pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 4 act var 1.si oynanabilir halde. ama yani olmuş hali bu değil de gayet vakit yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ya su grid based olmasa, basacam parayi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Combatı turn-based (veya real-time taklidi yapan turn-based) olan oyunların gridler üzerinde oynanması pek bir eksiklik değil. Mesela izometrik bir oyun olsa gridlere takılan olmazdı. First person olunca ilkel bir tarz gibi geliyor, ama aslında sistem olarak çok farklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yani şu haliyle combatı abuse etmek daha zor ondan aslinda iyi. yalnız bir tek savaşı range'de tutmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Çaprazındaki kareye gitmek için "L" çizmek çok sıkıcı. Kulenin tepesindeki adamı kesmek sanırım imkansız. Elite Kenshi ler falan da çok çok zorlar. Çok oynayasım var aslında da oyundaki healing/mana potlar bitti. Vendor da restock olayı yok gibi şimdilik. Sonra gaza geldim, MM6 yı bitireceğim, küçükken MM7/8 bitirmiştim ama MM6 yı hiç bitiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 tek savaşı range'de tutuyosun sorceress büyüsüyle de range hasar veremiyosun ki. sorc'a xbow verdim 6 vuruyo, full range gittiğim elf de 6 vuruyo ne anladım bu işten. iki sorc açardım daha iyi. bi de silahların çata çutu kırılması boş arazide hiç olmamış sürekli yedekle gezmek gerekiyor. oyun tek act ama bug var bana oldu. düşman hareket etmedi sıra bana gelmedi diye oyun öyle kaldı load save yaptım. bir de rakip kafasına göre vuruyo niye defender açayım onu da anlamadım? iki üç tane protection büyüsü var diye mi? aynı büyüler sorcda da var. open world'de grid olayı hiç hoş olmamış, bir de moblar respawn oluyorsa köy yolunda o çok fena onu görmeden sildim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Seri yapıp 6-7-8 i bitireyim 10 çıkana kadar derseniz bence kare kare gitmek acaip bayabilir demedi demeyin ona göre eskileri oynayın =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Darksun said: mm 6-7 çok güzeldi 8 eh ti sanırım, 9 u alıp 5dk oynayıp be ne be diyip kapatıp silmiştim. Zaten grafikler felan sanki önceki oyunlardan daha kötü gelmişti. Bakalım bunu nasıl çıkaracaklar eheh. ayı fikirdeyim, ama sene olmuş 2013 6-7 den menü bazında bile daha basit ve sığ bir oyun yapmayı nasıl beceriyorlar anlamıyor. grimlock da gaza gelip almıştım ama buna niyetlenmiyorum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 tamamen daha basit ve sig bir kitleye hitap ettikleri icin bu sefer sanirim. zaten 6,7deki ozgurluk ve zorlugu simdiki oyun yapimcilari hayal edemiyorlardir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 fire 23 falan vuruyor. ayrica elf 10 falan vuruyor o kadar da kötü değil durum. diğer iki karekter de kendinişi taşiyor onda sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 optimus techli laptoplarda grafikler çok kötü çıkıyor yahu çözemedim bir türlü... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 nvidia control paneli aç manage 3d settings de ordan .exe ekleyip high performance nvidia processoru seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 şehre dönme olayına bir çözüm gelse güzel olacak onun dişinda gayet might and magic lmuş işte iyi timesink var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 30 degil de 20 dolar falan olsa alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Yıl 96 olsa ve MM6 çıkmamış olsa alırdım bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 yil 2013 ve dragon age 3 çikacak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 MM6 yı oynuyorum haha amma özlemişim , grafikleri düzeltseler çok güzel oynanır halen. Birde quest tracker tarzı bişi lazım , quest veriyor gidiyorum adamlar dungeon a girince seviyelerinin düşük kaldığını belirtmek için burada olmamamız lazım bizim diyince o kadar yolu boşu boşuna gelmiş oluyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bu deniz fenerinin tepesinde ki mamusha denen mahlukatı öldürebilen var mı görmemle ölmem bir oldu ayrıca bu ghostlar paso paralize çakıyor nasıl geçicez bunları? şeytan diyo hiç kasma aç 6 yı onu oyna baştan ama vaktim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Azure_Knight said: bu deniz fenerinin tepesinde ki mamusha denen mahlukatı öldürebilen var mı görmemle ölmem bir oldu ayrıca bu ghostlar paso paralize çakıyor nasıl geçicez bunları? şeytan diyo hiç kasma aç 6 yı onu oyna baştan ama vaktim yok indirdim onu kolay aslında kenarlarda durma yeter. su anda oyunun early acesste oynanabilen kısmını bitirdim bayada sardı ama beklicez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Oyunu aldım MM6 için hasdafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ıyyy bu ne lan 1990 style mm 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Böyle yapacaklarına neden M&M 6'yı yeni grafiklerle remake yapmıyorlar. Adım gibi eminim peynir ekmek gibi satardı. M&M 6 ve BG2 bilgisayarda oynarken en çok keyif aldığım iki oyundu tartışmasız. Dünya kadar büyü, hayvani sayıda büyüler, keşfedilecek şeyler, artifact'ler, dungeoon'lar, açık, kapalı mekanlar. Oyun kesinlikle mükemmeldi. Belki tek sıkıcı yanın oyunun başlarında karakterlerin güçsüzlüğü ve fakirlik yüzünden zorlamasıydı ki o da normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Ben hala mm6 oynuyorum, bu steam deki paketten çıkmıştı. Bayağı iyi play time veriyor, dungeon felan temizlerken ne kadar çok mob öldürmek gerektiğini unutmuşum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bildiğin tablet oyunu olmuş . Neyse buna da şükür artık ne yapalım bu devirde. Alışırız heralde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar