aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 karzıbart ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 j_bLiND said: moriarty said: j_bLiND said: cofrey'in öldürdüğü kız tanıdık mıydı tipini çıkaramadım. immerse'den mi benim oynatıcıdan mı çok karanlıktı bi de bu bölüm. abi nerenizle izliyosunuz diziyi ya ahahahh valla ne yalan söyleyim şu bölümde neler olduğunu sor şimdi zor anlatırım. aslında haybeye izliyor sayılırım ama sayılmam da. Valla al benden de o kadar.. O kadar karanlık ki yüzleri bile seçemiyorum. Bana şu tek gözlü adam hangisi diye sorun gösteremem bile.. Ben o fahişenin daha önce oynadığını bile bilmiyordum. Sırf hikayeyi takip etmek için izliyorum. Gerçekten fazla karanlık oluyor bölümler.. Şu karstarkım diyen eleman da Misfits'te oynuyordu resmen sesinden tanıdım herifi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 @sam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Fistan said: bu bölüm baya kötüydü 5000$'a bölüm çekmişler heralde (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 aquila said: karzıbart ne lan. karstark galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 aquila said: karzıbart ne lan. karstark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bölüm baelish speech hariç tat vermedi. ki bealish i de ne zaman görsem the wire'daki tommy carcetti gözümün önüne geliyor. o ergen neredee bu kılları pişmaniye olmuş adam nerede.meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 karstark diye birşey yok. karda stark'lar yürürken kar kur ses çıkıyor diye oradan çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Bölümün tek iyi yanı sanırım gıral cofrinin oyuncağı oldu. Sonunda kurtulabildik kendisinden. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 efsane kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 axedice said: Bölümün tek iyi yanı sanırım gıral cofrinin oyuncağı oldu. Sonunda kurtulabildik kendisinden. (tu) spoiler kullanın arkadaşlar. bu kadar maldonado olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 olağanüstü mükemmel efsane bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Sam said: karstark diye birşey yok. karda stark'lar yürürken kar kur ses çıkıyor diye oradan çıkmış. güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 arkadaşlar nasıl beğenmezsiniz aklım almıyor, beğenmiyorsanız lütfen post atmayın, modlar yakalayın şunları çabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 büyücüleer büyücüleeer ensest iksiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bölüm mükemmel ötesiydi bir tek kalisi eksikti sparkın kinguard derdine de senerist kapağı montelemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 öhhh kalisisiz bölüm mü olur ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Highgardenın tek bir varisinin olması ve lorrasın cercei vs. kingsguard kıskacında kalması falan gerçekten çok başarılı bir cevap sparka. Al sana hain spark AL AL AL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Litminov said: j_bLiND said: moriarty said: j_bLiND said: cofrey'in öldürdüğü kız tanıdık mıydı tipini çıkaramadım. immerse'den mi benim oynatıcıdan mı çok karanlıktı bi de bu bölüm. abi nerenizle izliyosunuz diziyi ya ahahahh valla ne yalan söyleyim şu bölümde neler olduğunu sor şimdi zor anlatırım. aslında haybeye izliyor sayılırım ama sayılmam da. Valla al benden de o kadar.. O kadar karanlık ki yüzleri bile seçemiyorum. Bana şu tek gözlü adam hangisi diye sorun gösteremem bile.. Ben o fahişenin daha önce oynadığını bile bilmiyordum. Sırf hikayeyi takip etmek için izliyorum. Gerçekten fazla karanlık oluyor bölümler.. Şu karstarkım diyen eleman da Misfits'te oynuyordu resmen sesinden tanıdım herifi asdasd ekranı düşey yatır hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 spo 6. bölüm *Ros kötü harcandı yaw, o Baelish'i var ya....pis herif..adam pure evil ya *Jamie ufaktan yürüyor Brienne'a=) *Jon Snow yavaş yavaş komutan olacak cesareti topladı, o kızıl saçlı adamın adıın bilmiyorm ama sevdim ben onu. *Theon kendine yapılan her türlü işkenceyi hakkediyor ama bu kadarı fazla değil miii?? ***soru; Karstark'ın bastard'ı mı bu işkenceci? tüm legimate oğulları ölmedi mi Karstark'ın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 spark kim ya,büyükannenin adı Olena değil miydi? axedice said: Highgardenın tek bir varisinin olması ve lorrasın cercei vs. kingsguard kıskacında kalması falan gerçekten çok başarılı bir cevap sparka. Al sana hain spark AL AL AL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 spark kitapda yok dizi de geçen bir karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 zeper said: spo 6. bölüm *Ros kötü harcandı yaw, o Baelish'i var ya....pis herif..adam pure evil ya *Jamie ufaktan yürüyor Brienne'a=) *Jon Snow yavaş yavaş komutan olacak cesareti topladı, o kızıl saçlı adamın adıın bilmiyorm ama sevdim ben onu. *Theon kendine yapılan her türlü işkenceyi hakkediyor ama bu kadarı fazla değil miii?? ***soru; Karstark'ın bastard'ı mı bu işkenceci? tüm legimate oğulları ölmedi mi Karstark'ın? Ros kabak tadı vermeye başlamıştı iyi oldu gittiği. Jaimenin tam isteyeceği kadın aslında brienne de dizi o etkiyi veremiyor karakteri iyi anlatamadığından Tormund reiz. Kitapta da reyizdi, dizide de reyiz. Theona mı? Değil. Daha neler gelecek başına ahahah. Bide kendi sorunu kendin cevaplamışsın karstarkla ilgili. Kitapları okumasam yakalar mıydım bilmiyorum ama hadi sana bir ipucu. Eleman orda theonun derisini yüzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 o yakalanmıycak gibi değil,gözümüze soktualr ama öleyse fazla bariz oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ya bu baelish şimdi bütün bunu baştan mı planlamıştı? yani asıl amacı,tywinle sansayı, lorasla cerceiyi everip bi şekilde eğer lannisterlar düşerse tyrell lerinde düşmesini mi sağlamaktı? eğer öyleyse ve örümceğin onu sansayı götürdüğünde yapacağı hamleyi tahmin ettiyse bırakalım gidelim diziyi aga, verelim krallığı bu herife rahatlasın. kaos benim için merdiven diyor, danny'den ve whitewalkerlardan haberdar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar