SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 adama helal olsun ya super oyun. Eve gidip oynamak icin can atiyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 2 yıldır herb üretimi durdu şehirde, hiç toplamıyorlar, daha garibi tüketim de 0. Bir fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 herbalist'in circle'da yaslı agac kalmamıstır. disaster'da wipe yersin. haritada scroll yaparken grafik glitch var mı sizde de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 glitch yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Strongholdla Tropico'nun karışımı gibi bişey mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Glitch bende gormedim, ama screen tearing oluyordu, vsync actim cillop oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bende glitch gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 oyun muhteşem olmuş.... bir tane bahtsız eleman var adını unuttum, 3 karısı da doğum sırasında vefat etti. sanırım ilk felakette batar köyüm ama yaşatmaya çalışıcam. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 glitch dedigim o işte abicim, bozukluk :) oyunun menusunde calan muzikle ultima'ya gittim yine cocukluguma dondum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ilk iş kazası gerçekleşti adam taş ocağında taşın altında kaldı. modlarla çok canlı şeyler yaparlar bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ben modder olsam işçilere sendika kurdurup yol barikatlatırdım. geleni geçeni molotoflasınlar. zaten armed kuvvet de yok herhalde. darbe de yapamazlar. tam köyün işleyişi aksadığı ve insanlar aç kalmaya başladığı anda köylüleri arkama alıp hükümet bastırırm. uprise with workers mod 1.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bir çift birden fazla çocuk sahibi olamıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 oluyo ya. 12 yaşında 10 yaşında kızla eve çıkan tipler var oyunda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 köylük yerde normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 benim elemanlar menepoza girdi ya 3-4 yıldır çocuk doğmuyo populasyon dengesini korumak zor olmuş güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kuvvet veren ot ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 oyunda çok ilerlemiş olan var mı? tüm binalar bu kadar mı, yoksa ilerde yenileri açılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 herşey iyi hoş, townumda herşeyden bol bol var, bütün binalar falan. Seed ithal ediyorum artı hayvan falan da aldım ama bir türlü public health 2. seviyenin üzerine çıkamıyor. Artık alkol ve sigaradan mı, neden olmuyor benim villegerlarım sağlıklı asd yakınlarda nükleer atık mı var, bir el edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 herbalist idi sanirim health oranini arttiran, ama nufus fazla ise ilave herbalist gerekiyor gibi..bende salgin oldu bir ara yarisi yatti kasabanin, health 3'e dustu..2 herbalist ile bir sure sonra 4.5 e cikti..tabi 1 nesil falan aldi bu olay heuhe. hobbit kasabasi mod istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bir tane herbalist takıldığım için sanırım, yetemedi kasabaya. Hospital da bi zkme yaramıyor gibi göründü bana. Deniyi 2-3 tane herbalist yeri kurmayı, saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Hospital'i bende genel sagligi arttiriyor saniyordum en basta, ama sadece disease/hastalik icinmis, haber ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 zipzip said: oluyo ya. 12 yaşında 10 yaşında kızla eve çıkan tipler var oyunda :( az önce iki tane 12 yaşında çocuğun bebeği oldu old enough to bleed old enough to breed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 corp field kurdum ama işletemedim farmer atıyorum ''işsiz bu'' diye uyarı geliyor. tutoda soru işaretine basınca ekip biçmeye başlıyordun bunda soru işareti gri tıklanmıyor. ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Hard mode basladi isen, ve trade ile almadiysan tohum yok demek. Med/easy seviyede en basta biraz random tohum veriyor onlarla baslayabiliyorsun. En olmadi trade ile tohum almaca. Taverna olayin giriyim dedim, Ale uretmek lazim mis, bende onu kosturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ekini seçtin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar