaklığımı çıkarıp etrafımı kestim, etrafta kimse yoktu. fakt kim bilebilird ki çalıalardan çıkıp beni soymaya çalışan biri olup olmayacağını. teyze benim montumu tutmaya çalışıyordu. bense omzunu tutmaya çalışıyordmki hem teyze kontrolümde olsun hem de ellerim boşta kalsın. sağa sola soğuk kanlı bir şekilde bakıyodm. teyze "korkma annen yaşındayım başım döndü şuraya kadar götürüver taksi çağır bana yavurm nolur QQ " çekti tekrar. 0 adrenalin salgısı vardı vücudumda. ben de bir garip canlıyım tabii.

neyse kadını bakkalın önüne getirdim teyze otur istersen burda falan tamam şuraya gidicem sağol yavrum allah razı olsun falan dedi.

akşam akşam sevaba girdik heralde ne biliym. ama harbi dramlı biyerde yardım ettim. kadın benle mücadale etmeye çalışsa arkadan biri gelse baya kuytu yerler var.

bişey olmaz ikisinde döver kafalarını kırar yürümeye devam ederdim heralde.

discuss
Mesaj tarihi:
buna insanlık diyoruz dostum,bizim millet de unutulmuş bir haslet 50 senedir maalesef,iyi yapmışsın eline sağlık,ama kıllanman bile ne hallere sokulduğumuzun göstergesi
Mesaj tarihi:
Lectre said:

o kadar vücut geliştirme postundan sonra teyzeden korkmuş ya lan ahudasdasd

hacı son cümlelerimi okumadın sanırım? ve aradaki adrenalin 0 falan?

Ren said:

ordan düğüne gitmişler milfin ayakları tersmiş

lan şunu sona eklicektim unuttum dsafsa
Mesaj tarihi:
Bu ne biçim hikaye, bu kadar mı kopuk yaşıyorsunuz. Sanki, susadım ve gidip bir bardak su aldım içtim herhalde iyi bir şey yaptım demek gibi birşey.
Mesaj tarihi:
LAN YETOLAR KADINDAN NİYE KORKAYIM?

kadın trap olabilirdi arkadan atılgan gençler saldırıya geçeblirdi

@Law

sen ne diyon ya iyilik yaptım hikayesi mi bu?
  • Yeni Oluştur...