Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Warriorum human mı olsun orc mu olsun karar veremedim. Mesela Humanların kılıçlara Orcların da baltalara 1%lik bir expertise bonusu var, şahsen baltayı daha çok kullanmak istiyorum bu durumda orc açsam çok bir kazancım olur mu ya da human açsam çok şey kaybeder miyim? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Irklardan gelen bonuslar çok önemli değil bence uzun vadede hangi ırktan zevk alacaksan onu seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Irklardan gelen özellikler kayda değer fakat absolutun dediği gibi zevk alacağınk karakter ile oyna çünkü insan bi yerden sonra bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Hassiktir Wow'a başlıcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Niye gördüm ki bu başlığı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 pvp yapicaksan humanin racial her sekilde daha iyi. ekstra trinket takiyosun pvp trinketi yerine. baya bi avantaj bu var. onun disindaki raciallari bosver, gozune hangisi guzel gorunuyosa onu ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Bonuslardan çok cinsel eğilimlerinle alakalı ırk seçimi. Eğer heteroseksüelsen horde oynuyorsun. Dolayısıyla orc. Expertise bonusu da gayet güzel, balta kullandığın sürece o ratingi başka bi stata kaydırabilirsin. Az etki eder ama eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 "zevk aldığın ırk..." cümlesi sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Orc Rocks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Limitlerde oynamadığın sürece ırklardan gelen bonuslar çok önemli değil. Ama pvp yapacaksan human oynaman daha avantaj olur çünkü ekstra trinket kullanabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 prot warrior pvp yapabiliyo mu artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 flag carrier olarak yapanlar var birde arenaya girip 30dk koşanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 şu başlığı görünce midem bulandı. demek ki wow benim için bitmiş. daha da açtırmam hesabı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 prot warrior sadece rated battlegroundlarda iş yapar. arenalarda, tek başına girdiğin battlegroundlarda veya world pvp'de pek iş yapmaz. yaparsa da bi kırk yılda bir kere yapar onda da oyunu çevirir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 insanlar panda karakterler oynuyorlar, hala olayın şokundayım. böyle arzusu olan insanlar varmış gerçekten. panda olsa da panda olsak diye. aylar oldu atlatamadım. http://tiffsbloggy.com/wp-content/uploads/2012/10/pandawarrior.jpg http://stylebymixtress.com/wp-content/uploads/2013/02/Honey-Boo-Boo-Child-91512-7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 inek normaldi de pandaya mi alisamadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ineklerin bir duruşu var abi yapma ne olursun, boynuzu var toynağı var. bina gibi bir duruşu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Ya insanlar WC3 teki panda herodan beri panda olmanın hayali ile oynuyorlar oyunu, her expte eklenen ırklara küfürler edip hala panda eklemediler diyen ağır bir kitlesi vardı oyunun. Bütün charlarını daha ilk günden para verip pandaya çeviren adamla birlikte raid yapıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Nedir bu panda aşkı bilinmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 panda female monk oynadım ben. çok iyiydi bence. sevimli bir de. adnan hocaya dönüyordum oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 panda oynayanlar buraya adlarını yazsın da bir etiketleyelim lütfen PANDA PLEASE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 asaletini yediğim, şapkasını sevdiiiiim http://eu.battle.net/wow/en/character/spinebreaker/Zahidem/simple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ooo server spinebreaker ? eski serverım ne anılarım vardır o serverda,yerlisi sayılırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 güzel realmdi zamanında. 100 150 aktif türk oyuncu vardı orada. dağıldı tabi şimdi eksi halinden eser yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ırkçılık yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar