MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 rocket player, Fast Burst Camera, Floating Apps, File Manager, iSyncr (itunes kullanıyosan), Zedge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 teşekkürler fast burst camera, zedge işime yarar baya playera gerek yok deezer kullanıyorum. file manager olarak hangi uygulama zirilyon tane var direk link verebilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 File Manager ben bunu kullanıyorum. astro falan yoldan çıktı bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 ya benim telefonda istemediğim bazı fotoğraflar var ama bunlara hiç bir şekilde elleyemiyorum, sadece arama yapınca çıkıyor. file manager ile bu fotoğrafları silebilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Promenader said: ya benim telefonda istemediğim bazı fotoğraflar var ama bunlara hiç bir şekilde elleyemiyorum, sadece arama yapınca çıkıyor. file manager ile bu fotoğrafları silebilir miyim ? yerlerini bulup silebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 fotoğraflar androidin kendi klasörlerinde sanırım, çünkü eskiden sildiğim ve arkadaşımın hafıza kartından gelen fotoğraflar var. Bi de net androidin işi. Çünkü fotoğrafların hepsi 13 ile başlıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 file manager için es'in üstüne yok. bunu bilir bunu söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 utorrent indirdim birde sd kartı aldım . bişi indirmek istediğimde yeterli alanınız yoktur yinede devam etmek istiyormusunuz diyor. indirme yerini nasıl kart olarak seçicem torrent ve diğer tüm herşey için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 utorrentin settingsinin içinde download location vardı. bildiğim kadarıyla manuel olarak ayarlaman gerekiyor download klasörünü. google play soruyor zaten yükliyim mi abi? diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 yalnız utorrent tin en büyük problemi maalesef tutarlı bir şekilde çalışmıyor olması. mesela 1mb/s ile çekmeye başladığın dosya 10 dakika sonra 100kb a kadar düşüyor telefondan sanıyordum değil telefon normal dl yi gayet akıcı yapıyor ancak utorre* tutarlı değil maalesef uzun süre kullandıktan sonra eeeeh diyip sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Kucuk boyutlu dosyalar icin kullanmak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 iş yerinde eskiden açıktı herşey indiriyordum şimdi fortigate geldi hiç bir şeye iznimiz yok bende müşterilere verilen wirless hattuna çöktüm o hatta herşey serbest birde torrent kurdum sd kart aldım işte bütün gün indiriyorum artık. bu yüzden yeteli yani kayıt yerini seçebilseydim daha şahane olacaktıya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Torrent için atorrent Pro yu tavsiye ederim, cok stabil, benim tablette gün boyu birseyler indiriyor. Kayıt yerini secebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Ulistena alternatif var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Bugüne özel indirimler yapıyor google. Ilk indirim amazing Spiderman oyununda, suan 20 kuruş oyun. Ilk 100 uygulamadan bazılarını bu fiyattan vereceklermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ya bana günde 3 tane falan spam sms geliyor en az nasıl engelleriz bunu. sms ışığı görmekten tiksindim. sms filter diye birşey kurdum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 farklı no'lardan atıyorlar o yüzden block fln çok sağlam çözüm değil. zaten pek sms atan yok herkes whatsup fln ile yazıyor. sms'in tüm bildirimlerini kapattım. spam veya normal hiçbirini görmüyorum. arada manuel girip bakıyorum toptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 illa konuşulmuştur, hatta konuşulduğunu hatırlıyorum da :v tablette excel kullanmam lazım. yapacağım iş tablo yapmak. önereceğiniz bi şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 kingsoft mu neydi, bedava sürümü var office için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 quickoffice var. ayrıca en son Andropen Office çıkmıştı ama kullanımı pek rahat değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Kingsoft ücretsizlerin arasında en iyisi, ama hiç biri officein kendisi kadar iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 tv uygulamasi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dubebe.tvturca2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 reyou said: tv uygulamasi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dubebe.tvturca2 Programın yapımcısı ailesine girin yüksek puan Verin dedi herhalde, saygılı soyadı olan üç kişi beş yıldız vermiş, zaten toplamda 10 oy var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 reyou burcu saygılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 abi programi yapan adam benim ztn sdfdsf windows phone basligi altinda var ztn kendim yaptim diye solemistim ilk arkadaslara gonderdim ztn denesinler diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar