Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 GERGE said: Ne diyorsunuz bu desteye? Aldigim tun oyunlari 7. ya da 8. turda kazandim ama oyun cok uzarsa kaybediyor genelde. Ranked'da bunla oynuyorum. Tum yaratiklar Beast taunt veren Hunter yaratigi disinda. O da beastlere bonus veriyor zaten. Guzel uyum oldu. standart deck ya işte gelirse trap at araya iki tane hunter çok no brainer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Evet bu deck nerdeyse tüm deck build'lerinin paylaşıldığı web sitelerinde mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Gergenin deckini tek bir farkla kullanıyorum. 1/4lük tauntlu beasti beğenmediğimden (Hali hazırda ayu ve 4/3lük taunt varken o salak maymunu kullanmak pek hoşuma gitmiyor.) o 2 beasti almadım. O ikisinin yerine 2 tane Elven archer yerleştirdim. Hunterla oynamak kolay. OP olduğundan değil de mantığını çözmek çok rahat olduğundan kolay:D O değil de... İlk packimde Molten Giant gelmişti. Çok sevinmiştim. O zamandan bu zamana hiç kayda değer kart gelmedi. Üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 özeniyorum beyler nası oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 shaman gereksiz kart harcamadığı surece boardu ele gecırmemıs bile olsa tek turda 20-24 dmg verebilen bi class nasıl mac alamıyonuz siz shamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Her zaman olmuyor o ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Her oyun 25 dmg vermesi zaten garip olur. ancak gayet başarılı class verdim dediğin oyunu döndürüyor o bloodlust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 karşı taraf board üstünlüğünü tutar ve sana totem diktirmezse shamanla her türlü patates oluyorsun ama totem diker ve destekleyebilirsen veya adam totemleri ignorelarsa o zaman saçmalama imkanı doğuyor. 1 tane kartla totemleri boostlayıp bir de BL patlatıyorsun gerisi gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Ahahah. Tam da konu üstüne gelmişim. Az önceki oyunumda kendi kartlarım bittiğinde karşıdaki shamanın 15 kartı hala deckte duruyordu. Üstüne oyunun başından sonuna kadar da deck kontrolünü eline geçiremedi. Kendimi adamın yerine koyuyorum ve hiç bir çözüm bulamıyorum. Shaman ortalama bir oyunda o kadar çaresiz kalabiliyor ki... Shaman ve priestin en azından birazcık deck kontrolünü sağlayacak bir şeylere ihtiyacı var. Tamam bir turnde 25 damage vurabiliyor ancak o boarda ulaşabilmek için karşı tarafın ya çok şanssız ya da oyundan bihaber olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 yoo shamanın board controlü gayet iyi paladinle beraber gayet yüksek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 fazla şansa bakıyor ya, board kontrolü mesela huntera karşı inanılmaz zayıf shamanda, hele ki mage... 1 AE ile board temizlediği oluyor, sil baştan yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Sparkcaster said: yoo shamanın board controlü gayet iyi paladinle beraber gayet yüksek yani. Abi bişey diyorum. "Hayır yanlışsın" diyorsun. Hakkatten bilmediğim bir şey varsa öğrenmek istiyorum. "Şundan ötürü board kontrolü kötü" diye açıklamanı rica etsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Abi shaman osursa overload oluyor o kadar iğrenç class kartları. Lan 2 dmg vuran aoe skili bile overload yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ucuz ama o kartlar aynı zamanda shamanın board control neden iyi. totemler. 2 tane aoe, aoelerin damage ini 1 artıran totem. windfury ile 1 e 2 trade yapma şansı. üstüne hero ile saldırabilme, biri inanılmaz op 2 silah falan. class kartları aynı şekilde güçlü. boardu totemlerle doldurduğun için flame strike gibi aptal I win kartları çok koymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 basladim ben de , guzel eglencelik bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Çağlar olm nası board kontrolü kötü dersin shamana cidden. Totemleri adam akıllı kullandığında board üzerinde adamdan fazla kartın olmama şansı yok. Zaten shaman mantığını tam olarak kavrayamamış rakipler genel olarak totemleri takmayıp direk hero'ya focuslanıyor. O da adamın intiharı demek. Low cost minion'ları dizip nukeleyeceğin anı bekliyorsun. Stratejik olarak kavradığında shaman'ı çok seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 spellpower varken arcane explosion ile totem temizliği keyfi hmmmppffss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Grast said: Çağlar olm nası board kontrolü kötü dersin shamana cidden. Totemleri adam akıllı kullandığında board üzerinde adamdan fazla kartın olmama şansı yok. Zaten shaman mantığını tam olarak kavrayamamış rakipler genel olarak totemleri takmayıp direk hero'ya focuslanıyor. O da adamın intiharı demek. Low cost minion'ları dizip nukeleyeceğin anı bekliyorsun. Stratejik olarak kavradığında shaman'ı çok seversin Hacı valla bilmiyorum. Ya rogue ile baştan sona board control decki kurduğum için bana öyle geliyor ya daaa... Öyle işte. Totemleri adam akıllı kullanamıyon ki. Random geliyo ipnetorlar :) Bu arada Ace#2540 yazmayı unutmuşum. Pek çok kişi ekledim ama nedense sadece sabonis ile duel atabıldım. Kabul etmıyonuz mu lan yoksa? Ha bir şey daha. The Coin + Defias Ringleader ne zaman nerflenecek çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Arkadaşler Fazla key geçerse elinize talibim çok harika olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 offffffff bu arada bugün öyle bir kombo yedim ki... 1 tane 28/1 yaratık bir tane de 15/1 yaratık mı ne oldu herifte. komboyu hemen yapıştırıyorum. öncelikle elinizde bir sürü 0 ve 1 manaya spell biriktiriyorsunuz ve board'a gurubashi veya frothing oyundayken, wild pyromncer'ı oyuna sokup sonra commanding shout'u oynuyorsunuz, gerisi geliyor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 herkesde vardı zaten bu kartlar hemen yapın comboyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Benim yaptigim Hunter destesini herkes kullaniyordu yani? Hunter baska turlu adam olmaz diye yaptim ben onu, olmuyormus demek cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 sabonis said: offffffff bu arada bugün öyle bir kombo yedim ki... 1 tane 28/1 yaratık bir tane de 15/1 yaratık mı ne oldu herifte. komboyu hemen yapıştırıyorum. öncelikle elinizde bir sürü 0 ve 1 manaya spell biriktiriyorsunuz ve board'a gurubashi veya frothing oyundayken, wild pyromncer'ı oyuna sokup sonra commanding shout'u oynuyorsunuz, gerisi geliyor: http://www.youtube.com/watch?v=tR9ACo1_PZ8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Bu gun kolay benim gorev: "Deal 100 damage to enemy heroes". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Aksama ayarlasakta kisa bir turnuva falan yapsak, yada haftasonu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar