Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Mart İmralı Mesajı

Suark

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

abı zaten bi para aksın oraya, biraz endüstri sarsın doğuyu, oooh ne pkk kalır ne bişi.

insanlara kaybedicek bisürü şey vericen ki biyat etsinler.

Şimdi tek sorun batıdaki kürt işgali ve fazlaca üreme.

yaa 90ları bilmeden nasıl yorum yaptığın belli
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Haklıdırlar eyvallah ama bunların tek suçlusu Apo değil, günah keçisi ilan etmek kolay. Olayların şiddet boyutuna gelmesinde PKK'yı kuranlarda ne kadar suç varsa devlette de o kadar suç görüyorum. Çok yanlışlar yapıldı.

Neyse umarım temiz bir sayfa açılır, girsin meclise yapsın siyasetini. Doğu'ya teşvikler çıksın, yerli yabancı yatırımlar gelsin, bakın Türkiye nasıl çağ atlıyor.

LOOOOOOOOOOOL

sipeyskeyk said:

Yok bırakırlar, zaten kimse bayılmıyor savaşmaya. Üç beş marjinal grup kalırsa kalır, onlar da kazınır zaten. Bu olay halk desteğiyle yürüyor, halk barış isterse barış olur, bu kadar basit.

LOOOOOOOOOOOL 2
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Suark said:

abı zaten bi para aksın oraya, biraz endüstri sarsın doğuyu, oooh ne pkk kalır ne bişi.

üzme abisi ülkeyi kalkındırıyor işte genç
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Suark said:

nie yav 90 larda orası çok kalkınıktıda 10 senede yıktılar mı bütün farbikaları?
Sosyal ağlarda paylaş

Şu açıklama iyi birşey mi kötü birşey mi bilemedim. Bir yanda "APO" bebek katili, terör örgütü elebaşı. Öte yanda bunu devrimci ilan eden tamamen baskılarla yöneten "DEVLET" ve öte bir yanda baskılarla yönetilen bir "HALK".

Herkez vatandaşı kandırıyor arkadaş, Kürtlerinde başı büyük dert içinde Türklerinde, hepsinin lideri diktatör olma hevesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi savaşta oğlunu kaybetmiş bir anne çıkıp, "madem apo ile görüşüp savaşı durduracaktınız, niye bunu benim oğlum ölmeden önce yapmadınız" derse ne cevap verilir bilmiyorum.

Gerçekten dümdüz bakıyorum olaya, bu kadar kolaydı, madem iş bu noktaya gelecekti, neden diyorum ya? neden binlerce genç insan öldü.

bugün kürtler biz boşu boşuna ölmedik diyor, 30 yıl savaştık ve sonunda kazandık diyor. Bakıldığında gerçekten de öyle, son durum itibariyle, 30 yıldır boşu boşuna ölen ne yazık ki türk gençleri oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

nie yav 90 larda orası çok kalkınıktıda 10 senede yıktılar mı bütün farbikaları?

84den bu yana doğuya çok yatırım yapılamya çalışındı heleki özal döneminde ama bu kürtler hepsini çirkinleştirdiler
çocuk başına 2 litre süt dağıtılırken yollara döktüler o sütleri bu sütler az diye
çocuk yardımı yapıldı deli gibi ondan böyle hepsi 10 çocuk yapıyor zaten
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Valla o LOOOOL cü kafa çok kesti bu ülkenin önününü.

Şimdi bakın görün doğu ya çok yatırım yapılıyor kürtler kayırılıyor diye ağlayanlar olacak önümüzdeki yıllarda.

Kafa aynı kafa, sürece göre adapte oluyor işte.

baghın bu CEHAPE zihniyetiiii ülkeyi 1940 yılındaaaa camileri ahır olan bi yer yapmıştııııırrrrrr
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

doğu ve güney doğuya oluk oluk yıllardır para akıyor. oraya para gitse şöyle böyle olur demeyelim artık.

öyle para değil be baba,

git hadi bi yatırım yap doğuda pkkya vergi vermeden, yapabilir misin?
hadi bak nası teşvik açıldı oluyo mu bişiler?
Doğuda feodal bi güç vardı, çekilio onlar şimdi işte.

para aksa ne akmasa ne, sen orayı zengin etmedikçe ( para akıtmak değil olay, insanlara iş verip ""aa para kazanıorm hadi borçlanim" psikolojisi yaratmak ) bişey olmazki. Para gelmesi lazım ordan gitmesi değil
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

şimdi savaşta oğlunu kaybetmiş bir anne çıkıp, "madem apo ile görüşüp savaşı durduracaktınız, niye bunu benim oğlum ölmeden önce yapmadınız" derse ne cevap verilir bilmiyorum.

Gerçekten dümdüz bakıyorum olaya, bu kadar kolaydı, madem iş bu noktaya gelecekti, neden diyorum ya? neden binlerce genç insan öldü.

bugün kürtler biz boşu boşuna ölmedik diyor, 30 yıl savaştık ve sonunda kazandık diyor. Bakıldığında gerçekten de öyle, son durum itibariyle, 30 yıldır boşu boşuna ölen ne yazık ki türk gençleri oldu.

Belki iki taraf da kazanmıştır? Boşuna diye düşünmemek lazım. Keşke tek kurşun sıkılmadan bu noktaya gelseydik ama olan olmuş. Suçlu aramak yerine, kazanan kaybeden edebiyatına girmek yerine temiz bir sayfa çekilebilirse ne ala. Zor biraz ama göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Suark said:

84den bu yana doğuya çok yatırım yapılamya çalışındı heleki özal döneminde ama bu kürtler hepsini çirkinleştirdiler
çocuk başına 2 litre süt dağıtılırken yollara döktüler o sütleri bu sütler az diye
çocuk yardımı yapıldı deli gibi ondan böyle hepsi 10 çocuk yapıyor zaten

abi işte yardım değil, yatırım. PKK ya biyat etmeden bugün orda yatırım yapamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...