aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 turkiye de kokuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ürdün Türkiye'den iyi abi. Malesef yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Güzel kokan yerinde oturursun abi =/ Para geldikten sonra sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 para da kotu kokuyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 sipeyskeyk said: Ürdün Türkiye'den iyi abi. Malesef yani. gezince anlıyorsun türkiyenin ezikligini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 aquila said: para da kotu kokuyo ya. Kağıt para fena değil. iksde iksde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 sipeyskeyk said: Irak değil Ürdün deyim. Ayrıca iyi bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışıyorum, insanların kanını da emmiyorum, kadınlara tecavüz edip köy yakmıyorum. Kazandığım parayı harcıyorum ve ekonomiye fayda sağlıyorum. Yani sen Ürdün için bir bok yapmıyorken ben bo ş işlerle uğraşmak yerine eşşek gibi çalışıp hem kendime, hem Ürdün ekonomisine para kazandırıyorum. http://forum.paticik.com/read.php?13,5072355,5072619#msg-5072355 kalkındır sen koçero. sipeyskeyk said: irana karşı oluşturulan füze kalkanı projesi çerçevesinde projenin bağdat ayağının altyapısı ile ilgili bir şey, daha fazla bilgi veremem. sipeyskeyk said: MESELA sipeyskeyk said: HEHEHEHEHEH sipeyskeyk said: bugün çok gerildim, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Şimdi sen buna inandın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Neyse zaten o zaman başka iş yapıyordum şuanda başka iş yapıyorum, baya bildiğin maaşlı çalışan masum bir insanım. O zaman da füze müze yapmıyordum, füze kalkanı için taşeronluk yapıyor olsam paticik e yazmazdım, baya baya taşak geçmişim gidip 2 sene önceden onu bulup çıkarman çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ne içlenmişsin adama 2 yıldır bu anı mı bekliyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Hakkaten ha adam arşiv yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Legendary topic olma yolunda emin adımlarla ilerliyor konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 sipeyskeyk said: Irak değil Ürdün deyim. Ayrıca iyi bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışıyorum, insanların kanını da emmiyorum, kadınlara tecavüz edip köy yakmıyorum. Kazandığım parayı harcıyorum ve ekonomiye fayda sağlıyorum. Yani sen Ürdün için bir bok yapmıyorken ben bo ş işlerle uğraşmak yerine eşşek gibi çalışıp hem kendime, hem Ürdün ekonomisine para kazandırıyorum. ürdün ekonomosinin para kazanması ürdün halkına nasıl yarar sağlıyor? amerikan şirketi değil mesela bir türk şirketinde çalışınca ne değişiyor tam olarak? bir de sana çalışma iş bulma diyen mi var, ekonomiye katılmayarak kapitalizmi çökerticez diye bir strateji mi okudun bir yerde? bu kadar saçmalayacaksan niye konuşuyorsun bir de? adam çalışıyor ya alkışlasak mı napsak ek: yanlış anlama sana "şunu yap" demiyorum zaten, hani ben böyle yapıyorum diye bir şeyler yazmışsın ya eee yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 konusma ozgurlugu oyle bisey iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 o.O resmen konuşma özgürlüğünü gaspetti .s.S.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Tamam da sana yazmadım ki onu. Adam gelmiş amerikan kapitalizmi için çalışıp yerel halkı sömürüyorsun falan demiş de, ona cevaben. Sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 "ya da amerikan firmalarının yardakçılığını yapmaya kasmıyorlar örneğin ırak gibi ülkelerde, kan üzerinden ceplerini doldurmaya çalışmıyorlar, senin üzerinden gidersek. " Şu saçmalığa cevap verdim yani. Hoş sen de daha az saçma sayılmazsın ama bir dahaki sefere artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 SeaGle said: Örgütlü olmak ile "örgüt" olmak arasında fark var. Örgütlenmek demek "BİJİBİJİBİJİTİLİLİLİ" diye etrafı yıkmak değil. etrafı yıkan kim? bir de biji kelimesi sana niye bu kadar batıyor hayırdır? biji bratiya gelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 bijibijibijibijibiji başladı yine tilililili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 bijiler meme yapti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 http://i.capsspot.com/s/2/3/135634.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ahaha cidden süper hale geliyo topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 sipeyskeyk said: Tamam da sana yazmadım ki onu. Adam gelmiş amerikan kapitalizmi için çalışıp yerel halkı sömürüyorsun falan demiş de, ona cevaben. Sakin. haksızlığa göz yummak da haksızlıktan tarafa olmaktır, eninde sonunda iyi para kazanan ve etliye sütlüye karışmayan bir küçük/orta burjuvanın da yaptığı yüksek burjuvanın aracılığıdır, bahsettiği o calimeronun, yaptığın yanlış evet, ama naparsan yap tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 yapacak tabi sana mı soracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 aquila said: bijiler meme yapti galiba. memeler biji yapmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar