coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Hulk yani "yesil dev" su an cekim asamasında bildigim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Daha ne çekiyolar. Ben bildim bileli cekiliyor o film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 .unu çıkardılar daredevil'le, her çizgi-romanı çıkanı film mi yapacaklar ne.. çizgi-filmi var işte filme ne gerek vardı..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bokunu çıkarsınlar bence zaten, niye çıkarmasınlar ki? adamlar işlerini biliyorlar. daha gidip de beğenmediğim film olmadı (çizgifilm veya çizgi romandan film yapılan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Gerçek anlamda X-Men ile başlayan Marvel furyası, iyi para kazanınca devam ettirilmek istenecek tabii ki. X-Men 3, Spider-Man 2, DD2, Hulk ve ardından Hulk 2 beklenilenler arasında şu an. Henüz tam olarak açıklanmamış/start verilmemiş filmler arasında DC'nin Superman, Wonder Woman ve Batman : Beyond'u var. Benim tahminim Nightcrawler'a bile ayrı bir film çekilebileceği yönünde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 çizgi-film ya da çizgi-roman ortamına daha uygun bu tarz süper-kahramanlar. batman çok eskiden beri tv dizisi olarak vardı zaten o normal mesela. ama bilgisayar efektleri gelişti diye yan-kahramanların bile (daredevil'in çizgi-filmi bile yok yani) filmini yapınca tadı kaçar işin. ilk x-men'i beğenmedim mesela ikincisine de gitmedim, spider-man de pek olmamıştı..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 X-Men rocks , gerisi sux[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: Sam, 29 May 2003 15:36 tarihinde demiş ki: çizgi-film ya da çizgi-roman ortamına daha uygun bu tarz süper-kahramanlar. batman çok eskiden beri tv dizisi olarak vardı zaten o normal mesela. ama bilgisayar efektleri gelişti diye yan-kahramanların bile (daredevil'in çizgi-filmi bile yok yani) filmini yapınca tadı kaçar işin. ilk x-men'i beğenmedim mesela ikincisine de gitmedim, spider-man de pek olmamıştı..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister ya bari biraz bilgin olsaydı, çizgifilmi yok ancak başlı başına bir çizgiromanı var daredevil'in. daredevil sadece spiderman'de gördüğünden ibaret değil. kısacası yan kahraman falan değil yani. ha ayrıca ilk x-men'i beğenmeyip 2.sine gitmemek yapabileceğin en büyük hataymış ve yapmışın :). çünkü iki filmin senaryo yazarları farklı ve de aralarında dağlar kadar fark var. ben de ilkinden nefret ettim ama 2.si gerçekten mükemmel. [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 29 May 2003 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Abi 2.ci filmin yönetmeni hayatında hiç xmen okumamış sen ne diyosun.... Hulk'un teaser'ı ben bildim bileli var. Adam 3 yıldır aynı tuvalette aynı aynaya bakıyo...[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 29 May 2003 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 DareDevil yeni nesile hitap etmiş bir kahraman daha çok, türk okuruna "spidey'in kanka" olarak tanıtılmasının dışında bir şeyleride var yani. J. Romita JR. tarafından çizilmiş temiz bir albümü, sadece DD ile uğraşan çizerleri var. Marvel uzun zamandır iyi bakıyor yani DD'ye. Bunun yansıması olarakta yakın zamanda filmi çıkanlardan oldu. Batman'in TV ekranlarına aktarılması zaten baştan sona hataydı. Dizileri berbat, 2. seriden sonraki filmleri ise yüzüne bakılmaz derecede holywood kokuyordu buram buram. Marvel el atılacak dönemi iyi seçip, fanlarına süprizler yapmayı sürdürüyor. Sessiz ve temiz çıkışları sürsün istiyorum ben. X-Men ve X-Men 2, çizgi romana çok bağlı kişiler tarafından beğenilmeyebilecek bir filmdi zaten. Bir çok şeyle oynanmış, kafalarına göre işler yapılmıştı. Ortaya çıkan film, sinema filmi olarak başarılı olsada, tam fanlarına ulaşamamış olabilir. Spideyde aynı şekilde sorunlarla karşılaştı. Çizgi roman okuyucularını arttırmak, filmden iyi para kazanıp marvel'i düzene sokmak gibi amaçlara hitap ediyor en başta bu yapıtlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 beyler hulk'ın ne zaman geldiğini buldum, 20 haziran. yiellah gün sayımına başladım bile bu arada trailer için: http://www.apple.com/trailers/universal/the_hulk/trailer_5/ small size medium size large size ve HULK size mevcut haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 hulk bakalım ne olacak bu sefer maceralarımız neler olacak hep birlikte görelim[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: ghaldszar, 29 May 2003 15:04 tarihinde demiş ki: Daha ne çekiyolar. Ben bildim bileli cekiliyor o film. bak bu dogru[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 pek bişey kalmadı filmin gösterimine fakat ben resimleri gördüm bi yerlerde .. hulkı çok çok abartmışlar hani çizgi romanda hulk ın boyu anca en fazla 2 metre dersiniz .. ama filmde bi apartman boyunda yapmışlar adamı !!![hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 büyükmü olmuş tam bir fragman izlemedim ama bir dergide gördüğüm resminde hulk çok ufak gözüktü gözüme iki metre boyuna iki metrede enine olmalı :) ama ufak gözüküyor biraz ilk defa bir filmi orjinalinden çok türkçe izlemek isitoyrum güzel çeviripte Hulk ezer ! hulk kızdı ! Siz Hulkı incitmek isityorsunuz !gibi ilginç yorumlarını dinleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: Magic, 29 May 2003 16:21 tarihinde demiş ki: Batman'in TV ekranlarına aktarılması zaten baştan sona hataydı. Dizileri berbat, 2. seriden sonraki filmleri ise yüzüne bakılmaz derecede holywood kokuyordu buram buram. Marvel el atılacak dönemi iyi seçip, fanlarına süprizler yapmayı sürdürüyor. Sessiz ve temiz çıkışları sürsün istiyorum ben. X-Men ve X-Men 2, çizgi romana çok bağlı kişiler tarafından beğenilmeyebilecek bir filmdi zaten. Bir çok şeyle oynanmış, kafalarına göre işler yapılmıştı. Ortaya çıkan film, sinema filmi olarak başarılı olsada, tam fanlarına ulaşamamış olabilir. Spideyde aynı şekilde sorunlarla karşılaştı. Çizgi roman okuyucularını arttırmak, filmden iyi para kazanıp marvel'i düzene sokmak gibi amaçlara hitap ediyor en başta bu yapıtlar. işte ben de hata diyorum çizgide kalması gereken şeyleri gerçeğe dökmeye, beklenilennin verlemeyeceği baaştan belliyse sadece para için yaparsın, ama insanlar da beğenmezse birşey diyemezsin. çizgi-roman değil de hareketli birşey görmek istersem çizgi-filmlere bakarım, her gerçek dünyada çekilmeyen yapım çocuklara yönelik olmak zorunda değil ya..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Hulkun adrenaline rush levelina gore 3 evresi var diye biliyorum. Grey hulk,green hulk vs gibi... En son evresinde biraz asmis biseye donusuyordu o yuzden buyukcene boyutlara ulasmasi pek de anormal bisey degil...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 x-men ve spider-man'i hiç sevmemiştim. daredevil'i de tam çizgi roman havasında yaptıklarından dolayı beğenmiştim. Ama herhalde bende bir anormallik var. Çünkü herkes daredevili yerden yere vururken x-men'e tapıyor. Özellikle film eleştirmenleri. Onu bunu bilmem, Wolverine'in Cyclopsu bu kadar ezdiği, wolverine'in esas düşmanı sabretooth ve eski sevgilisi yuriko ile hiç dialog yapılmayan film, eleştirmenler tarafından ne kadar sevilse de, ben sıkıcı filmler kategorisine koyuyorum. (Ha? Ne dedim ben?)[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Artık Marvelden adam gibi bir film görelim neydi o Deradevil ve x-man neydi onlarya adamlar Ultimade mi çeviyorlar yaaa offfff[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 benim bildiği film bitti bu temmuzda gösterime giriyor[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 hulk çizgi roman olarak zaten kötü bir çizgi roman film yapmaya değmez ö yüzden bir türlü bitiremediler zaten,onun geçen sene yazın çıkması lazımdı çıkartmadılar[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ultimate Xmen'e laf yok... Xmenden daha iyidir bence.... filmlede alakası yok[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Summer 2003'tü ne zaman çıkış zamanı. Ama film çekildi diye biliyorum ben ? Jennifer Connely ( ? ) ile söyleşi yapmışlardı, orda okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 yahu ilk sayfada yazdım, insanlar hala soruyor ne zaman çıkıyo falan diye "beyler hulk'ın ne zaman geldiğini buldum, 20 haziran. yiellah gün sayımına başladım bile bu arada trailer için: http://www.apple.com/trailers/universal/the_hulk/trailer_5/ small size medium size large size ve HULK size mevcut haha" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tsunami_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mighty_THoR Üye 30 May 2003 15:16 -------------------------------------------------------------------------------- hulk çizgi roman olarak zaten kötü bir çizgi roman Hiç Hulk okumadığını belli etmişsin. Hulk gayette güzel bir çizgiromandır.[hline] ''Bring him in '' he hisses to the dar knight '' bring him in ... by the book '' Gordon Batman :killing joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar