parlafungi Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 6 cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 imamizer said: antiban said: 6 tl değil 30 tl fark ileymiş. biri de ben 40 lira ödüyorum sınırsız kullanıyorum diyor. ttnet babanın oğlu galiba. herkese 63 bi sana 40. akşam bulabilirsem koyarım faturanın ss ini. http://i.imgur.com/E9eRpVb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 metronette de akk yok tabi bağantı hava durumu gibi, bazı günler ve saatler oluyor / olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 imamizer said: imamizer said: antiban said: 6 tl değil 30 tl fark ileymiş. biri de ben 40 lira ödüyorum sınırsız kullanıyorum diyor. ttnet babanın oğlu galiba. herkese 63 bi sana 40. akşam bulabilirsem koyarım faturanın ss ini. http://i.imgur.com/E9eRpVb.jpg tivibusu bile var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 adam torpilli lan zatne ttnette çalışıyor (teyzesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 abi ttnet 8mbit kotasız veriyor zate 85tl ye ne kasıonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Silphatos said: imamizer said: imamizer said: antiban said: 6 tl değil 30 tl fark ileymiş. biri de ben 40 lira ödüyorum sınırsız kullanıyorum diyor. ttnet babanın oğlu galiba. herkese 63 bi sana 40. akşam bulabilirsem koyarım faturanın ss ini. http://i.imgur.com/E9eRpVb.jpg tivibusu bile var lan Netlimitsizlerin Adil kotası var Netlimitsiz pro yazsaydı o adil kotasız olanı seninkide kotalı 50gb i geçersen düşer hızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Adam zaten hız düşmeyecek demiyor, 63lük tarifeyi 40a alıyorum siz de deneyin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 anlamamaya niye kasıyonuz ya sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 bende 60 kusur oduyordum aradilar 1 yil taahhut et 44 lira olsun diye kabul ettim simdi bana da 44 tl geliyor. yanliz bizim ev santrale uzakmis 8mbps alamiyoruz 2 mbpsye sinirlattirdim 2 mbps kullaniyorum.komik olan 50 gb kotayi gecince bazan mesaj geliyor adil kullanim kotasini gectiniz hattiniz 3mbpsye dusurulmustur diye bende gulup geciyorum ne yapayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 CthuLhu said: Adam zaten hız düşmeyecek demiyor, 63lük tarifeyi 40a alıyorum siz de deneyin diyor. Ahhah okumadim tam faturaya baktim digerlerinin yorumlarina baktim ordan yola ciktim :) Orda ozaman mantiksiz bir dialog olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 dün aradılar benide 63 lira ödüyonuz kotayı 100gb yapalım 6 lira fark verin diye ,acelem vardı dışarı çıkıcaktım zaten ,istemiyorum dedirtti abartısız 5-6 kere sonunda nedenini sordu,faiş fiyata anlamsız derecede dandik saçma internet hizmeti veriyonuz 6 lira daa fazla vermek istemiyorum dedim ,hala kota diyo bana asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Burger gibi 2tl farkla büyük boy 3tl farkla mega boy ister miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 lanet gitsin valla 63 lira nedir ya işin garibi limitsiz en düşük tarifeye 49 falan veriyorduk bir dönem isteğim dışı hız arttı diye fiyat bindirdiler neyse ttnete sövmek çok mainstream artık göte giren şemsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 olm internet fiyatlarına broadband bağlantıya ulaşamadan zam gelen tek ülkeyiz, nası bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 TTnet için habire sövülüyorken ben sorun yaşamıyordum ancak 3 gün önce internetin durduk yere gidip gelmemesi ve ilgilenilmemesine kadardı, sövün sövdürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 abv ya abv. sanirim akk'yi geçtik. hızı 300kb/ps'ye çekmeye calisiyor. Hiçbir şey stabil calismiyo tabi. steam Dl ederken bi 400 bi 300 bi 100. lanet olsun lan lanet olsun. 6 TL farkla 100gb mi yapsam yoksa direk fibernet midir nedir ona mi başvuru yapsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 yine iyi ayın 28ine kada rdahaymışın, benim ilk hafta banko geçiyo 50gb o 400 200 oynama da hattan hızı düşürmedikleri için halen 8mbitsin ama softwarele falan 350ye sabitliyolar. hat sürekli 800e ulaşmaya çalıştığından average 350yi tutturabilmek için 450 300 aflan sürekli oynayıp duruyo o da galiba stabiliteyi bozuyo biraz stream ve oyunlarda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 donanimhaber yarbaylari AKK'den kurtulmanın yolunun MTU ayarlarından geçtiğinden falan bahsetmişler. Pek bi sağlıksız bi trick gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Ellemeyin paket boyutunu, mtu basa bela. Zamaninda csde az ping icin dial up a yapardik. Sonra baglanti sicardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ttnet default mtu nedir? 1500 bi şeydi 1000e çekip denedim. Sonra default valueyu unuttum :) 1572 miydi neydi? Biri bakıp soyleyebilir mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xerberg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 anlamadığım şudurki aylardır. neye göre adil kime göre adil bu sistem hala onu çözebilmiş değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 150GB filan olmasi lazim iste adil olmasi icin. 50 cok az. 100 de az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xerberg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 hayır bence adil olacaksa 6 lira ver de sana 100 gb yapalım mantığı olmamalı madem adilce değil bu durum adına hitap etmeli herkes eşit olmalı diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 xerberg said: hayır bence adil olacaksa 6 lira ver de sana 100 gb yapalım mantığı olmamalı madem adilce değil bu durum adına hitap etmeli herkes eşit olmalı diye düşünüyorum iyi de adil o anlamda adil değil zaten kota mantığı adil kota sistemini getirdi. Millet 4 GB kotaya 10TL veriyorum ben ya diyince sen niye 49tl ye limitsiz kullanıosun ki en fazla 25gb kullanman gerek gibi bisi atildi ilk başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar