souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Exolosive Shot + Kill Command + Spell Power Hunter çok iyi. 3x exp. shot ve 2x Kill Com. lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Başka bir key çekilişi http://lazygamer.net/win/hearthstone/ Her hafta 10 adet veriyorlarmış. 50 tane kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 aynı karttan 3 tane nasıl oluyo olm, inadına yazıyosunuz. ben mi bilmiyrum siz mi noob'sunuz anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 arena da decki oluştururken sınırlama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 noob sen oluyorsun böylece heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ozan said: Başka bir key çekilişi http://lazygamer.net/win/hearthstone/ Her hafta 10 adet veriyorlarmış. 50 tane kalmış. sınırsız mı katılınıyor buna? tekrar gönderince de teşekkür ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 gabo sen takma kafana böyle şeyleri. sen bilgisayar tamirini yap, gelen ilk partiden key vercem sana direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Gaboo said: Ozan said: Başka bir key çekilişi http://lazygamer.net/win/hearthstone/ Her hafta 10 adet veriyorlarmış. 50 tane kalmış. sınırsız mı katılınıyor buna? tekrar gönderince de teşekkür ediyor Herhangi bir açıklaması yok, sadece çekiliş yapıp göndereceğiz diye yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hani bağa hani bağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Key kokusu aldım geldim. Bağa da vir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demosty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Hmpfs hmpfs key kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 warlock ne kadar kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yo dostum yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Bugun cok kotu gectim benim, 6 oyun attim, sonuncuyu aldim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 warlock zayıf biraz cidden. o life tab'ın cost 1 olsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 lock un olayı removal kartlar, sb, deathcoil, drain life, soul fire, demon fire(buff da aynı zamanda), bane of doom, twisting nether, hellfire, corruption, direk board kontrol ediyor güzel desteyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 karşıya hunter mage gelince direk hp üzerinde baskı yiyor, pala rogue gelince orta üzerinden baskı yiyor. bi olmamışlık var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 birsey kesfettim az once http://eu.battle.net/hearthstone/en/faq/ surda faq ın oldugu barin sagindaki ok a tiklayinca vida sokuluyor ve ok dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 heyecanlı bir paylaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 isinize yarar umarim +rep pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Cocugumu kesicem laynn key plz -.- QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ss or never happened Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Edriel said: Cocugumu kesicem laynn key plz -.- QQ çirkin bir tabir olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Gerçek sandıysan çocuğum yok merak etme, ayrıca eski bir vtr den espiridir. Okadar cıvkı çıkmış forumun için de takıla takıla buna takılman epic olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar