Wyand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 hemi de kılınç eli. :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 spo işte grrm ya sakat bırakıyo ya öldürüyo ya da türlü fantaziler uyduruyo dertli pezmenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 moriQ said: elini kesti mulgear6 said: Bildigin kesti la Wyand said: hemi de kılınç eli. :(((( çok net olucam: mal mısınız? baya vizyon bölümünden ban falan lazım bu tarz postlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 soruyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sabonis said: çok net olucam: mal mısınız? değiliz çok şükür. ya sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 cevap istediğim bir soru değildi, zira belli cevabı... bir de şaka gibi üste çıkmaya çalışmalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ya şimdi laf atmışın iyi güzel de dizi çıkmış, izlememişin sonra gelip burda "kesti" denmesine laf etmişin önce bi izle, sonra bu topici aç. nolur noolmaz he onu yapamıyosan "kesti" lafından direk anlıyabiliyosan bütün bölümün tadını kaçırıcak çok aşırı önemli bişeyi, eyvallah sen haklısın ben (diğer arkadasları bilemem) malım. özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 allah benim belamı versin ki insan gibi bir şey anlatmaya çalışıyoruz burada yoksunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ben izledim zaten çıktığı gün. Sizin gibiler nedeniyle asla internette dolanmam izlediğim diziyle ilgili bölümlerde. (bu foruma özgü değil sadece, her türlü forum, youtube, reddit, ekşisözlük vs, her yerde mevcut spoiler'a dikkat etmeyenler) herkes mantık çerçevesinde dikkatli olmalı. izlememiş biri için direk katleder 3. bölümü sizin mesajlarınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 abi abartıyosun şu anda hatta saçmalama derecesinde tamam vizyon bölümünde spoilera alınmalı bir çok şey ama cidden çok alakasız bişey o yazılan (detay bile yok kesti diyo sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Lectre said: sabonis said: moriQ said: elini kesti mulgear6 said: Bildigin kesti la Wyand said: hemi de kılınç eli. :(((( çok net olucam: mal mısınız? baya vizyon bölümünden ban falan lazım bu tarz postlara. bence senin vizyon bölümüne girmemen lazım ufacık şeye bu kadar atar yapıyorsan. hani karakter belirtilmemiş bir şey olmamış. camı falan aç rahatlarsın. karakterin ne önemi var.... brienne ile jamie yakalanmışlar, belli bölümün son 1-2 dakikası, birinin elinin kesileceğini anlamış oluyor şu post'ları okuyan birisi. ki şok ve sürpriz falan gibi bir şey kalmamış oluyor... şunu savunmak da, direk spoiler'ı yazmak ile eş değer benim gözümde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Spoiler'ın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz abi spoiler anlayışınız çok ilginç sizin. elini kesti diyip, kimin eli olduğunu söylemezseniz spoiler olmayacak sanıyorsunuz. kimin eli gidecek bakalım diye izleyecek adam bütün bölümü. spoiler ın kralı yaptığınız şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 allah benim belamı versin ki insan gibi bir şey anlatmaya çalışıyoruz burada yoksunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ban gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Jim_E_Rustler said: http://images.4chan.org/tv/src/1366321506661.jpg http://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/03/GoT_joffrey_approves.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 hem o spoilerları yazanlar hem de onların savunucuları, şunu okusunlar, birazcık da dikkatli olsunlar bir zahmet. Laraken said: Spoiler'ın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz abi spoiler anlayışınız çok ilginç sizin. elini kesti diyip, kimin eli olduğunu söylemezseniz spoiler olmayacak sanıyorsunuz. kimin eli gidecek bakalım diye izleyecek adam bütün bölümü. spoiler ın kralı yaptığınız şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 @Lectre adam devam ediyor spoil etmeye, helal. diziyi izlediği, kitabı okuduğu için diziyi izlememiş halinin empatisini kuramıyor adam. ben izlemesem bu topic'e girmezdim deme sakın. o sen değil, topic de "spoiler sız" bi topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 biliyorum hepsini hacıt, okudum rahat ol : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Laraken said: @Lectre adam devam ediyor spoil etmeye, helal. diziyi izlediği, kitabı okuduğu için diziyi izlememiş halinin empatisini kuramıyor adam. ben izlemesem bu topic'e girmezdim deme sakın. o sen değil, topic de "spoiler sız" bi topic. nerede spoil etmişim abicim? neyse ben gidiyorum ya, kadın programları izleyen, merakla o onunla evlenecek mi diyen tayfayı çekemeyeceğim hiç cidden. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Lectre said: E GİRME O ZAMAN İNTERNETE DOLANMA MÜMKÜNSE ŞURADA. hayır biri izlememişte ağır spo yemiş olsa gelir söyler. allahım allahım ya ne kadar garip insanlar var. mutluyuz abi biz burada, sonuçta fail olmuş saçma sapan 1 bölümde tam 450 sayfa atlayan bir uyarlama dizi. git girme madem vizyona arkadaşım bu kadar mı zor? hayır herkes şunu söylemek istiyor söyleyemiyor yine günah keçisi ben olucam iyi izleyin. http://i.imgur.com/OcTGEsx.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Nako said: not today. buda spoiler bu arada laraken hazretlerine göre. adama modluk verin forum kurallarını yazsın yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 editlemişin de. eli kesilen en fazla brienne düşünülür diyodun ya. o işte. harbiden bilmeden spoil ediyo lan ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar