reampage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Bugun gelicekti gelmedi hala yarına kaldı herhalde kalleş ptt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Geldi benim paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 geldi benimde ama daha gidemedim eve, bu arada artbook beklediğimden kaliteliymiş takdir ettim atlusu. o memeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abi ne datlı oyunmuş ya. bağladı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abi sorc çok iyi ya koşması yemek yemesi ahha hasta oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Kaede said: ağustos sonunda gelicek benim oyun ;_; ntcs-j getirtiyorsun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yok amerikadan kardeşim gelirken getiricek niye jap dub yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 oyunun %95'i ENG dub kitli de.. player's battle voice sadece japan/eng secebiliyorsun buda alt tarafi bir kac kelime yemek yerken yada baltayi savururken bir kac sey diyor motoko narration sadece ENG NPC/EVENT vs hepsi ENG kitli.. bunu fatlus baya bi guzel gecistirdi dlc gelicek buyuk ihtimal. japan versiyon'da problem yok ama 14 adet narration secenegi filan oldugu gibi degistirebiliyorsun. EU versiyon based nisa bu isleri iyi biliyor, belki onlar kesmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 jap narration kötüymüş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 narration umurumda değil ya ayrıca böyle peri masalı kıvamındaki hikayelerde ingilizce narration gayet güzel gidiyor önemli olan imajini duyabilecek miyim http://img197.imageshack.us/img197/1343/bbcsspecialillustration.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 topu topu duyacagin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 knox said: based nisa http://www.cosplayisland.co.uk/files/costumes/2750/33365/Nisa.jpg tru dat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 oyunu abd den sipariş edenler sustu mu ne? çok mu iyi foruma uğramıyor sunuz yoksa o kadar mı kötü ki konuşmaya değmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 satın aldım ben ama elden gelicek benimkisi henüz de gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 oyunla ilgili pek konusulacak bisi yok aslinda. demek istedigim klasik vanillaware oyunu, muthis bir art, inanilmaz repetitive ve biraz dull gameplay heh. 10 saatte filan oyunu bitirebiliyorsunuz, stage'ler ortalama 10 dk suruyor. solo(AI)oynamak asiri bayik. online'i zevkli, ozelikle arkadaslarinizla oynarsaniz. bu genre'yi seviyorsaniz alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 eskiden mame emulatöründen (diğerlerinin adını unttum.) dundeons and dragons vs oynardık. onu hatırlattı bana. sırf online modu için çıktığı zaman almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 http://gematsu.com/2013/10/dragons-crown-gets-cross-platform-multiplayer ps3 x vita cross-platform multiplayer co-op gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Uzman sorusu şimdi: Bu patch us versiyon vita oyunu için uk psn'den iner mi? Not: Oyunun us sürümü playasia'da indirimli şu an. Yukarda yazdığım oluyorsa direk alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Kendim cevaplamış olayım, araştırdım oluyormuş, isteyen yumulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 KingV said: eskiden mame emulatöründen (diğerlerinin adını unttum.) dundeons and dragons vs oynardık. onu hatırlattı bana. sırf online modu için çıktığı zaman almayı düşünüyorum. O dediğin Steam'de satılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 PSN hesaım benim Türkiye kayıtlı. şimdi PSN'de satışta gördüğüm versyon avrupa sürümü müdür o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Sanırım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 fazla iyi oyun ya. vita elden düsmüyor 2 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 bu oyun kaç saat oynatıyor kendini ortalama? alasım var ancak 100 lira çok bilmeedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 said: http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=12403 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar