Wyand Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 We are giving away more Hearthstone keys! To enter the giveaway, follow up with a comment on this topic. We'll be randomly drawing winners! http://www.diablofans.com/uploads/gallery/album_1609/gallery_47244_1609_238890.jpg http://www.diablofans.com/uploads/gallery/album_1609/gallery_47244_1609_14810.jpg Densiz said: Sheathe your sword, draw your deck, and get ready for Hearthstone - the fast paced strategy card game that's easy to learn and massively fun. Start a free game on Battle.net and play your cards to sling spells, summon creatures, and command the heroes of Warcraft in duels of epic strategy. beta için: http://eu.battle.net/hearthstone/en/ http://www.youtube.com/watch?v=WZ7hApTG9o8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Türü ne olacak acaba. Pek güzel haber var bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 turu meh olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 hayırlısı olsun ne diyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 penny arcadeden bu kadar buyuk bisey cikmasina daha cok sasiriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 3 senedir buyuk turnuva düzenliyo blizzard paxla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 acaba nedir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 hikayesi belli turu onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ne yetersizim ne geliomuş hiçbirşey anlamadım oyun mu geliyormuş noluyormuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 he ya new ip titan olur diye bekliyoduk ama titandan baska new ip varmis, simdi titan new ip mi yoksa degil mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 there is this good guy who always gets screwed by life his loved one which is usually a female gets corrupted and turns into a monster girl at some point some evil beings with divine origins try to invade the world wise guy belonging to an ancient and immortal race shows up to save the day with a deus ex machina happily ever after until the bad guys resurrect for another round http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/35620840.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 araba yarisi oyununda oluyo ama bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 başlığı görünce Blizzard yeni ip ye geçti diye anladım dedim niye değiştirsinki hadi değiştirsin niye açıklasın dedim bi ara ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 mobil oyun gelcek işte, cok kasmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 viktor anlatmış hikayeyi zaten, videosunu da yûtub'dan izleriz tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Cikis tarihi de onemli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 boktan bişey geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 blizzard all-stars dememişler miydi geçen gün. MOBA türü ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 mobil oyun olur inşallah android ve ios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 heroes of warcraft diye moba gelicek f2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 biz yapak bi dota sc version Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Dota türevi oyun olacağını zannetmiyorum. Zaten açıklanmış bi'şey. Çok heyecan yaratmaz. Ayrıca bu "Blizzard All-Star" ın Starcraft 2 içinde bir mod olacağı falan konuşuluyordu, yanlış mı hatırlıyorum? Neyse, benim de aklıma ilk olarak mobil bir oyun geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 blizzardın tüm oyunlarındaki karakterlerin oynanabileceği medieval yarış oyunu zombili! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 yanlız zevkli olur baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar