Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü'nde polis saldırısı

calimero

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

Irak değil Ürdün deyim. Ayrıca iyi bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışıyorum, insanların kanını da emmiyorum, kadınlara tecavüz edip köy yakmıyorum. Kazandığım parayı harcıyorum ve ekonomiye fayda sağlıyorum. Yani sen Ürdün için bir bok yapmıyorken ben bo ş işlerle uğraşmak yerine eşşek gibi çalışıp hem kendime, hem Ürdün ekonomisine para kazandırıyorum.

http://forum.paticik.com/read.php?13,5072355,5072619#msg-5072355

kalkındır sen koçero.

sipeyskeyk said:

irana karşı oluşturulan füze kalkanı projesi çerçevesinde projenin bağdat ayağının altyapısı ile ilgili bir şey, daha fazla bilgi veremem.

sipeyskeyk said:

MESELA

sipeyskeyk said:

HEHEHEHEHEH

sipeyskeyk said:

bugün çok gerildim, saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse zaten o zaman başka iş yapıyordum şuanda başka iş yapıyorum, baya bildiğin maaşlı çalışan masum bir insanım. O zaman da füze müze yapmıyordum, füze kalkanı için taşeronluk yapıyor olsam paticik e yazmazdım, baya baya taşak geçmişim gidip 2 sene önceden onu bulup çıkarman çok komik.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Irak değil Ürdün deyim. Ayrıca iyi bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışıyorum, insanların kanını da emmiyorum, kadınlara tecavüz edip köy yakmıyorum. Kazandığım parayı harcıyorum ve ekonomiye fayda sağlıyorum. Yani sen Ürdün için bir bok yapmıyorken ben bo ş işlerle uğraşmak yerine eşşek gibi çalışıp hem kendime, hem Ürdün ekonomisine para kazandırıyorum.

ürdün ekonomosinin para kazanması ürdün halkına nasıl yarar sağlıyor? amerikan şirketi değil mesela bir türk şirketinde çalışınca ne değişiyor tam olarak? bir de sana çalışma iş bulma diyen mi var, ekonomiye katılmayarak kapitalizmi çökerticez diye bir strateji mi okudun bir yerde? bu kadar saçmalayacaksan niye konuşuyorsun bir de? adam çalışıyor ya alkışlasak mı napsak

ek: yanlış anlama sana "şunu yap" demiyorum zaten, hani ben böyle yapıyorum diye bir şeyler yazmışsın ya eee yani?
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Tamam da sana yazmadım ki onu. Adam gelmiş amerikan kapitalizmi için çalışıp yerel halkı sömürüyorsun falan demiş de, ona cevaben. Sakin.

haksızlığa göz yummak da haksızlıktan tarafa olmaktır, eninde sonunda iyi para kazanan ve etliye sütlüye karışmayan bir küçük/orta burjuvanın da yaptığı yüksek burjuvanın aracılığıdır, bahsettiği o calimeronun, yaptığın yanlış evet, ama naparsan yap tabi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...