Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 fifty cent lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 elinde fazla bastion olan var mı ya, hatuna paslayacaktım, deal bitmiş dün -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Xenus said: ObuzHapsever said: Humble mobile bundle Steam'e de eklenebiliyo mu? hayır İçeriğine bakman lazım ilk android 5'teki bazı oyunların PC versionlarını ekleyebiliyordun steame. Sword and sorcery felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bu mobildeki hiçbir oyun steamde yok hatta pcde bile yok ki drm free setup bile koymamış adamlar. sadece androt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bu darksiders iyi midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ds 2 dışında tüm oyunları bedava buldum. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Humble Bundle Tripwire $1+ Red Orchestra (with soundtrack) [On Steam for Windows and Linux] Red Orchestra 2 (GOTY edition, with soundtrack) [On Steam for Windows only] Beat the average: Killing Floor (all DLC, with soundtrack) [On Steam for Windows, Mac and Linux] https://www.humblebundle.com/weekly?humble_weekly_sale_tripwire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 hepsi var ya ake, o değil de kaç yıl oldu alalı bilmiyorum ro2yi daha açmadıydım ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 dandikmiş. bi de steam only demişler 1 dolar vermeden de steam key vermiyo puştlar taktiğimi bozdular 1 cente ne güzel alcaktım iki oyunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Bayağı zamandır öyleydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 geçen weeklyi 1 cente aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 oha 1 doların altını denememiştim bak hiç, dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 1 dolar altına drm free setup veriyo da bu oyunlar steamworks tabii onun için veremiyo min. 1 dolar. iyi ama mezarcılar gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 says the greatest mezarcı ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 abi gidip 1 cent de vermiyorum ama ben yani parayla aldıklarımda, humblelara bta çakarım hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 abi adam patide oyunlara en çok para dökmüş kişidir herhalde öyle demeyin. full price para bayılıp duran nordlydianı saymazsak dsdfs. gamersgate tutora bakarken mesajını gördüm, ordan profile baktım yuh dedim adam orayı bile kurutmuş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 her dijital distribütörde min 100 oyun var dssf. desurada bile 280 mi ne vardı en son. ama o ünvana yetemem, bonecin hakkı o en gurur duyduğum gog ama http://gogwiki.net/wiki/User:Grynn gerçi kaç tanesini kendim aldım bilmiyorum, 5 falan olabilir çaktırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 hahhaah bende şans yok. dun eve alıyım dedım starter pack steam'de 19.99 sonra gmg'ye baktım 9.99'a inmiş. Bu sefer kazık yemedik dedim ama gamestopta gördum 4.99 olmuş. asdsfas bu dağıtıcılar beni takip ediyorlar ne alırsam ertesi gün onda indirim yapıyorlar.. asdsfas bu arada cheapshark diye bir site buldum bütün indirime giren oyunları karşılaştırmalı olarak gösteriyor. bilmeyen varsa öğrensin. ben açılış sayfam yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sen indirimsiz aldığın oyunları söyle de garibanlar indirimini beklesin sevinsin adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Hayrına killing floor keyi verecek varmı 10 tane dota 2 atarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Ben 15 dota 2 veririm =/ edit: inv.e baktım 17 dota 2 verebilirim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Geride kalmasın bu sayfayada yazayım bari. Hayrına killing floor keyi verecek varmı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yukarı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 hadi bendeki 10'u da ekleyelim 20 dota key olsun. yeter ki şu fakire killing floor verin asdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar