Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 priest oynaması en zevkli class ama ya dhsdfgsdhsfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 şimdi günde 5 winle 40g alıyoruz öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Priest o kadar zayıf değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 waryor ability kullanınca +2 armor alıyor da meyc abiliti kullanınca niye 1 damaj vuruyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 cünkü biri istediğine 1 dmg veriyo, diğeri sadecekendisini koruyo. kendini korumak duz hp dısında bir kayro yokken, istediğin seye 1 dmg verebilmek topla imkan sunuyo, ve rakibin planını bozuyo en nanay skill warriorinki, kartları fena deil allahtan. umarım yeni karakter getirirler sadece avatar olsa da olurda, kensi skilleriyle gelse cok bomba olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 dk ve monk gelcek başka karakter getiremezler skill sıralaması priest < warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 mage'in o 1 dmg ne canlar kurtarıyor valla baya iyi o. priestın heal attıkça kart çeken minionu var. onunla beraber biraz işe yarıyor skili. başka türlü çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 warrior ve druidin armor stackleniyor ama çok iyi filler skill ama full hpye atınca vermiyor dmglı minion durmuyor zaten boardda 1 turnden fazla meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 niye ekliyen yok beni la yada kabul eden :( Bellow #2400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arnis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Aynen Priest en zevk aldigim class oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 3 legendary 5 epic kartla constructed deste yapıp onla da oynayamayan yetersizler var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 en kötü class skill rogue'da ya açık ara. paladinde direkt weapon kartla geliyor. bunda skill olarak bir de minion'a vursan sen de hasar alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 3 oyun oynadim Paladin'le simdi, ucunu de Mage'e kaybettim. Ben Mage actim, uc kere farkli Paladin'leri yendim. Mage hersekilde Paladin'den ustun mu (Sliver vs. red burn gibin), yoksa Mage cidden OP'mu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mage op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 mage her türlü op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Polymorph çok ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 mage op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hahahaha ya priest tam anti contsructed herosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 mage kartlar iyi geldi mi durmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bu arada 2. başlamak çok dengesiz ya fixlenmesi lazım bazı combolar var karşı koyamazsan oyunu 2. turnde kaybediyosun 2. başlamazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 shamanla mage tokatlıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 arka arkaya 3 turn blizzard flamestrike falan yememişsin hiç belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 herkez girmiş ya la betaya , her blizzarddan mail geldiğinde bi heyecanlanıyorum , wow triali çıkıyo T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 çok aptal dengesiz kartlar var ya fiery war axe ne lan. 2 manaya 6 dmg ne manyak mı bu herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Sonraki 34.sayfa (Toplam 81 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 mage'in o 1 dmg ne canlar kurtarıyor valla baya iyi o. priestın heal attıkça kart çeken minionu var. onunla beraber biraz işe yarıyor skili. başka türlü çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 warrior ve druidin armor stackleniyor ama çok iyi filler skill ama full hpye atınca vermiyor dmglı minion durmuyor zaten boardda 1 turnden fazla meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 niye ekliyen yok beni la yada kabul eden :( Bellow #2400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Aynen Priest en zevk aldigim class oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 3 legendary 5 epic kartla constructed deste yapıp onla da oynayamayan yetersizler var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 en kötü class skill rogue'da ya açık ara. paladinde direkt weapon kartla geliyor. bunda skill olarak bir de minion'a vursan sen de hasar alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 3 oyun oynadim Paladin'le simdi, ucunu de Mage'e kaybettim. Ben Mage actim, uc kere farkli Paladin'leri yendim. Mage hersekilde Paladin'den ustun mu (Sliver vs. red burn gibin), yoksa Mage cidden OP'mu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mage op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 mage her türlü op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Polymorph çok ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 mage op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hahahaha ya priest tam anti contsructed herosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 mage kartlar iyi geldi mi durmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bu arada 2. başlamak çok dengesiz ya fixlenmesi lazım bazı combolar var karşı koyamazsan oyunu 2. turnde kaybediyosun 2. başlamazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 shamanla mage tokatlıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 arka arkaya 3 turn blizzard flamestrike falan yememişsin hiç belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 herkez girmiş ya la betaya , her blizzarddan mail geldiğinde bi heyecanlanıyorum , wow triali çıkıyo T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 çok aptal dengesiz kartlar var ya fiery war axe ne lan. 2 manaya 6 dmg ne manyak mı bu herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar