Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNet, 6 TL fark ile Adil Kota'yı 100GB Yapmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
imamizer said:

antiban said:

6 tl değil 30 tl fark ileymiş.

biri de ben 40 lira ödüyorum sınırsız kullanıyorum diyor. ttnet babanın oğlu galiba. herkese 63 bi sana 40.

akşam bulabilirsem koyarım faturanın ss ini.

http://i.imgur.com/E9eRpVb.jpg

Mesaj tarihi:
imamizer said:

imamizer said:

antiban said:

biri de ben 40 lira ödüyorum sınırsız kullanıyorum diyor. ttnet babanın oğlu galiba. herkese 63 bi sana 40.

tivibusu bile var lan
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

imamizer said:

imamizer said:

antiban said:

tivibusu bile var lan

Netlimitsizlerin Adil kotası var Netlimitsiz pro yazsaydı o adil kotasız olanı seninkide kotalı 50gb i geçersen düşer hızın
Mesaj tarihi:
bende 60 kusur oduyordum aradilar 1 yil taahhut et 44 lira olsun diye kabul ettim simdi bana da 44 tl geliyor.
yanliz bizim ev santrale uzakmis 8mbps alamiyoruz 2 mbpsye sinirlattirdim 2 mbps kullaniyorum.komik olan 50 gb kotayi gecince bazan mesaj geliyor adil kullanim kotasini gectiniz hattiniz 3mbpsye dusurulmustur diye bende gulup geciyorum ne yapayim :)
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

Adam zaten hız düşmeyecek demiyor, 63lük tarifeyi 40a alıyorum siz de deneyin diyor.

Ahhah okumadim tam faturaya baktim digerlerinin yorumlarina baktim ordan yola ciktim :)

Orda ozaman mantiksiz bir dialog olmus
Mesaj tarihi:
dün aradılar benide 63 lira ödüyonuz kotayı 100gb yapalım 6 lira fark verin diye ,acelem vardı dışarı çıkıcaktım zaten ,istemiyorum dedirtti abartısız 5-6 kere sonunda nedenini sordu,faiş fiyata anlamsız derecede dandik saçma internet hizmeti veriyonuz 6 lira daa fazla vermek istemiyorum dedim ,hala kota diyo bana asdfasd
Mesaj tarihi:
lanet gitsin valla 63 lira nedir ya

işin garibi limitsiz en düşük tarifeye 49 falan veriyorduk bir dönem

isteğim dışı hız arttı diye fiyat bindirdiler

neyse ttnete sövmek çok mainstream artık göte giren şemsiye
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abv ya abv.

sanirim akk'yi geçtik. hızı 300kb/ps'ye çekmeye calisiyor. Hiçbir şey stabil calismiyo tabi. steam Dl ederken bi 400 bi 300 bi 100.

lanet olsun lan lanet olsun.

6 TL farkla 100gb mi yapsam yoksa direk fibernet midir nedir ona mi başvuru yapsam bilemedim.
Mesaj tarihi:
yine iyi ayın 28ine kada rdahaymışın, benim ilk hafta banko geçiyo 50gb

o 400 200 oynama da hattan hızı düşürmedikleri için halen 8mbitsin ama softwarele falan 350ye sabitliyolar. hat sürekli 800e ulaşmaya çalıştığından average 350yi tutturabilmek için 450 300 aflan sürekli oynayıp duruyo o da galiba stabiliteyi bozuyo biraz stream ve oyunlarda falan
Mesaj tarihi:
hayır bence adil olacaksa 6 lira ver de sana 100 gb yapalım mantığı olmamalı madem adilce değil bu durum adına hitap etmeli herkes eşit olmalı diye düşünüyorum
Mesaj tarihi:
xerberg said:

hayır bence adil olacaksa 6 lira ver de sana 100 gb yapalım mantığı olmamalı madem adilce değil bu durum adına hitap etmeli herkes eşit olmalı diye düşünüyorum

iyi de adil o anlamda adil değil zaten

kota mantığı adil kota sistemini getirdi.

Millet 4 GB kotaya 10TL veriyorum ben ya diyince sen niye 49tl ye limitsiz kullanıosun ki en fazla 25gb kullanman gerek gibi bisi atildi ilk başta
  • Yeni Oluştur...