Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 sadece spell olan deckle de oynayabiliyosun mage le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 benim mage deckte 8 minion 22 spell gibi bişey eğlenceli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Grast said: aldım 40 euroluk ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 evet niyeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 para var booster var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Off.. Diamond tek stara ulaştım. İlk oyun, karşımdaki warlock. 4'e kadar düşerebildim ama son 2-3 elde çıkarttığı kartları gösterse yeterdi ben zaten bırakırdım; golden sylvanas, golden cairne, lord jaraxxus. Yine de lordu çıkarmasaydı pyroblastla bitiyordu. Neyse karşımda görmüş oldum, inşallah birara kendi destemde de görürüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 bombilo said: Şu decke yorum yapacak var mı? Nasıl bir optimizasyon yaparız sizce? http://www.hearthpwn.com/decks/7085-spellmage Gold Shire Taunter lar çok gereksizler, novice engineer ler kart çektirir, daha iyi seçim. ya da kobold spell power ları düşünmelisin. Frost nova yerine cone of cold ları alırsan hem aoe hem de dm vurmuş olursun. Chillwind yetileri, Azure Drake'ler le değiştirirsen bu Deck daha anlamlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 eğlenceli oyun. animasyonlar ve yorumlar güzel. instant kartların eksikliğini hissettim. bi de belirgin p2w havası var ya da bazı oyunları abartı kartlar yüzünden kaçırınca çok koydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 allam yaleppim. druid'i levellamak ne zormuş be. basic deck ile AI elime verip verip duruyor haudsfhuah. fazla kazma druid basic deck ile, kartlar fazla leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 bombilo said: Şu decke yorum yapacak var mı? Nasıl bir optimizasyon yaparız sizce? http://www.hearthpwn.com/decks/7085-spellmage Spell ağırlıklı bir mage decki, özellikle düşük manalarda güzel el gelirse, baya zevk veriyor oynaması. Heleki oyunun başında Mana Wraith + Pint-Sized Summoner attığımda karşı taraf çıldırıyor olmalı :D Gurubashi'yi sanırım fireballu kendine atmak suretiyle kullanmaya karar verdin. Açıkçası 7 manaya 5/6 unit kullanmak bana pek efektif gelmiyor. Aynı şekilde Raptorlar yerine Dalaran Mage kullanmanı tavsiye ederim. Raptorların 2hp'si çok çabuk focus yemelerine neden olurken dalaran mage'ler daha rahat ayakta kaldıklarından (ve en önemlisi spell power verdiğinden) daha fazla işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Para vermeden kart bulmak nasıl olacak ? Arena para ister , deck para ister _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 işte 2-3 günde 1 arenaya girip, 1 booster kazanarak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Onun dengesinin düzeleceğini düşünüyorum. En azından arenada 3/3 yapabilen biri günde 1 arena atabilecek duruma gelebilir. Mesela 3/3 Arena yapan biri 1 booster + 60 Gold + Dust gibi bi miktar alır. Daily quest 40 değil 60 gold verir. Win başı 1 gold yerine 2 gold alırsan 15 win alıp günde 5-6 saat ayırıp Arena + Ranked maçlarını atabilirsin. diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 adam 3-3 60 gold diyo, 6-3 yapıp 5 gold aldık biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 5 gold aldın da booster ve dust? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 LethE said: adam 3-3 60 gold diyo, 6-3 yapıp 5 gold aldık biz.Senin şanssızlığın olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Daha dün akşam trump 6-3 le 0 gold, 80-90 civarı dust aldı... random kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 kaçırdıysam pardon, betadaki hesaplar silincek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 kartlar silenecek sadece, yerine gold, para filan gelecek. Booster acan bir daha acacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ha tamam iyiymiş, peki levelladığımız herolar kalacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 herşey reset, gerçek para verdiysen karşılığınca para gelcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 oha gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 karşıda cc yoksa gg zaten o kadar late game dönmez o karttan sonra sdfsdf cc varsa bi flamestriketan farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar