Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might and Magic X

Norak

Öne çıkan mesajlar

Çaprazındaki kareye gitmek için "L" çizmek çok sıkıcı.

Kulenin tepesindeki adamı kesmek sanırım imkansız. Elite Kenshi ler falan da çok çok zorlar.

Çok oynayasım var aslında da oyundaki healing/mana potlar bitti. Vendor da restock olayı yok gibi şimdilik.

Sonra gaza geldim, MM6 yı bitireceğim, küçükken MM7/8 bitirmiştim ama MM6 yı hiç bitiremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

tek savaşı range'de tutuyosun sorceress büyüsüyle de range hasar veremiyosun ki. sorc'a xbow verdim 6 vuruyo, full range gittiğim elf de 6 vuruyo ne anladım bu işten. iki sorc açardım daha iyi. bi de silahların çata çutu kırılması boş arazide hiç olmamış sürekli yedekle gezmek gerekiyor. oyun tek act ama bug var bana oldu. düşman hareket etmedi sıra bana gelmedi diye oyun öyle kaldı load save yaptım. bir de rakip kafasına göre vuruyo niye defender açayım onu da anlamadım? iki üç tane protection büyüsü var diye mi? aynı büyüler sorcda da var. open world'de grid olayı hiç hoş olmamış, bir de moblar respawn oluyorsa köy yolunda o çok fena onu görmeden sildim oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

mm 6-7 çok güzeldi 8 eh ti sanırım, 9 u alıp 5dk oynayıp be ne be diyip kapatıp silmiştim. Zaten grafikler felan sanki önceki oyunlardan daha kötü gelmişti. Bakalım bunu nasıl çıkaracaklar eheh.

ayı fikirdeyim,

ama sene olmuş 2013 6-7 den menü bazında bile daha basit ve sığ bir oyun yapmayı nasıl beceriyorlar anlamıyor.

grimlock da gaza gelip almıştım ama buna niyetlenmiyorum şimdilik
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
MM6 yı oynuyorum haha amma özlemişim , grafikleri düzeltseler çok güzel oynanır halen. Birde quest tracker tarzı bişi lazım , quest veriyor gidiyorum adamlar dungeon a girince seviyelerinin düşük kaldığını belirtmek için burada olmamamız lazım bizim diyince o kadar yolu boşu boşuna gelmiş oluyorum =P
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Azure_Knight said:

bu deniz fenerinin tepesinde ki mamusha denen mahlukatı öldürebilen var mı görmemle ölmem bir oldu ayrıca bu ghostlar paso paralize çakıyor nasıl geçicez bunları?

şeytan diyo hiç kasma aç 6 yı onu oyna baştan ama vaktim yok

indirdim onu kolay aslında kenarlarda durma yeter. su anda oyunun early acesste oynanabilen kısmını bitirdim bayada sardı ama beklicez artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle yapacaklarına neden M&M 6'yı yeni grafiklerle remake yapmıyorlar. Adım gibi eminim peynir ekmek gibi satardı.

M&M 6 ve BG2 bilgisayarda oynarken en çok keyif aldığım iki oyundu tartışmasız. Dünya kadar büyü, hayvani sayıda büyüler, keşfedilecek şeyler, artifact'ler, dungeoon'lar, açık, kapalı mekanlar. Oyun kesinlikle mükemmeldi. Belki tek sıkıcı yanın oyunun başlarında karakterlerin güçsüzlüğü ve fakirlik yüzünden zorlamasıydı ki o da normal.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...