chrome Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 kimin gazina geldiler bilmiyorum ama muesseseyi rezil ediyorlar farkinda degiller. Her oturdugumuzda israrla menude ne varsa sokmaya calisiyorlar. Abi corba vereyim. Hayir. Salata. Hayir. 1.5 iskender istiyorum. Abi patlicanli vereyim. Hayir. Patates. Hayir. Tatli vereyim. Hayir. Bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 iskenderleri de bi ayarsiz zaten ya. bazen ortalama ustu bazen rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 garsonlar prim usulü çalışıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bazen 720 bazen 1080 geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ahahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Hohohahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 asdfds 4k yiyen ayılar da var aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Hd de 4k yenir ama ufak porsyonlar. Kahvaltisiz girersen 5.5k ya kadar yolu var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 5.5k nedir abi? yuhannesburg. bir de HD iskender neresidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 hd iskender kadar kötü iskender yapan yok ya nasıl bukadar büyüdüler ilginç.avm kafası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Türklerin anlamsız şekilde oluşan AVM gezme kültürünün bir sonucu adamlar. Alışveriş yapmasan bile o avm hafta sonları gezilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Jaegerjaquez said: bazen 720 bazen 1080 geliyor çay püskürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Jaegerjaquez said: bazen 720 bazen 1080 geliyor HD görmüş Sadece iskender istiyorum demen yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Jaegerjaquez said: bazen 720 bazen 1080 geliyor lol'd (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 hd iskenderin böyle olayları çok kızla gitmiştim bu tarz bi saygısızlık yaptı bitanesi yine birden bağırdım çağırdım sandalyeye tekme atarak bunun önüne attım sandalyeyi işte bu nasıl müşteri yaklaşımı adam ol saygısızlık yapma cağır lan müdürünü falan. müdür geldi laf olsun diye sakinleştirdi özür diledi falan ama onun da garsonlarla aynı kafa olduğunu anladım. sanırım hd iskenderin tarzı bu arkadşlar gitmeyin götürmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 tüm bunları sana ekstradan bir şeyler önerdikleri için yaptıysan...bravo ya.helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ben yedim güzel iskenderi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 hayır zeper, başka birşeyle ilgileniyodu arkadşıyla konuşuyordu bişi istedim kafasıyla böle ileri dğru uzattı söyler gibi yaptı karşısında çocuk var gibi salladı 1 oldu 2 oldu 3 oldu sürekli salladılar hiç müşteriyle nasıl kounşlcagını bilmemeler vs... bu olay gibi değil yani. bunda tamam kardeşim git artık ben çağırırım bişi istersem diyip yollardım bişi yok bunda, ama benim durumum çok farklıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 escape said: hd iskenderin böyle olayları çok kızla gitmiştim bu tarz bi saygısızlık yaptı bitanesi yine birden bağırdım çağırdım sandalyeye tekme atarak bunun önüne attım sandalyeyi işte bu nasıl müşteri yaklaşımı adam ol saygısızlık yapma cağır lan müdürünü falan. müdür geldi laf olsun diye sakinleştirdi özür diledi falan ama onun da garsonlarla aynı kafa olduğunu anladım. http://i.imgur.com/UH6upl.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 CthuLhu said: garsonlar prim usulü çalışıyormuş. şu doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 imamizer said: escape said: hd iskenderin böyle olayları çok kızla gitmiştim bu tarz bi saygısızlık yaptı bitanesi yine birden bağırdım çağırdım sandalyeye tekme atarak bunun önüne attım sandalyeyi işte bu nasıl müşteri yaklaşımı adam ol saygısızlık yapma cağır lan müdürünü falan. müdür geldi laf olsun diye sakinleştirdi özür diledi falan ama onun da garsonlarla aynı kafa olduğunu anladım. http://i.imgur.com/UH6upl.gif şu gifi bininci görüşüm ilk defa gülüyorum lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 escape said: hd iskenderin böyle olayları çok kızla gitmiştim bu tarz bi saygısızlık yaptı bitanesi yine birden bağırdım çağırdım sandalyeye tekme atarak bunun önüne attım sandalyeyi işte bu nasıl müşteri yaklaşımı adam ol saygısızlık yapma cağır lan müdürünü falan. müdür geldi laf olsun diye sakinleştirdi özür diledi falan ama onun da garsonlarla aynı kafa olduğunu anladım. sanırım hd iskenderin tarzı bu arkadşlar gitmeyin götürmeyin anlat anlat heyecanlı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 imamizer said: escape said: hd iskenderin böyle olayları çok kızla gitmiştim bu tarz bi saygısızlık yaptı bitanesi yine birden bağırdım çağırdım sandalyeye tekme atarak bunun önüne attım sandalyeyi işte bu nasıl müşteri yaklaşımı adam ol saygısızlık yapma cağır lan müdürünü falan. müdür geldi laf olsun diye sakinleştirdi özür diledi falan ama onun da garsonlarla aynı kafa olduğunu anladım. http://i.imgur.com/UH6upl.gif asdhashfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar