arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Masticore said: Druid de var mi prime ev de bakmam lazim ^^ . Priest aldim light,fire gm akar Druid aldim earth,shadow gm kasarim dedim ama shadow yokmus sonradan fark ettim adasda. druid'de prime nature, light air var. dark ve fire yok. dagger tam aradığım itemmış. said: "The reward is just for the first part of the quest. " şaka gibi lan bi de bu oyun aylarca early accessde test edilmiş oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bitirdim fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 forge da earth elemantal'i kestim kaldım tüm haritayi tur attim :/ crag'e giderim belki dedim o da olmadı ne yapıcam diger elementler kapalı kapıları key yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 elemental forgeda earthü kestikten sonra seahavena geçiyorsun orada main queste devam ediyorsun crag e daha sonradan gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 elemental forge keyleri farklı yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 tamam atcıdan geçiş varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Şu world mape geçerken ki bekleme süreleri kanser etkili ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 emin adımlarla ilerliyorum partim anca level 21 oldu. sacred grove da kafayı yedim ya. questi bitirdim, zar zor attım kendimi dışarı partinin 3 ü ölü tek tank ile hayatta kaldım. kanser etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 götür havalı mehtapa diriltsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Ben az önce öylesine girdim grova magei kestim eh ne basitmiş diye ghoullar bi çıktı ağzını kırdılar tüm karakterlerin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Döndüm act1 dangerous caveleri temizledim 18 lvlım zorluyor mekanlar xp lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 bestiary questinden janbiyah alamamıştım. neyse sonradan düzeltip 20 monsters aşamasında aldım. sonra da janbiyahsız geçirdiğim sürenin tazminatı olsun diye sıradaki ilk teslim edeceğim questten 1 janbiyah daha aldım. blade master 2xjanbiyahla eşşek kadar mana yaptı. bol keseden warfare vuruşları yapıyorum. hiç pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 edit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 edit değil o. tazminat. pis pis mobları bembeyaz daggerlarla kestirtti bana. çeksin cezasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Spectre kadar uyuz bir mob var mı acaba =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 oyun o konuda tam eşek hakikaten hiç dagger drop yok. dual dagger gidiyorsun bir de. vendorlara yedirdiğim paranın haddi hesabı yok. bütün haritayı temizleyip oyunu bitirdiğinde lvl kaç oluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Act 2 nin sonlarındayım lvl23 oldum muhtemelen 35+ bişi olunur warrior mode bu arada ayrıca shaman ve bladedancerın promote bonusları hayvan.bd direk biçer döver oluyor açıyorsun iinner fire eagle eye poi cloud gerisini kendi başına tokatlar yani.2x rp var promote edemedim fire ve magical focus gm alamadım muhtemelen onlarda silip süpürecek gm olunca lakin promote bonusları tam bir hüsran muhtemelen buff gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bende 22 falanım, act 2 complete. bladedancerı promote ettirdim fakat dual wield ve sword gmi alamadım ya. Lord Haart öğretiyormuş swordu fakat adamın questini yapamadığımdan mı dır nedir şu an öyle bir seçenek yok Lord haart mansion'ına girince. BU adamın questini nasıl yapıyoruz? bir tane inquisitor spy etmemi istiyor ya seahaven da. herhalde o questi bitirince açılacak grandmaster sword training. dual wield da Vantyr range'deymiş orayada gidemiyorum Shalassa's Blessing olmadığı için. Sanki bi yerde atladım gibime geliyor bu olayı. Lost City'de shardı buluyormuşuz baktım şimdi netten de. Ben orada quest yaptım ama bi yerde atladım galiba o olayı ya. Tekrar gireyim oraya. Böyle oyunları seviyorum ya linear olmayan etrafta gezip dolaşıp aramanı sağlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 oyun çok dağınık, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Olması gerektiği gibi diğer oyunlara nazaran bir şehirde işiniz bitince sonsuza kadar oraya tekrar dönmemek üzere yola koyulmuyorsunuz herşey, her şehir birbirine bağlantılı oyun boyunca sıksık arada dolanıyorsunuz ki bence süper bir özellik ama bu optimizasyon ile çok can sıkıcı orası ayrı :D @Mortis Gece evine git yerine olmadığını gör daha sonra guarda sor girişteki.Şehrin sağında bir yerindeydi sanırım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 haart ne işi var ya biz enroth da mıyız ashanda mıyız nerdeyiz ya detaylı lore nereden bulup okuyabiliriz? hangi zaman dilimi neler oluyor lan. install ettim duruyor okumadan başlamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 saçmasapan bi lore var boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bu kadar boş bir lore olamaz, birde sayfalarca yazı yazmışlar yazık gerçekten dağınıktan kastım, taaa VI zamanında bile bir haritaya girdiğin zaman, dünya haritasından karterez alıp pusula ile yolunu buluyordun, şuraya gidersem burasıdır buraya gidersem burasıdır, şurada şu vardır falan... ya gerçekten VI bu oyunun yanında -zaten öylede- epik bir işmiş gerçekten. ha bu oyunda güzel ama gerçekten lore olsun, yaptıkları güdüklükler olsun yazık etmişler, 16 senelik oyun kadar olamamışlar diyeceğim ama epik işleri tekrarlamak ayrı bir yetenek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Lore yetersiz evet bu kadar post muhtemelen türe olan açlıktan ve isimden olsa gerek.Oyun oynatıyor kendini her halukarda eksileriyle artılarıyla oynanaması gereken bir oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 MM6'ya bayılmıştım 7'yi de oynadım, 8 kötüydü bıraktım. Gaza getirin de şuna başlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar