Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Uygulamaları #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
teşekkürler fast burst camera, zedge işime yarar baya playera gerek yok deezer kullanıyorum. file manager olarak hangi uygulama zirilyon tane var direk link verebilirmisin
Mesaj tarihi:
Promenader said:

ya benim telefonda istemediğim bazı fotoğraflar var ama bunlara hiç bir şekilde elleyemiyorum, sadece arama yapınca çıkıyor. file manager ile bu fotoğrafları silebilir miyim ?

yerlerini bulup silebilirsin.
Mesaj tarihi:
fotoğraflar androidin kendi klasörlerinde sanırım, çünkü eskiden sildiğim ve arkadaşımın hafıza kartından gelen fotoğraflar var. Bi de net androidin işi. Çünkü fotoğrafların hepsi 13 ile başlıyor sdf.
Mesaj tarihi:
utorrent indirdim birde sd kartı aldım . bişi indirmek istediğimde yeterli alanınız yoktur yinede devam etmek istiyormusunuz diyor. indirme yerini nasıl kart olarak seçicem torrent ve diğer tüm herşey için ?
Mesaj tarihi:
utorrentin settingsinin içinde download location vardı.

bildiğim kadarıyla manuel olarak ayarlaman gerekiyor download klasörünü.

google play soruyor zaten yükliyim mi abi? diye.
Mesaj tarihi:
yalnız utorrent tin en büyük problemi maalesef tutarlı bir şekilde çalışmıyor olması. mesela 1mb/s ile çekmeye başladığın dosya 10 dakika sonra 100kb a kadar düşüyor telefondan sanıyordum değil telefon normal dl yi gayet akıcı yapıyor ancak utorre* tutarlı değil maalesef uzun süre kullandıktan sonra eeeeh diyip sildim.
Mesaj tarihi:
iş yerinde eskiden açıktı herşey indiriyordum şimdi fortigate geldi hiç bir şeye iznimiz yok bende müşterilere verilen wirless hattuna çöktüm o hatta herşey serbest birde torrent kurdum sd kart aldım işte bütün gün indiriyorum artık. bu yüzden yeteli yani kayıt yerini seçebilseydim daha şahane olacaktıya neyse
Mesaj tarihi:
ya bana günde 3 tane falan spam sms geliyor en az nasıl engelleriz bunu. sms ışığı görmekten tiksindim.

sms filter diye birşey kurdum bakalım
Mesaj tarihi:
farklı no'lardan atıyorlar o yüzden block fln çok sağlam çözüm değil. zaten pek sms atan yok herkes whatsup fln ile yazıyor. sms'in tüm bildirimlerini kapattım. spam veya normal hiçbirini görmüyorum. arada manuel girip bakıyorum toptan.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
reyou said:

tv uygulamasi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dubebe.tvturca2

Programın yapımcısı ailesine girin yüksek puan Verin dedi herhalde, saygılı soyadı olan üç kişi beş yıldız vermiş, zaten toplamda 10 oy var
Mesaj tarihi:
abi programi yapan adam benim ztn sdfdsf

windows phone basligi altinda var ztn kendim yaptim diye solemistim ilk arkadaslara gonderdim ztn denesinler diye :)
  • Yeni Oluştur...