arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ehueh bütün evleri taştan yapmışsın sonta taş bitti. köylü renewable ama taş renewable değil. gebersin köylüler nasıl olsa yenileri doğar sdfds taş daha kıymetli. bi de abi nası bi şehir planlaması o. tornado falan isabetli geçerse atom bombası düşmüş gibi olur orası sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ikinci deneme yıl 15 sıkıntı yok şuan fakat fazla ev var boşta amcalar yerleşip üremiyo 70lere dayanan var patır patır dokülcekler yine nasıl bi yol izlemek lazım bu üreme ölme saykılını çözemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 1 tane boş ev olsun daima. o zaman ev ihtiyacını 100% karşıladığını anlarsın. ancak o zaman da nüfus hızlı yükselir. bir yandan da food falan gözün onlarda olacak tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 85 yaşına gelmiş kadın evde tek başına bir yandan canım sıkılıyor, sonra diyorum vicdansızlık yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 arcane said: ehueh bütün evleri taştan yapmışsın sonta taş bitti. köylü renewable ama taş renewable değil. gebersin köylüler nasıl olsa yenileri doğar sdfds taş daha kıymetli. bi de abi nası bi şehir planlaması o. tornado falan isabetli geçerse atom bombası düşmüş gibi olur orası sdfsd. tebrikler abi ağzını açtın şehir yandı ya allam yareppim ahah. şehrin göbeğinde yangın cıktı sdf. http://i.imgur.com/eGoLWRX.jpg http://i.imgur.com/EFhTmgN.jpg bi kaç ss http://i.imgur.com/Ll1XYP3.jpg kasabanın soldaki yaşam alanı http://i.imgur.com/OFRQUy1.jpg bu ikinci yerleşke http://i.imgur.com/rF7HtUo.jpg şehir yandıktan dakikalar geçmeden sonra bi yangın daha cıktı. http://i.imgur.com/sbv5XlD.jpg http://i.imgur.com/zG6DNYx.jpg şu 2'si eski ss'ler, townhall gg olunca statsları alamadım. sarı humma çıkınca pop yerlerde. bi 100 kişi de açlıktan öldü sarı hummadan sonra http://i.imgur.com/YgnOtfv.jpg bi de oyunun bi kısmında şu ablalar denizden yürüyerek geldi böyle ardışık, anlam veremedim benim gördüklerim şunlar yangın söndürmek icin well kasmayın bi işe yaradıkları yok. aha yangın diye kimse işini bırakıp koşmuyor yangını söndürmeye. şimdiye kadar 8 tane yangın falan cıktı anca bi tanesini söndürdü citizenlar kıyafet bayaa bayaa önemli. nufus 300 iken sorun olmuyor ama kasaba büyüdükce bi yerden sonra kıyafet yetişmiyor ve millet dışarıya cıkamıyor, hatta cok fazla ölen oluyor. iron varsa bolda, tool basın en az 600 tool olsun. nufus 300'ü geçince en az 1000 tool olsun stokta yapabiliyorsanız. nufus büyüdükce akıl almaz hızda tool eriyor. herbalist'ler oyunun başında bi işe yaramıyor gibi görünüyor ama sağladıkları ilaçları soğuk geçirenler kullanıyor. yani nufus 150'ken surplass görürseniz aman önemsizmiş demeyin olsun stokta herbal. kasaba büyürse ve millet dışarda kıyafetsiz kalırsa herbalist ilaç sağlıyor. ben trader neredeyse kullanmadım. trader post 6 çalışan alıyor. o çalışanların görevi sizin trader post'ta stoklamak istediğiniz malları kasabadan alıp binaya taşıması. yani alel acele bişey satmayacaksanız veya sürekli yüklü miktarda trade etmeyecekseniz en fazla 2 çalışan yetiyor trade post'a, fazlası gereksiz. bir önceki oyunda 3 tane dock kurmuştum fishing için. ilk başta 1200 gelirken bir anda 3ünden de 400 civarı gelmeye başladı. balıkların azalma olayı var yani. dock kökleyip balıkla geçinirim ben demeyin sdf. oyunun başında en sağlam food kaynağı dock ama. mutlaka oyuna girer girmez kurun bir tane, belli bi süre idare eder sizi. terrain yapısı ve şehir planlama inanılmaz önemli. bi yerden sonra genişleyecek alan bulmak ızdırap olabiliyor ona dikkat bol log olmasındansa bol firewood olsun. 30k odun 8k firewood vardı. firewood bir anda eridi, 15 woodcutter'la yakacak yetiştiremedim. bi ekleme yapayım. hastane outbreak (dizanteri, tifüs vs) olmadığı sürece heal yapmıyor. vatandaşın sağlığı kötü diye hastane'den medet ummayın yani. benden demesi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Şehiri tek bir odaklı yapmak yerine cluster şeklinde farklı farklı yerlerde büyüyecek şekilde düzenlerseniz yangınlar sadece tek bir clusterda sıkıntı çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 kömürü evler kullanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Mahalle mahalle yapılmazsa Çok sorun çıkıyor. Birde bu ambarlar niye bu kadar küçük ya. Deli etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 kömürü nasıl cıkartıyorsunuz? mine'dan iron cıkıyor sadece bende. statistiklere de bakınca 0 diyor, kaş göz arası vatandaş tüketmiyor hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 madende seçenek var, iron ve coal diye baktımda yakıyorlarmış galiba o değilde çiftlikler nasıl bölünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Yeni bir pasture yapıp, eski pasture'da Split seçeneğini kullanuıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 işte olmadı öyle, çıkmıyor, sadece boşalt var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 tavukları yaptım ama diğerleri olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 abi ilk sayfada ki video'yu izledim aşık oldum. 100 mb imiş direk oynayasım var of of ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 oyun cok hızlı loopa giriyo. 150 ile 400 pop arasında bi fark yok. oyuna büyük projeler lazım. ceaser 3 iyi güzel ama ee dedirten bi oyundu, pharaoh piramit falan sayesinde bi amac ugruan sehir kurabiliyo olduk. sandboxlığından bişi kayebtmeden bunu yapabilir yapmalaıda yoksa öle 2 günlük oyun olarak kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 aynen modlar ve ufak amaçlar eklenmeli bol bol salak salak şeyler icin saatlerimizi harcamalıyız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 hanı ole bi uberlik beklemiyortum tabiki ama, en güzel oyunun kendi projelerini yarattırması olur, dwarf fortressdaki gibi. ama o yoz hatta motora bakılırsa imkansız nerdeyse. bole ne bileyim, kocaman gözetleme kulesi, gemi falan gibi ugrasıp yapıp cok minimal bir katkısı olcuak dev şeyler lazım. onların üretimi ekonomiyi riske sokmalı falan fılan yoksa cok abuk bi dissaster gelmediği surece bi kasıslığı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 sıkıcı tek düze pritebay de indirim var alacaksanız oradan alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 fena faillıyorum bu oyunda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 daha fazla üretim binası olmalı ilk başta, eşkiyalar falan da olabilir, üretim biraz daha çatallana bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 pff medium başlatımm baya EZ mode muş ya. sorunum şu hardda, nüfus kontrollü yürüyorum. Ama bi baktım yaşlılıktan öldüler patır patır :/( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 kolay geliyorsa oyunu zorlaştıran seçenekler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Valla oyun şuan çok yalın bir halde. Ama potansiyel var kesinlikle. Eklenecek birkaç içerik baya ileri taşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 i7 950 islemci var ama overclock li 3.70 ghz de calistiriyorum. 24 gb ram var. 780 gtx SLI var (oyunun ekran karti ile pek bir alakasi oldugunu sanmiyorum gerci ama neyse) 600 kisinin uzerine ciktigimda arada yavaslamalar oluyor yagmurlu havalarda vs de. pek optimize bir kod degil sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 abi nasıl kıyafet yetiştiriyorsunuz ya? hunting cabin'e mi abanıyorsunuz? yetiştiremiyorum ben bi türlü en büyük sıkıntım bu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar