kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Rotweiler said: Çok konuşmayın lan kampüste olmadan. Anca medyadan okuduğunuzla bikbikbik. Adamlar kütüphaneye girip bize destek vereceksiniz, bizle slogan atacaksınız yoksa hepinizi burda yakarız diye girdiler. Yok siz ders çalışıyosunuz biz dışarda savaşıyoruz bilmemne. Ayrıca terörist ne zaman öğrenci oldu? Bildiğin partizandı o içerdeki elemanlar. Ağızları maskeli, kafaları kapalı, ellerinde bitakım eşyalar koşa koşa sağı solu indirdiler de polis geldi. Olayın birebir içindeydik. 3,5 saat kampüste bir oraya bir buraya kaçıştık. Bide yarısından çoğu edebiyattan çıkıyo zaten bu tiplerin, direk dibimizde yaşandı olaylar. offfff diyorum offff, gülmekten yüzüm ağrıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Soris said: Ben bunların hepsini zamanında söylediğimde bu gençleri kandırıyorlar ülke de protesto kültürü bozulsun diye masuz bunları meydanlara salıyorlar gerçekten hakkını arayacak onurlu vatandaş hakkını arayamasın diye bu terör bağlantılı adamları masuz sol un içine soktular dediğimde çoğunuz birsürü laf söylediniz bana. Alın işte canlı örneği. Adam gelmiş paticiğe maaşlı işçi gibi sosyal medya takipçisi çalışanı gibi çalışıyor. pkknin üniversite kadrosundanım ben, yemek+yol+ulaşım+özel yurt+ayda 200 tl karşılığı çalışıyorum, bursum amerikadan geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 kolektifinsan said: pkknin üniversite kadrosundanım ben, yemek+yol+ulaşım+özel yurt+ayda 200 tl karşılığı çalışıyorum, bursum amerikadan geliyor aaa sen sarcasm nedir biliyor muydun? dikkat et birileri gerçekten pkk lı olduğunu fln düşünüp sana özenip katılmasın örgüte edit; özellikle alıntıladım ltfn gelip "bir üsttekini alıntılamayın" demeyin de edit2; yaptığım göndermeyi anlayabilecek mi? bahse giren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ObuzHapsever said: kollektif tam bir kofti anarşist yav. uuu tam bir her şeyi eleştir hiç bir şeye karışma kuul ol tarzı entellektüel, intellekçuğıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Dworgian said: kolektifinsan said: pkknin üniversite kadrosundanım ben, yemek+yol+ulaşım+özel yurt+ayda 200 tl karşılığı çalışıyorum, bursum amerikadan geliyor aaa sen sarcasm nedir biliyor muydun? dikkat et birileri gerçekten pkk lı olduğunu fln düşünüp sana özenip katılmasın örgüte edit; özellikle alıntıladım ltfn gelip "bir üsttekini alıntılamayın" demeyin de senin gibi abuk subuk konuşan tipleri ya dalgaya alıyorum ya muhattap almıyorum, niye şaşırdın bi anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Kollektif koca memlekette ayakta kalan TEK muhalefet farkinda misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 kjsdhsakdhas evet anlamamış yaptığım göndermeyi anarşik ajitatör =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 hayır SARKAZIM yapmak ve yapıldığını anlamak yalnız sana ait bir yetenek dıvorç hatta SARKAZIM dan bahsettiğin kısa paragrafta bile SARKAZIM yaptığın için sana dahi belgesi verilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 abi anlamadım de de link gönderim bari. ya da anladıysan saçma sapan cevaplar verme de cevap verme kapasiten olduğunu, papağan gibi abilerinden oradan buradan duyduklarını tekrarlamak yerine entellektüel olarak tartışabilir olduğunu görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 sar kazım içkileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 bi ayaklanma, ic savas neyim biseyler ciksa da birbirimize girsek, rahatlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ipne puşt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Dworgian said: sar kazım içkileri. muhtemelen gönderme yapmaya çalıştın ama öyle alakasız bir şeye öyle saçma bir şey gönderdin ki yolda veriler karıştı, hala gönderme cart curt sayıklıyorsun ya offff :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 şöyle sölim kadın dövülmesi vs topic inde axedice in yaptığı espriyi "millet size özenir yapmayın böyle espri" diye eleştiren biri burada "ben pkk lıyım" diye yazıyorsa, ya espri yapıyor ve kendisiyle çelişiyordur ya da gerçekten örgüt mensubudur o zaman da ok bye zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 çünkü toplumda nasıl cinsiyetçilik hegemonya halindeyse pkkli olmak da hegemonya halinde aynştayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 olaya bakış açını böyle yamultup kendini haklı çıkartmaya çalışman takdire şayan. ama ben daha basit bakıyorum. ama demek istediğim çok çok basit. sen orada "bir kişinin x bir forumda yaptığı bir espri yüzünden, başka birinin gidip karısını kızını dövebileceğini" savundun. doğru mu? düz mantıkla, buradan da seni örnek alan biri (lol) pkk ya sempati duyabilir. bu idi öfff amma açıklattın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 niye açtın ki kapalı haldeyken de saçmaydı açınca bi şey değişmedi yani, ben de mi açayım şimdi dediğimi? ben kinayeye yönelik bir eleştiri yapmadım, KİNAYE YAPMAYIN YANLIŞ ANLAŞILIR demedim, hala çırpınıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 o zaman biz toptan anlamadık o gün forumda ne demek istediğini. ok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 dworgian nickiyle paticik mi yazıyordu hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?13,6791755,page=4 buraya koyayım merak eden okusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ww1 savaşlarının 2013 yılında ünili üç beş çapulcular arasında ki münakaşalara meze olabildiği tek ülke neresidir? protip: türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 abi of...cidden talihsiz bir başlıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Kariyer günleri zart zurt diye sağda solda gezen özel üniversiteliler bile sizden daha zeki en azından onların geçim sıkıntısı olmayabilir ileride. Sizin gibi salakları mermi diye kullanıyorlar işte. Hangi görüşten gelirseniz gelin bu aynı. Kendinize topluluğunuza toplumunuza faydalı ne yaptınız. Slogan atarsınız iğrenç tasarımlı gazeteler bastırırsınız içi zihin ihsalleri ile dolu. Onu yapamayanı da gider adam döver it gibi bıçak sallar birbirine. Kimsenin tınladığı yok sizi. Başka şekilde tatmin edin kendinizi. Bir şeylere ait olma ihtiyacı hisseden bir kalıba sokulmaya ihtiyacı olan pikemanlar sizi. Değer üretemeyen ortaya bir şeyler koyamayan adamlarsınız. Ankara ya okumaya gideniniz solcu Konyaya Ispartaya okumaya gideniniz tarikatçı İstanbula gideni de city life ayağı takılan zavallı. Olay görüş ile alakalı değil istersen git Venus Project uygulayacağım pilot bölge olarak da Dinar ı seçtim de kimseyi ilgilendirmez. Ama siz kimsiniz ki. Anasından babasından harçlık alan adamlarsınız. Sizin ne gibi bir etkiniz varki okuduğunuz bölümle alakalı bir bilginiz bile yok okulunuzu bitirene kadar da olmayacak sektöre girdiğiniz de bile bilgisizsiniz. Sizin nasıl bir etki alanınız olacak da böyle konuşabiliyorsunuz. Gençlik ateşiyle sağda solda gezecek rp yapacak sonra da okul bitince de ki genelde bitmez o okul 7. senesinde hala bu işlerle uğraşan adamlar var çünkü herkes bilir bunu. Öyle it gibi gezersiniz newbie lerin aklını çelersiniz işte. Bu ülke de eğitim sorunu var. YÖK gibi bir sorun var. Kaliteli eğitmen yok. Materyale ulaşım sorun. Sizin gibi angutlar yüzünden bu haklı konuları dile getiren adam gibi protestosunu gerçekleştiren adamlar da zarar görüyor. Size biçilen rol o zaten. Orta zekadaki Türk halkına sizin gibileri medya ile servis edip "Bakın işte protesto yapanların hepsi böyledir" mesajını bi güzel yerleştiriyorlar. Siz de buna maşa oluyorsunuz. Az kafanız çalışsın lan. Okula gelmişsiniz. Bir meslek sahibi olacaksınız ona focus olun. Gidin gezin eğlenin karşı cinsle etkileşime girin. Spor yapın seks yapın ne bileyim. 20 yaşında bir çocuk niye siyaset düşünsün ki niye siyaset konuşsun ki. Daha Crossroads a yeni gelmiş questleri almamış Orgrimmar ın sorunlarını tartışıyor. Ya bi gidin güldürmeyin adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 @dsici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Patlama falan olduysa bunu da kesin ergenekona bağlarlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar