Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNet, 6 TL fark ile Adil Kota'yı 100GB Yapmak

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Silphatos said:

imamizer said:

imamizer said:

antiban said:

6 tl değil 30 tl fark ileymiş.

biri de ben 40 lira ödüyorum sınırsız kullanıyorum diyor. ttnet babanın oğlu galiba. herkese 63 bi sana 40.

akşam bulabilirsem koyarım faturanın ss ini.

http://i.imgur.com/E9eRpVb.jpg

tivibusu bile var lan

Netlimitsizlerin Adil kotası var Netlimitsiz pro yazsaydı o adil kotasız olanı seninkide kotalı 50gb i geçersen düşer hızın
Sosyal ağlarda paylaş

bende 60 kusur oduyordum aradilar 1 yil taahhut et 44 lira olsun diye kabul ettim simdi bana da 44 tl geliyor.
yanliz bizim ev santrale uzakmis 8mbps alamiyoruz 2 mbpsye sinirlattirdim 2 mbps kullaniyorum.komik olan 50 gb kotayi gecince bazan mesaj geliyor adil kullanim kotasini gectiniz hattiniz 3mbpsye dusurulmustur diye bende gulup geciyorum ne yapayim :)
Sosyal ağlarda paylaş

dün aradılar benide 63 lira ödüyonuz kotayı 100gb yapalım 6 lira fark verin diye ,acelem vardı dışarı çıkıcaktım zaten ,istemiyorum dedirtti abartısız 5-6 kere sonunda nedenini sordu,faiş fiyata anlamsız derecede dandik saçma internet hizmeti veriyonuz 6 lira daa fazla vermek istemiyorum dedim ,hala kota diyo bana asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
yine iyi ayın 28ine kada rdahaymışın, benim ilk hafta banko geçiyo 50gb

o 400 200 oynama da hattan hızı düşürmedikleri için halen 8mbitsin ama softwarele falan 350ye sabitliyolar. hat sürekli 800e ulaşmaya çalıştığından average 350yi tutturabilmek için 450 300 aflan sürekli oynayıp duruyo o da galiba stabiliteyi bozuyo biraz stream ve oyunlarda falan
Sosyal ağlarda paylaş

xerberg said:

hayır bence adil olacaksa 6 lira ver de sana 100 gb yapalım mantığı olmamalı madem adilce değil bu durum adına hitap etmeli herkes eşit olmalı diye düşünüyorum

iyi de adil o anlamda adil değil zaten

kota mantığı adil kota sistemini getirdi.

Millet 4 GB kotaya 10TL veriyorum ben ya diyince sen niye 49tl ye limitsiz kullanıosun ki en fazla 25gb kullanman gerek gibi bisi atildi ilk başta
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...