aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Sam said: amaç intikam mı, savaşı bitirmek mi senju vs uchiha oldu iyice asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kardeş kardeşi öldürmeden şaringan açılmıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Silah bırakılıyor , kan akmayacak deniliyor , millet yine beğenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Demekki Osmanlı'daki kardeş katli mangekyou içinmiş hep biz yanlış anlamışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Silah bırakın demedi. silahlar sussun, sınır dışına çıkın dedi. Terörü bırakalım demokratik olsun her şey demiyor adam, şimdilik ateşkes diyor. Silahlı militanlar sınır dışında bekleyecek. Bugün ateşkes, yarın özerklik, öbür gün bağımsızlık. Eğer sorun çıkarsa yine silahlı mücadele. tamamen silah bıraksınlar, adam gibi oylamayla kabul edilirse özerk de olsunlar bağımsız da olsunlar kabul ama amaç o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 calimero said: cempostaci said: kürt milleti dediğin hiç bir şeyi beğenmeyen bir millettir. İstanbul'da devletin arazisine yaptığı gecekonduyu devletin yıkması ve 20 bin lira sayması, ayda 300 - 400 lira taksitlerle ödemek koşuluyla 40 milyar daha öde sana mis gibi apartman dairesi verelim dediği zaman bile o evi beğenmeyen bir ırk. adam bok çukurundan site içi apartmana geçiyor ama beğenmiyor. bu sadece bir örnek, ileride Türkiye doğuya ne yaparsa yapsın beğenilmeyecek ve yine olaylar çıkacak. çünkü gecekonduda sadece kürtler yaşıyor. çünkü 40 milyarı var da adamlar keyfinden gecekonduda oturuyor, çünkü çoğu yerde ön ödeme 10 milyor yapın sonra gerisi taksit denmiyor. teyallam, kafalara gel. trollük de ayağa düştü.. bak geri kafalı gerilla kardeş. kendisine ait olmayan gecekonduyu yıktı ya devlet tapusu olmayan gecekondu, onu 20 bine sayıyor bunu ön ödeme olarak kabul ediyor. diyor ki gir bir işe bana 300 400 tl öde diyor sana mis gibi ev vereyim diyor. bunu beğenmiyor. sen çok biliyorsun bu konuları tabi. boş konuşma mualefet olup gerillalık yapacağım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 E hani sehirlerin kotu yerlerinde, gecekondularda hep kurtler vardi. Kurtler eziliyordu hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bizim karşımızdaki asansörlü kombili evde 6. katta oturup 900 lira kira veriyor 3 tane cocuk okutuyor, bizim duvara vuruyor bide utanmadan ses yaptıgımız zaman.. bak hic utanmalari yok ya,ezilen biz oluyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bohçasını kapan iş için istanbula geliyor. yaptığı şey ise çocuklarını çalıştırıp evde oturmak. çalışanlarda gündelik çalışmayı tercih ederek sigortasını yatırmıyor bilerek. evimi taşıtırken hamallar ile biraz sohbet ettim ve adamlar ev başına 100 - 150 TL'den aşağı almıyor. sadece ev taşıma değil bu arada atıyorum bir konser oldu, bir organizasyon var onların malzeme taşıması vs hepsi bu adamlarda. aylık 3 bin tl oluyor kazancımız dedi. yemek zaten bizden, yol desen 5 lira tutsun. ev kirası diyeceksin şimdi bana, Gayrettepe'de 3+1 ev tutup 700 liraya 10 kişi yaşıyorlar. 70 lira kira veriyorum diyor. sigortanı yatırıyor musun? dediğim zaman hayır yeşil kart bekliyorum cevabı alıyorum. yeşil kart bu adama veriliyor evet. sağlığı yerinde gücü kuvveti var, parası zaten var. devlet bu adama bakmıyor eziyor devlet yeşil kart vererek evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 dövlet bize bokmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 neyse fatura ödiceklerse alsınlar ankaradan sonrasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Cons sen Kürt'tün değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesjaı okudum da, bol bol dini değerlere değinme var içinde. Ne oldu marksist-leninist çizgi ? Ha bir de, nerede Mustafa Kemal lafı? O kadar Çanakkale'den, 1920'den, Kurtuluş savaşında bahsedip bir kere bile Mustafa Kemal'in adı geçmezse o birlik içinde ben ve benim gibi düşünenlere yer yoktur, içi boş bir birlik mesajıdır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 hatta ege marmara akdenizi bıraksınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sipeyskeyk said: Cons sen Kürt'tün değil mi? evet ben bir kürdiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 biji hêrvan zîrok leylî za dünni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 *zılgıt* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 lilililiili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sus lan kürt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Evet ben de öyle düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 siz kaç kişisinz kardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Cons said: biji hêrvan zîrok leylî za dünni biji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 hayirli olsun orcuncum, sonunda davanizi kazandiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 18 Mart 1915 Çanakkale 18 Mart 2013 mütalaa Nevruz BBC'de Bir şey var ama ne acep? 8-) Günde iki piliç yediydim ama değmiş be, şaka gibi ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sipeyskeyk said: Cons said: biji hêrvan zîrok leylî za dünni biji kucukken banyo öncesi bıjı bıjı diodu annem merak ediyordum buymus demek gerci cıbı cıbı da olabilr bilemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar