Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyun muhteşem olmuş.... bir tane bahtsız eleman var adını unuttum, 3 karısı da doğum sırasında vefat etti. sanırım ilk felakette batar köyüm ama yaşatmaya çalışıcam. asdf
Mesaj tarihi:
ben modder olsam işçilere sendika kurdurup yol barikatlatırdım. geleni geçeni molotoflasınlar. zaten armed kuvvet de yok herhalde. darbe de yapamazlar. tam köyün işleyişi aksadığı ve insanlar aç kalmaya başladığı anda köylüleri arkama alıp hükümet bastırırm.

uprise with workers mod 1.0
Mesaj tarihi:
herşey iyi hoş, townumda herşeyden bol bol var, bütün binalar falan. Seed ithal ediyorum artı hayvan falan da aldım ama bir türlü public health 2. seviyenin üzerine çıkamıyor.
Artık alkol ve sigaradan mı, neden olmuyor benim villegerlarım sağlıklı asd yakınlarda nükleer atık mı var, bir el edin
Mesaj tarihi:
herbalist idi sanirim health oranini arttiran, ama nufus fazla ise ilave herbalist gerekiyor gibi..bende salgin oldu bir ara yarisi yatti kasabanin, health 3'e dustu..2 herbalist ile bir sure sonra 4.5 e cikti..tabi 1 nesil falan aldi bu olay heuhe.

hobbit kasabasi mod istiyorum.
Mesaj tarihi:
zipzip said:

oluyo ya.

12 yaşında 10 yaşında kızla eve çıkan tipler var oyunda :(

az önce iki tane 12 yaşında çocuğun bebeği oldu
old enough to bleed old enough to breed
Mesaj tarihi:
corp field kurdum ama işletemedim farmer atıyorum ''işsiz bu'' diye uyarı geliyor. tutoda soru işaretine basınca ekip biçmeye başlıyordun bunda soru işareti gri tıklanmıyor. ne yapmak lazım?
Mesaj tarihi:
Hard mode basladi isen, ve trade ile almadiysan tohum yok demek. Med/easy seviyede en basta biraz random tohum veriyor onlarla baslayabiliyorsun.

En olmadi trade ile tohum almaca. Taverna olayin giriyim dedim, Ale uretmek lazim mis, bende onu kosturuyorum.
  • Yeni Oluştur...